Donbassz

 

 

 

Jurij Birjukov ezredes, Szyepan Poltorak kijevi hadügyér tanácsadója bejelentette: megkezdik a Maradék-Ukrajnában “tanácsadóskodó” kanadaiak Donbassz határaihoz telepítését.

A jelek szerint az USA-tól a maradék-ukrajnai főszerepet átveszik a Kanadaiak. Napvilágra került az a hír is, miszerint a juharlevelesek megkezdik a kijevi birtok komolyabb fegyverekkel való ellátását. Már a közeljövőben! Ez pedig praktikusan annyit jelent, hogy az akció valójában már zajlik is.
Ha valaki idegen eltévedne mostanság Donbasszba-így “tűzszünet” idején-rendesen elcsodálkozna: milyen a háború?-ha egy tűzszünet ilyen!

Kominternovonál tegnap kora este csata tört ki. Az ordashad megpróbált áttörni. Amit biztosan tudunk: az áttörés nem sikerült, viszont egy népköztársasági katona elesett.
Mára virradóan éjjel “mindössze” 19 DNR települést ágyúztak/aknavetőztek a valcmanisták.
Gorlovka-Zajcevo térségében egész éjjel harcok dúltak. Zsovankát automata gránátvetőkkel lőtték a martalócok.
Aktivizálta magát Avgyejevka latortüzérsége is. Szpartak és a donyecki repülőtér volt a célterületük.
Dokucsajevszk lakói már el is felejtették, hogy éppen érvényben van a legeslegeslegújabb tűzszünet.
Ma délelőtt kilenc óra után néhány perccel a nyugat-donyecki szívattyútelepet ismét vad ostrom alá vette a valcmanista latortüzérség. Éppen szemlézett az EBESZ! Ebből megint pecsétes papír lesz Kijevnek!

Kijev a jelentések szerint óriási tempóban erősíti martalóchadának pozícióit Donbassz határain.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Próféta szerint:

  Remélem, hogy akármekkora erővel is támad a Kijev, Usa, Izrael horda Donbaszra, azok képesek lesznek visszaverni és a kellő időben teljesen felszámolni a hívatlan vendégeket!

 2. zls-179 szerint:

  A Kijevi vezetés pusztulni fog szőröstől-bőröstől,tanácsadóstól és martalócostól, mert ez jövő zenéje!

  • TERMIN8ATOR szerint:

   A Szíriáról szóló cikben megkaptam a választ a kérdésemre. Eztet ugyebár a fősodratu MTV1-es “elfelejtette” hozzátenni, gondolom SZÁNDÉKOSAN.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  T. Admin ! Már vagy 3 napja a fősodratu- MTV1-es álandó jellegel azt darálja,hogy a Szíriai Illdib tartományban a civil lakosság ellen, álitólagos mérges gáz támadást hajtottak végre. Az “ellenzék” a szíriai kormánycsapatokat vádolják, amit azok tagadnak. Tudtom szerint, az összes vegyi fegyvereket elszálitották Szíriából, ha jól emlékszem konténerekben, hajókon Olaszországba szálitották. Mi a valódi helyzet evel kapcsolatban, az itteni Szíriáról szóló hírekben még nem történt róla emlités ? Szerintem Asszad elnöknek nem érdeke a saját népét, sem a dzsihadistákat pusztitani, mivel már ,ha jól értsültem (a bal-rad hírekből), folyamatban van az elszálitásuk Katarba. Kivánccsi vagyok az ön -önök véleményére evel kapscolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.