Köszörülik a nyakazóbárdot?

Lejárató akció készül az Ovi (Orbán) és Bajusz (Kövér) dosszié alapján

A kormánypárti Magyar Idők jósolja, hogy külföldről lejárató akció várható. A nemzetközi sajtó olyan információkat szellőztethet meg, amiket még főleg Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején gyűjtöttek a titkosszolgálat munkatársai a Fidesz felső vezetőiről és családtagjaikról. A lap felidézi az Ovi és a Bajusz nevű mappák ügyét, azt írja, hogy Orbán Viktor (Ovi) és Kövér László (Bajusz) megfigyelésének dokumentumait szisztematikusan kimenekítették.

Nemzetbiztonsági források szerint több jel utal arra is, hogy az őszödi beszéd kiszivárogtatása után keletkezett adat a fideszes egyeztetésekről. Ez több módon is lehetséges. Az egyik, hogy egy megfigyelt célszemélyhez kapcsoltak másokat.
A néhai Rózsa-Flores Eduardo ellenőrzéséhez szükséges telefonlistához csatolták például a Fidesz egyik központi számát és Orbán Viktor lányának mobilelérhetőségét. Orbán Ráhel Rasi néven szerepelt a nyilvántartásban.
A Magyar Idők csak abban biztos, hogy lejárató akció készül, de azt nem tudja, milyen információk, milyen torzításokkal kerülhetnek nyilvánosságra. A lap névtelen forrásai szerint az egykori titkosszolgák most is dolgoznak, amit igazol, hogy “érzékeny titkosszolgálati információkkal tűzdelt” interjút adott az NBH korábbi műveleti igazgatója, Pintér belügyminisztert pedig kozmetikázott iratokkal akarták kompromittálni.
(24.hu)
Bal-Rad komm: “…nem tudja, milyen információk, milyen torzításokkal…”
-TORZÍTÁSOKKAL??? “Ezek” kapcsán torzítani lehetetlen! Legfeljebb úgy, hogy valaki tisztességes emberként kívánja bármelyiket is föltüntetni! Na az torzítási kisérlet lenne!
Na meg az is torzítás lenne, ha bárki azt feltételezné “EZEK” BÁRMELYIKÉRŐL, hogy egymást nem fürkészték állandóan. “EZEK” mindent tudnak egymásról! Döbrögista hordatag a másik hordatagról, ellenmaffiózóról és viszont! Ez volt idáig a kapocs, ami összekötötte őket, és biztosította az ország zavartalan fosztogatását!
DE VALAKI NAGY SEBET SZERZETT, és tizenkilencre lapot húzott. Valaki bosszúra készül!
Ez a valaki lehet bárki is! Döbrögi túl sok sérelmet okozott minden felé! Ráadásul ahogy ő megvett bárkit!-bárkit megvehettek a környezetéből is. Valakik.
Még megérjük, hogy előkerül Rasi elveszett SIM-kártyája is! Sintér Satyáról meg valami hiteles doksi. Oszt’ jónapot! Jön a lenyakazás!

Képtalálat a következőre: „lefejező bárd-kép”

Egy szép napon úgy jár Döbrögink, mint Csóri-a vajda! (Csak kicsit rosszabbul.)
Ha már a lakájmédia zászlóshajója-a Magyar Idők-a nyakazóbárd köszörülését hallja…-akkor bizony valami lesz!
Nekünk meg meglesz egy kis kárörömünk! Az is öröm! Ha már más nem jut NEKÜNK A NAGY LESZÁMOLÁSBÓL!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Köszörülik a nyakazóbárdot? bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  Én mindig realistább voltam, vagyok adminnál 🙂 Ő minden mézesmadzagon amin döbrögi van, egyből rágerjed és elélvezésig mantrázza előre a megbukik, meg nyakazás és hasonló. Már csak a birobidzsánozás hiányzik. Az meg sem fordul a fejében, hogy ezt is pont a fityisz dobta be előre, mert ezzel is előremenekül? Ugyanis szilvási mester máris cáfolja a megfigyeléseket. Az a nagy elszámoltatás ezen vonala megakadt anno. Na most simicska csak ugat. Nem véletlen a hírtv stábjának nyilatkozata. Mert amelyik kutya ugat, az nem harap. A fityisz ravaszabb a rókánál is. Mellékesen simicskának hamarosan vége. Jobbikot kicsinálja a mestertervével. Szóval ha valami morzsa kijut, mert kijuthat, hiszen orbánék 29 éve a kondérnál vannak (és lesznek is még minimum 5, rosszabb esetben 9 évet), lehet sok mindenkinek valami olyan ami nem is botrányos de kellemetlen lehet. Akkor ismét elő lehet venni a lehallgatási témát választás előtt, ismét gyurcsányékat meghurcolni, hogy íme a bizonyíték, piszkoskodtak az akkori ellenzékkel. Elterelés az egész, higgadtabban kell nézni nem egyből tenyereket dörzsölni. Nagyon sokan kb. 1999-2000 óta dörzsölik minden fityiszes morzsára a tenyerüket, hogy most akkor itt a vége, erre eltelt 17 év, rengeteg botrány, balhé és ugyanott tartunk, ők meg szépen elvannak és ha idetéved valamelyik a balradra, akkor jót mosolyoghat.

 2. Hun szerint:

  Megérdemlik. Amit ezek tettek a Magyar néppel az megbocsáthatatlan!

 3. petymeg szerint:

  Nem lehet elintézni,hogy nyilvános legyen a nyakazás?
  Mondjuk valamellik stadionban,legalább egyszer teltház lenne!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.