Az idióta M1 elhitte, hogy Csehország anyahajót épít

Simán bevette a közmédia egy cseh lap röhejes áprilisi tréfáját

A 444.hu szúrta ki, hogy milyen lelkesen foglalkozott azzal az április elsejei álhírrel a közmédia úgynevezett V4 Híradója, miszerint a minden tengertől és óceántól elég távol található Csehország kétszáz méteres repülőgép-anyahajót építtetett Kínával.

Amiben nemcsak az alaphír abszurditása lehetett feltűnő, hanem az is, hogy a meglepő hír pont április elsején jelent meg, a benne állítólag megszólaltatott védelmi miniszter is hangsúlyozza, hogy április elsejére készült el a projekt háttértanulmánya és tenderdokumentációja, majd konkrétan azzal a mondattal ért véget: “Figyelmeztetjük olvasóinkat, hogy április elseje van.”
És a cikkben olyan hótt meredek állítások hangzanak el, hogy a kínaiak gyakorlatilag egy angol anyahajót másoltak le, csak nem hajlandók beismerni, bár azt azért elismerik, hogy inspirálták őket a brit mérnökök, és hogy azért nem IV. Károlyról nevezték el a hajót, mert az cikin hangzana, ha Erzsébet után Károly lenne a brit király is.
Van aki kedveli, van aki gyűlöli az április elsejei, viccnek nevezve lehozott nettó hazugságokat, de a cseh Lydové Novyni cikkének sikerült tényleg úgy fogalmaznia a 444.hu fordítása szerint, amiből még a leghülyébbek is felfogják, hogy viccről van szó, a náluk is hülyébbek számára meg ott van a cikk végi figyelmeztetés, ami gyakorlatilag egyenértékű egy baromi nagy ÁLHÍR-plecsnivel. De a leghülyébbeknél is hülyébbek mellett ott van még a köztévé híradójának szerkesztősége.
Ide kattintva látható a riport, amíg nem törli az MTVA.
(Forrás: comment)
Bal-Rad komm: Végignézve ezt az ominózus V4 “híradót”, nincs min csodálkozni! Ennyi baromság összegrundolása közben már nem is csoda, hogy “elsiklanak” az igazság mellett.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az idióta M1 elhitte, hogy Csehország anyahajót épít bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Névtelen szerint:

  Ez vetekszik azzal, mint mikor vagy 30 éve a csehek szintén ilyen alkalomból közzétették kisfilmjüket az olajzabáló kisállatokról. A sok idióta akkor annak is ugyanígy bedőlt. De ez törvényszerű is így, mert ahogy Einstein fogalmazott: a Föld lakosainak száma és a Föld intelligenciaszintjének szorzata állandó.

 2. Jakócs Gábor szerint:

  Magyar CEU hallgatók tudás szintje is hasonló magas régiókban szárnyal,egyik flashinterju során másodéves zsúrladyk komolyan törték a kobakjukat,hogy Csehország az az Északi tengerrel vagy a Balti tengerrel határos!

 3. Smith szerint:

  Na, ezért nem nézek/olvasok kormánypárti médiát. Minek, hogy álhírektől és a fideszes propagandától zsongjon a fejem?

 4. petymeg szerint:

  Miért törvényszerü,hogy csak az építhet hordozót akinek tengere van?
  Nem épült már értelmetlen, felfoghatatlan baromság?
  Miért mi járjunk az élen,különben is a V 4-ek együtt mozdulnak!

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  Hülyeségnek tartom ezt a hírt,úgy ahogy van, de a szocializmus idején, a volt Csehszlovákia idejében komoly tengerjáró-kereskedelmi hajó parkja volt, annak ellenére, hogy nem tengerparttal határos ország, akárcsak Magyarország. Magyarországnak is a voltak a Jugoszláv kikötőkben, ha jól emlékszek Rijekában kereskedelmi tengerjáró hajói De a rendszeváltás után ezt az ágazatot is tönkretették, hogy mind a két ország, Magyarország is, meg az időközben kétfelé vált Csehország anyira elszegényedtek,hogy túl kellet adniuk a kereskedelmi flotájukon ( azt nem zudom,hogy magyarországnak van-e valámilyen kereskedelmi hajója a Horvát kikötőkben) . Ez a külömbség az anyira megátkozott komonizmus és a mostani hazug rezsimek között Szerintem , még ha százszor V4-ek is, nincs akkora anyagi fedezetük, hogy egy akkora dögöt megépitsenek, hisz akkora a V4-ek templomának a szegénysége, hogy még a közmondásos egér is gazdagab, hogy elkerüli a még szegényeb templomot, azért, nehogy koldusbotra jusson. A Lidové novini (nép ujság ),-nak sikerült meghülyiteni az M1-es híradó stábját,Meszes Boglárka meg még ki is kürtölte. igaz, mentségére legyen mondva,CSAK NŐ, azt olvassa be amit elé raknak.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Nem jól emlékszel. Magyarországnak Gdanskban volt komoly tengeri kikötője.
   Csehszlovákiának soha nem volt tengeri flottája, még kereskedelmi sem. A tengeri kereskedelmüket is a KGST egyezmény szerint magyar, NDK-s és Lengyel flották bonyolították le.
   a Varsói Szerződésben pedig a Lengyeleknek, az oroszoknak, az NDK-k és a románoknak volt haditengerészetük. Mondjuk a román haditengerészet összesen 3db fregattból és pártucat partmentő motoros őrnaszádból állt.
   Azokat ” hajóikat is még a hatvanas években bocsájtották vízre. Igaz, azóta korszerűsítették őket (fegyverzetileg), de attól még már ócska ladikoknak számítanak. Az oroszén kívűl a lengyeleknek volt a legjobb haditengerészetük.

 6. TERMIN8ATOR szerint:

  Szeriában nagy tüntetések vannak VUCSICS ellen. Soros Gyurka akcióba lépet a felforgatásával !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.