Egy!-csak egy…!

Döbrögisztánban egy-CSAK EGYETLEN-politikai szervezet vette magának a bátorságot április 4.-e alkalmából, hogy megemlékezzen.
Ez az egyetlen politikai párt a Magyar Munkáspárt volt.

A többi? A többi a 72 esztendővel ezelőtt megteremtődött esély 45 év alatt fölhalmozott, és az utóbbi 27 év alatt általuk széjjelrabolt értékein kérődzve-egy részük tegnap is buzgón “ruszkik haza” skandálással-marakodtak az egykori Magyar Népköztársaság helyén éktelenkedő liberális dagonya langyos-híg-bűzös sarában.
A pesti Szabadság tértől pár száz méterre pedig jól el voltak egymás mellett liberális őrjöngők, illiberális martalócok-ÉS KIFOSZTOTTJAIK, A HITELKÁROSULTAK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egy!-csak egy…! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  T. Admin ! végig néztem a videót, valahogy fiatalokat nem láttam a megemlékezők közöt, sajnos . Igaz egyetlen egyet láttam, az anyukája vezette kézen fogva. Miért olyan halkak a hangok az egész felvételen ?

 2. V.kutya szerint:

  Pártembernek kellene írni most ide, de a lényeg: vannak fiatalok, persze hogy vannak, csak ők ugyebár jellemzően munkavállalók, nem érnek rá sem hidat lezárni, sem másképpen demonstrálni, mert a nap 10-14 órájában a tőkések vagyonát köteles gyarapítani. Ezért látod a párt rendezvényein nagyjából ugyanazt a pár arcot.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   T.V. kutya ! Köszönöm a tájékoztatását ez irányban, az a fontos,hogy azért nem ment feledésbe ez sem. Ez a dátum külümben it is emlékezetes, különösen Pozsonyban. Ugyanis ekkor szabaditották fel a szojet katonák Pozsonyt is a klerofasiszta Tiso-ista rémuralomtól. Egyrészt az is az oka annak, hogy a fiatalab generácio nem képviseltette magát, amit ön leírt, de talán a 26-27 évi agymosás is hatással van, sikerült az uralmon lévő hatalomnak-maknak a mostani generációt orosz ellenességre hangolni, nevelni, sajnos !

   • V.kutya szerint:

    Lassan elérkezik az idő, hogy minden, az utóbbi kb. 70 év történéseit újra kell(ene) értékelni. De komolyan.
    Vitorla barátommal (és még pár nagyon hasznos emberrel) most ezen dolgozunk, remélem, mielőbb elő tudunk állni konkrét, használható dolgokkal, infókkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.