“A Jobbik milliárdos gazdája”

Íme a döbrögista horda válasza az RTL Klub megszüntetése ügyében

Reagált a Miniszterelnökség az Orbán Viktornál kegyvesztetté vált Simicska Lajos azon állításaira, miszerint a miniszterelnök meg akarta vetetni az orosz Roszatom pénzén az RTL Klubot.

“A Jobbik milliárdos gazdájának képtelen állításaival nem kívánunk érdemben foglalkozni. Az mindenesetre szórakoztató, hogy éppen annak a Jobbiknak az új gazdája vagdalkozik ilyen állításokkal, amely a mai napig soraiban tudja és védelmezi az orosz kémbotrány kulcsfiguráját, Kovács Bélát.”– írta Havasi Bertalan a 24.hu kérdésére.
Korábban a portál arról írt, hogy Simicska Lajos azután szakított végleg a miniszterelnökkel, hogy állítólag Orbán Viktor meg akarta vásároltatni az RTL Klubot, hogy megszüntesse. Az árát Simicskával becsültette meg, elég borsos összeg jött ki – állítja a milliárdos vállalkozó a 24.hu szerint: 100 milliárd forint.
Simicska szerint ekkor a miniszterelnök azt mondta: “Nem baj, megveszi majd nekem a Roszatom.”
(blikk)
Bal-Rad komm: Nagyban kezd beindulni az adok-kapok című Családi Háború! Ebből viszont a NORMÁLIS EMBEREK csak annyit láthatnak, hogy két rablóvezér marakodik! A magyar népen!
Ebben a háborúban mindent be fognak vetni! Csak egyet nem említenek: Simicska-ez a “tisztes” döbrögisztáni vállalkozó-miként, mikor, hogyan szerezte a mindennapi betevőjét!
Ezzel a családi marakodással-egy normális országban-a benne résztvevők mindegyike csak börtönbe kerülhetne.
DE EZ ITT DÖBRÖGISZTÁN VAJDASÁG!
Itt a következmény a mindegyik politikai maffiát útálók táborának további gyarapodása lehet csak!
Egyelőre érjük be ennyivel!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“A Jobbik milliárdos gazdája” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Orbán és Simicska magánháborúja. Nekünk mi közünk hozzá? Ja, tényleg! A mi pénzünkön marakodnak.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Hogy “rend legyen a fejekben” és ne a hülyeséget egyék a népek.

  Apáti Istvánt (JOBBIK) kérdezte a riporter: “Vajon a Simicska vagyonnak is utána néznek-e, ha kormányra kerül a JOBBIK?”
  Apáti válasza: “Mindenkinek, akinél felmerül a gyanú, hogy tisztességtelenül szerezte a vagyonát. Akinek a vagyona évi 300 milliónál többel gyarapodott, az számíthat a vizsgálatra. A haveroknak kimutyizott állami földeket visszavesszük, akire pedig rábizonyosodik, hogy a nemzet kárára gyarapodott annál vagyonelkobzások is lesznek.”
  Simicska Lajos: “Lehet milliárdosozni, lehet oligarcházni, de amit ezek (by Fidesz) kértek tőlem attól apám megfordulna a sírjában. Azt az én gyomrom sem vette már be. Mondtam neki (By Orbán Viktor), hogy mi nem erre tettünk fogadalmat. Mi egy diktatúrát akartunk megdönteni, nem pedig egy másikat létrehozni. Amúgy minden szimpátiám a JOBBIK-é, mert ők legalább komolyan gondolják és akarják, hogy elszámoltassák ezt a rablóbandát.
  Simicska Ádám: “Ezeknek (by Fidesz-Orbán) centinként kellene levágni a [email protected]

