Úgy tűnik, valami nem kerek!

Teréz körúti merénylet: az apa szerint drogozzák a fiát

A Teréz körúti robbantással vádolt P. Lászlónak tudatmódosító szert adhattak – ezt állítja a férfi apja. Az édesapa szerint fia kifordult magából, zavarosan és összefüggéstelenül beszélt.

Tudatmódosító szert adhattak vallomása előtt a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. Lászlónak – állítja a férfi édesapja, ezért a férfi február végén feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen, ismeretlen tettes ellen. A feljelentést elutasították.
A Blikk a Privát Kopóra hivatkozva azt írja: az előzetes letartóztatásban lévő P. László február 14-én beszélt édesapjával telefonon, amikor is az édesapja szerint „a telefonban egy magából teljesen kifordult, zavarosan, összefüggéstelenül beszélő emberrel beszélgetett”.
„A fiam viselkedése egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozott egy nappal azelőtt, hogy beismerő vallomást tett”– folytatta az apa.
A Teréz körúti robbantással vádolt P. László apja szerint, fiának olyan volt a hangja, mint egy részegnek. Ellenséges volt vele, sőt azt állította, hogy biológiai értelemben nem is tőle származik – emiatt merült fel a férfiben, hogy fiát bedrogozhatták, ezért tégelyeket is vitt magával a nyomozó ügyészségre, hogy vizeletmintát vehessenek P. Lászlótól, de ő ettől határozottan elzárkózott.
„Erős a gyanúm, hogy folyamatosan valamilyen szert adtak a gyerekemnek, és belesulykolták, hogy miket mondjon” – állítja az apa. „Egy héttel később járt volna le a fiam előzetes letartóztatása, és feltételezem, valamit produkálniuk kellett a nyomozó ügyészeknek, hogy továbbra is rács mögött tarthassák”- folytatta a lapnak adott interjúban.
(atv)
Bal-Rad komm: Miért van az, hogy egyre sűrűbben-és talán egyre többen-gondoljuk: nem holmi rémmeséket olvasunk, hanem a szomorú valóságot látjuk.
Miért erősödik egyre inkább az az érzés, hogy ez az ügy-ez sem-valamiért “nem kerek”.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Úgy tűnik, valami nem kerek! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Fergeteg szerint:

  Lehet, hogy a történet kötelező pszichiátriai gyógykezeléssel egészül ki. Az, hogy a Róka viselkedése mennyire tudatos vagy természetes reakció, csak az őt ismerők tudják igazán. A szülő ilyenkor mindent megtesz, ez természetes, mint ahogyan az is, hogy valaki – ha nem pszichopata – nehezen éli meg azokat a pillanatokat, amikor addigi nyugodt életét követően rázuhannak olyan bűncselekmények következményei, amikkel vádolják. Erre különféle módon reagálhatnak.
  Ha “nem ő” tobbantott, akkor ki? Egy másik személyiségdarabja? Ez lehet valódi probléma, de egy stratégia része is.

  • akárki szerint:

   fergeteg .: annyira aljas a védelmünkre hivatott rendörseg, ügyészseg ,birság, hogy mikor igazat mondanak az is hazugság. róluk mintázzák meg a hazug sátán szobrát.

   • Vak Bottyán szerint:

    Ez pontosan így van. Nincs NCIS Budapest. Az egész igazságszolgáltatásnak nevezett csürhe az egyik legnagyobb akadálya annak, hogy Mo. valóban jogállammá váljon.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  A körmendi Tánczos Gábor ügy újratöltve.

 3. petymeg szerint:

  Már valahol írtam,hogy nem furcsa miután beismerő vallomást tett a védője lelépett?
  Ő volt a rábeszélő,szerintem azért nem akarja a mostanit elfogadni ezek után.

 4. hiteles szerint:

  Aki öngyilkos akar lenni, annak rendőrautóba kell ülni.
  Vagy cellába kerülve seprűnyélre felakasztania magát.
  Még az is, hogy agyonvereti magát a kihallgatáson. Hosszú a sor.
  Állitólag egy tárgyi bizonyíték sincs a fiú ellen. Hazugság annál több.
  A Reistagot sem a kommunisták gyújtották fel, a Tonkini öbölben sem a Vietnamiak lőttek, Iraknak sem volt tömegpusztitó atomja, és folytathatnám.
  Vajon a hallgatás törvényét miért szegte meg a fiú ?
  Nem egy kerek ügy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.