Családok Háborúja

Simicska Ádám: „Ésszel a családdal Viktor! Teljes coming outot nyomjuk a pereputtyodról???”

A tegnapi vasárnap a Simicska-féle gecinap (vagy ahogy a sajtó szemérmeskedve nevezi, G-nap) második felvonását hozta.

Simicska Lajos a hvg.hu-nak nyilatkozva büdös bűnöző bandának nevezte a Fideszt, aminek el kell takarodnia – ugyanakkor azt mondta, nem állapodott meg semmiben a Jobbikkal, de minden szimpátiája az övék.
Egy fokkal keményebb volt fia, Simicska Ádám, a Magyar Nemzet kiadójának ügyvezetője, aki a Facebookon nyilvános posztban először apja üzenetét tolmácsolva kibelezéssel fenyegette a Habony-média egyik vezetőjét, Győri Tibort a házukhoz küldött paparazzik miatt:

Ádám Simicska

15 órája

Kedves Győri Tibi! Mégiscsak rokonok vagyunk! Gondoltam írok neked! Megtennél valamit? A paparazzik nem hagyják a családomat kilépni a házuk ajtaján. Abba kéne ezt hagyni. Küldd el őket a picsába! Szó szerint idézném apám üzenetét: ezért kibelezlek titeket! Kell ez neked Tibi? Mert az, hogy a Viktor aberrált az egy dolog, de te is?
 Ezután azt írta, ha a testvéreit is belekeverik, akkor “nincs semmi, csak a vég”:
Ádám Simicska

15 órája

Kedves Győri Tibi! Mégiscsak rokonok vagyunk! Gondoltam írok neked! Megtennél valamit? A paparazzik nem hagyják a családomat kilépni a házuk ajtaján. Abba kéne ezt hagyni. Küldd el őket a picsába! Szó szerint idézném apám üzenetét: ezért kibelezlek titeket! Kell ez neked Tibi? Mert az, hogy a Viktor aberrált az egy dolog, de te is?
121
Comment
30
Végül azt írta, “ésszel a családdal, Viktor”, különben “teljes coming outot” “tolnak” a “pereputtyáról”:
Ádám Simicska

11 órája

Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények??? 😃
Simicska Lajos a hvg.hu-nak azt mondta: „Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok. Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam.”
A Simicska-Fidesz-konfliktus azután élesedett ki újra, hogy a hétvégén a Jobbik tolvajozós plakátkampányt kezdett, minden bizonnyal a Simicska-féle Publimont plakáthelyein.

(Forrás: 444)
Bal-Rad komm: Igaza lesz a hordavezérkarnak: “goromba!-minden eddiginél gorombább!-kampány következik. Élet-halál harc indult be, ami könyörtelen vérengzésbe fog kiteljesedni. A Családok Háborúja várható. A Saját Lábon Állók egymás lemészárlása.
KI BESZÉL ITT MÁR ORSZÁGRÓL, NEMZETRŐL, NÉPRŐL? ZSÁKMÁNYSZERZÉSRŐL, RABLÁSJOGRÓL, ÉLETBEN MARADÁSRÓL SZÓL A TÖRTÉNET!
Egy ország, egy nép továbbfosztogatásának jogáról, vagy minden rablott javak, kiváltságok és előjogok elvesztéséről szól a történet.
Börtön vagy korlátlan hatalom? Ez az igazi tétje a Családok Háborújának!
Az ország és a nép pedig VALAMELYIK CSALÁD MELLÉ ÁLL!
Mintha nem mindegy lenne neki, hogy melyik szívja tovább a vérét!
Bizony idáig jutottunk! Megválaszthatjuk hóhérainkat! Mi pedig-tetszik-vagy sem-megválasztjuk! Hiszen ez a jogunk megvan. Demokrácia van!
Jó nekünk! Soha ilyen jó nem volt NEKÜNK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Családok Háborúja bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. stefimrich szerint:

  Ez egy nagyon érdekes szitu!Csak úgy!
  Ha Simicska győyz,ha a Viktátor,akkor is Soros győz!Elég ennyi?!

 2. vitorla123 szerint:

  Igen családok háborúja.!Mint Hitler és Rőm! Nincs uj a nap alatt.Nagy kérdés,hogy ki veri le őket.Mert önerőből már szerintem nem lehet a zsidó fasisztákat leverni Magyarországon! Fasizmus pedig fasizmus akár milyen formát öltött is.Főleg,ha Soros a vezére.

 3. Balázs szerint:

  itt ami nem rögtön egyértelmű az az, hogy Orbán fiáról van szó….
  A “coming out” angolban azt jelöli mikor valaki nyiltan vállalja, hogy buzi.
  Nos, ha a Simicskáék akarnak tolni egy “coming out”-ot az Orbán pereputtyáról, az a választások előtt elég komoly fenyegetés…
  Durva lesz a kampány. 🙂

 4. Smith szerint:

  A kapitalizmus a bűnözés csúcsa. A tűzszünet véget ért és a rivális bandák közötti háború folytatódik. Simicskának erkölcsi értelemben nincs vesztenivalója – lévén, hogy oligarcha -, de Orbánnak annál több, hiszen közjogi méltóság. Nincs kétségem afelől, hogy ki bukhat nagyobbat, illetve ki jöhet ki jobban a kettőjük harcából.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.