Ííjjjúújj!

Etikai vizsgálatot kezdeményeztek a Fideszben Simicska orbános állításai miatt

A V. kerületi Fidesz tagja szerint Simicska RTL Klubot érintő állításai miatt felmerül a gyanú, hogy a Fidesz egyik tagja korábban a párt programját, jó hírét, érdekeit sértő magatartást tanúsított.

Etikai vizsgálatot kezdeményezett Simicska Lajos hétfői állításai miatt Tényi István, az V. kerületi Fidesz tagja a Miniszterelnöki Kabinetirodának, valamint Kontrát Károlynak, (a Fidesz etikai bizottsági elnökének) elküldött levelében.
Tényi a 24.hu-nak azt mondta, a bizottságnak a beadvány átvételétől számított 15 napon belül eljárást kell indítania, amit 30 nap alatt le is kell zárnia. Tényinek mint kezdeményezőnek lehetőséget is kell adni arra, hogy elmondhassa álláspontját az ügyről a bizottság előtt.
Emlékezetes interjújában Simicska Lajos azt állította, a 2014-es választás után Orbán Viktor miniszterelnök megosztotta vele azt a tervét, hogy meg akarja venni az RTL Klubot, hogy aztán megszüntesse. Simicska közölte vele, hogy az legalább 100 milliárd forintba fog kerülni, mire Orbán állítólag úgy felelt: “nem baj, megveszi majd nekem a Roszatom”.
Tényi szerint Simicska állításai alapján felmerül a gyanú, hogy a Fidesz egyik tagja korábban a Fidesz programját, jó hírét, érdekeit sértő magatartást tanúsított.
(HVG)
Bal-Rad komm: De ki lehetett az az aljadék, aki a horda “jó hírét”…
Éde jó Isten! Nem az ország szétlopása, nem bűnszervezet létrehozása és működtetése miatt, hanem a hordaetika megsértése miatt kezdeményez Tényi etikai vizsgálatot!
DE KI LEHET AZ AZ ETIKÁTLAN HORDATAG?
Simicska?
Vagy…?-ííjjjúújjj!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ííjjjúújj! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Hun szerint:

    Ki más? Hát a viktor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.