  A JOBBIK már kezdetekkor elakarta és most is akarja takarítani a Fidesz maffiát. Vona, aki valaha Fidesz polgári körös volt, belülről ismeri az egész bagázst. 2001-ben (még az első Fidesz kormány alatt!) otthagyta őket és megalapította a Jobbik Magyarországért Mozgalmat, amely 2003-ban párttá alakult. Vona akkor hagyta faképnél Orbánékat, amikor minden jel (népszerűségi felmérések) arra mutatott, hogy 2002-ben ismét a Fidesz fog tarolni a választásokon. (Ennek ugye Medgyessi 100 napos ígéret-programja tett keresztbe, amikor a bérek és nyugdíjak 30%-s emelését belebegtette. – egyébként ezt kormányra kerülése után meg is valósította, majd az ElQúró hátba szúrta ugye)
  Simicska – Orbán háborúban az addigi kedvenc oligarcha azt támogatja, aki képes lehet Orbánékat legyőzni, az ámokfutásnak véget vetni, valamint komolyan is akarja azok elszámoltatását. Simicska az MSZP-l és Gyurcsánnyal alapból nem akart szövetkezni, támogatni őket, töketlennek is tartotta-tarja (nem ok nélkül) az egész bagázst, így a JOBBIK maradt amelyikben potenciált látott-lát.
  Ennyi.

  • vitorla123 szerint:

   Minden államforma diktatúra.A kommunista diktatúra a munkavállalók diktatúrája.A munkaerő felhasználásáról,a legfontosabb 7 óra munkaidő később 6 és 5.Teljes foglalkoztatással. A Munkaadóké (cionista fasiszta) 12 óra munkaidő,munkanélküliség,korrupció és szegénység.Ez az alapvető különbség!Már mint a munkavállalók oldaláról.Éljen Thürmer a munkavállalók képviselője.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Akkor én most egy cionista fasiszta vagyok? 🙂

    Admin:

    “AZ” vagy! Meg cionista is vagy! Meg…meg…mi van még ami…? Megájj kitalálom én mi még?

  • Smith szerint:

   Hardcore fideszesek álltak a Jobbik párttá alakulása mögött. Az volt a céljuk a Jobbikkal, hogy a Fidesz maga mellett tudja a radikálisokat. Persze csak azért, hogy fegyverként tudják használni őket. 2006-ban a Fidesz be is vetette őket a balliberális kormány ellen. A balliberális oldalt végletesen meggyengítették, gyakorlatilag a túlélésükért küzdenek. Orbánnak uralkodási tervei vannak, és ehhez kellenek a radikálisok. Ha a Nyugat “Majdant” szeretne rendezni ellene, akkor ehhez a radikálisokat nem tudnák mozgósítani. Igen ám, de Vona Gábor külön utat kezdett járni, ami természetesen nagyon nem tetszett Orbánnak. Orbán ezért elkezdte lejáratni a Jobbik vezetőjét a radikálisok előtt, hogy maga mögé állíthassa őket. Vona alelnököt csinált Toroczkaiból – aki nagy tiszteletnek örvend a nemzeti oldalon -, akinek az a dolga, hogy a radikálisok ne menjenek át a Fideszhez. Vona a néppárti vonalon megy tovább, nem foglalkozik a radikálisokkal, mert a női szavazókat és az időseket szeretné megnyerni, akik el is szokták dönteni (érzelmi alapon) a választásokat. Egy szó, mint száz. Érdekes háború kezd kialakulni a jobboldalon.

 3. Szaszi szerint:

  Na jó,itt a vége.
  Én még emlékszem,miket mondott itt Vágtázó az emberek véleményére,Adminra,most pedig ekkora cimbi itt.
  Ezt már nem veszi be a gyomrom.
  Nem amit írt,hanem hogy itt vélemény formáló lehet egy ilyen,hogy is mondjam..á, mindegy.
  Csalódtam az oldal gazdájába is egy kicsit.
  Most akkor lelépek higgadni.Tudom,tudom,…tedd el magadba.
  B.meg ez már több a soknál.

 4. petymeg szerint:

  Már azt hittem,hogy elfelejtik a “kovácsbélát”!

 5. hiteles szerint:

  szélsőjobb írja: “és megalapította a Jobbik Magyarországért Mozgalmat,”, mármint Vona.
  Ez szemenszedett hazugság.
  Talán elárulhatná már végre, hogy Kovács a Jobbik igazi atyja, miért adta át a mozgalmat Vona-nak.
  Vona a törzsi szövetség tagja, mint Orbán, vagyis biztos, hogy egy küldött.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.