Érdeklődés hiányában…

Tragikus hirtelenséggel lefújta a főszervező a budapesti Duna-hidak lezárását.

Pedig már tegnap este meghirdette nagyívű akcióját Büki Zoltán, a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság elnöke. Alapozva a tavalyi sikerre.

De a reggel nyolc órai kezdésre is mindössze nyolc elszánt érkezett az első zárás színhelyére a Szabadság hídhoz. Meg egy századnyi rendőr. Akik komolyan vették Büki felhívását. Nem úgy mint a Soros miatt kesergők. Ráadásul az eső is permetezett. A rendőrök meg nem azért érkeztek hogy Büki Zoltánnal és kicsiny társulatával EGYÜTT hídzárat csináljanak.
Úgyhogy Büki úr bízva az időjárás jobbra fordulásában és a duzzogók időközbeni fölébredésében, úgy döntött, hogy legyen inkább egy restart tíz órakor!-a Lánchídon. Ki is adta a csapatnak az áttelepülési parancsot, de oda már csak ő maga és szervezetének alelnöke érkezett meg. A többi hét hogy hová tűnt?-senki nem tudja.
Elnök és alelnök pedig kevés egy hatékony hídzárhoz. Pláne úgy, hogy a BRFK készenlétisei ott is vagy ötvenszer annyian voltak mint az elnök úr és helyettese. Azokkal meg közölte az ügyeletes tiszt a BRFK-ról, hogy tiltott dolog lett a tervezett hídzár!
Így történt, hogy Büki úr kiadta a vezényszót: OSZOLJ! MA MÁR NEM LESZ HÍDZÁR! Se Pesten, se Budán.
Majd!-legközelebb.
Így történt a dolog. A hídzár érdeklődés hiányában lefújva! Pedig fotós az volt ott szép számban.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Érdeklődés hiányában… bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Sneider Imre szerint:

  Uraik és pénzelőik parancsára délután a Nagykörúton belüliek ismét összeülnek a romkocsmákban, és megbeszélik a cionliberális érdekeket kielégítő következő akciójukat. Roppant elszomorító, hogy eközben a Cirkuszpalotánál a valóban valós és súlyos probléma miatt tiltakozókra semmiféle figyelem nem hárul.

 2. barba szerint:

  … nem sikerült eldönteni, közben ki legyen a boltban ….

 3. Borojan szerint:

  Elfogyott a drog és a pénz ezért elmaradt a hőbörgés

  • Paul Aradi szerint:

   Ez így igaz Borojan! Felháborító, hogy sok nélkülöző, az alacsonyan fizetettek, a bankdiktatúra áldozataira semmi figyelem nem jut a (s)oros által pénzelt úri ficsúrok és a z úri kis k-rvák részéről. Csak már azt látnám, hogy a szart amit kavarnak a sorospénzből, meg is ennék, vagy elsüllyednének benne. Az EU egyetem pedig igen is liberális-amcsi-liberális ügynököket képez olyanokat, mint az egykor soros által pénzelt Orbán és gengszterváltó társai! Mekkora szabadságunk és demokráciánk lett, rohadt USA!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.