Esőben? “Kora” reggel? Nem liberálisoknak való…

Nem sikerült a Szabadság híd lezárása

Négy rendőr, negyven újságíró és nyolc tüntető – ennyien gyűltek össze a Szabadság híd 8 órára tervezett lezárása, a lex CEU elleni tiltakozás újabb fejezeteként. 8 óra 10 percre kiderült, hogy a Szabadság híd lezárása elmarad, az esőben kevesebben jöttek el, így a következő próbálkozás 10 órakor, a Lánchídon várható.

A Szabadság hídon tíz ember elég lett volna, hogy lezárják, de nem sikerült. “A Lánchídra megyünk 10 órára, ennek a lezárásához 25 ember elég” – mondta a tüntetést szervező Demokratikus Magyarországért civil szervezet vezetője, Büki Zoltán. Büki számított rá, hogy reggelre még kevesebben lesznek, mert a fiatalok később kelnek. De a Lánchíd 10 órára és az Erzsébet híd 12 órára tervezett lezárására szerinte elegen lesznek
“A saját véleményemet fejezem ki, a diákok meg eldöntik, hogy csatlakoznak-e vagy lógatják a lábukat, és várják a sült malacot” – mondta Büki, aki a tiltakozással azt akarja elérni, hogy a kormány üljön le a hallgatói hálózattal, az egyetemekkel, és vonja vissza a lex CEU-t.
A tüntetők nem akarnak aránytalan fennakadást okozni a városban, a tömegközlekedést minden esetben el fogják engedni a hidakon.
“Én amikor tüntettem más ügyekben, például az Alkotmánybíróság függetlenségéért, ugyanígy a Lánchidat zártuk le, akkor is megértő volt az autósok többsége.
“A sajtó és a rendőrség felelőssége, hogy a lakosságot az útlezárásról megfelelően tájékoztassa” – mondta Büki, aki végül egymaga állt ki egy percre a Vámház körútra, hogy az esőben meghirdetett akció mégse múljon el nyomtalanul.
(index)
Bal-Rad komm: Hiába no! Sokáig tartott tegnap este a móka!-aludni, pihenni is kell valamikor. Meg az eső is esik!
Úgyhogy a zsurnaliszták műsor nélkül maradtak. A Cirkuszpalota előtt sátorozó hitelkárosultak meg nem egy érdekes téma.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Esőben? “Kora” reggel? Nem liberálisoknak való… bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. sándor67 szerint:

  liberális IDIÓTÁK !!!

 2. Realista szerint:

  Kis ország, kis csőcselék.

 3. Pierre szerint:

  Az tegnapi tüntetők közül már az összes ezüstkanállal a szájukban született. Túlnyomó részük I. II. XII. kerületi vagy budakalászi, nagykovácsi stb. sváb-zsidó ultraliberális lakos.
  Az ő problémájuk nem a mi problémánk. A szabad oktatás nem 1-2 milliós éves oktatási tandíjnál kezdődik, hanem az hogy mindenki számára elérhető, anyagi és faji hovatartozástól függetlenül….

  • Botond szerint:

   Ráadásul a tegnap megjelentek jó kétharmada nem is beszéli a magyar nyelvet … zömében az itt tanuló külföldi diákokat hülyítették és vették rá a vonulgatásra / elvégre ezek végképp nem tudnak érdemben tájéákozódni a történtekről …

 4. Szaszi szerint:

  Ja-ja.
  http://24.p3k.hu/app/uploads/2017/04/bi_20170402_0009-800×534.jpg

  Vagy ez.Kicsit le vannak maradva,látszik hogy a megkíméltek közül valók.
  Ki lesz a következő..? Az előzőek mi voltunk,multikultúrális kis gecik.

  http://images.hvg.hu/image.aspx?id=b4e6c361-f72c-4165-ae19-f854f1e4b4fe&view=d51db973-3806-4736-8c32-8f24015e8404

 5. Paul Aradi szerint:

  Mi, van SOROS kis úri gecijei! Már egyre kevesebb embert tudtok megvezetni? Mi van már leszerepelt Kendermag Peti a fő soros muftér és most az ezüstkanál nyalogatás lesz a jövőtök?
  Remélem őszintén, hogy a nép ébred!
  Persze kérdés, hogy mire, kikre figyel ezek után!
  A gengszterváltás veszteseként talán önmagára?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.