Szeret üzengetni ez az Ádám gyerek

Simicska fia ma sem felejtett el Orbánnak üzenni

Simicska Lajos fia kedden egy 2003-ban dedikált Orbán-könyvvel, szerdán pedig egy szintén 2003-as oklevéllel üzent a miniszterelnöknek.

“A nemes szándék, melyet oly sokan kinyilvánítottak, tettekké érik majd, s mi magyarok végre igazi közösséggé válhatunk, s megvethetjük egy új rendszernek alapjait” – olvasható ez a Széchenyi-idézet azon a 2003-as oklevelen, amelyet Simicska Lajos kapott a Polgári Körök Közösségi Házának támogatásáért, Orbán Viktor és Makovecz Imre aláírásával.
Simicska Lajos fia, Simicska Ádám szerdán a Facebookon tette közzé az oklevelet, ezzel az üzenettel: „Újra aktuálisak ezek a szavak kedves Viktor! Ehhez le kell bontani a rendszered, melyet te erőltettél rá a magyar népre. Ezt a jelentős összegű adományt is szívesen adta édesapám akkor nektek, rendes voltál, hogy ezt is írásban köszönted meg”.

(HVG)
Bal-Rad komm: “…Ezt a jelentős összegű adományt is szívesen adta édesapám akkor nektek…”
-Nyilván a CSALÁDI ÖRÖKSÉGBŐL adományozott a kedves papa. Jelentős összeget!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szeret üzengetni ez az Ádám gyerek bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. olvasó szerint:

  Hja kérem! A jószívűsége viszi a sírba.

 2. Jakócs Gábor szerint:

  Keményen megdolgozott ,értékes munkájáért járó jövedelméről mondott le Simicska “Ődoktorsága” a Fidesz nomenklatura kiépítése érdekében!A szívnek meg kéne szakadni!

 3. Realista szerint:

  Szánalmas ez a srác. Azt hiszi ezzel bármit elérhet. A célszemélyről lepereg, de a simicska klánon urrá lett valami pánik féle. Vagdalkoznak, trágárkodnak, érzik talán a végüket?

  • Hun szerint:

   Kik? orbánék? 🙂

  • Tompo75 szerint:

   Nekik nincs annyi vesztenivalójuk mint viktornak, túl sokat tud ő ahhoz. Elkezdődött a választási harc, fognak még kiderülni érdekes dolgok a fityesz háza táján.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Realista, szerintem a te következtetésed “szánalmas”.
   Simicskáéknak nem kell aggódniuk miből veszik meg a tejet és a kenyeret, bármit is hozzon a jövő. Orbán viszont hatalmasat bukhat.

   • Realista szerint:

    Ha az én véleményem szánalmas, akkor a tiéd meg demagóg. Simicska egy piti kis maffiavezér, az összelopkodott pénzével ami vészesen apad. Amúgy ugatni ugat, de komolyat nem mer lépni, ugyanis az ahogy ő a vagyonát szerezte és amilyen módszereket alkalmazott, ha azok kiderülnek, az nekik nagyon fájni fog. A vityáék eddig is kimagyarázták az összes balhét, botrányt. Akkora adu nincs a kezében, de a fityisz mint mondtam sokkal dörzsöltebb mint bárki gondolná. Ki tudja hány papíron van simicska aláírás ami ha kiderül megy a család vagyona a levesbe a főnök meg dutyiba. Van miért aggódniuk, persze a közvélemény azt szeretné ha simicska kipakolna, de szerencsétlen egyrészt nincs akkora horderejű dolog a birtokában másrészt neki is van bőven vaj a füle mögött ami miatt kaphatott egy finom kis üzenetet, ezért tört ki a pánik és a nyers vagdalkozás. Hodorovszkij 2.0

 4. Paul Aradi szerint:

  Makovecz, a köszönőlevél aláírója?
  Hmmm…
  Erkölcsi értékrohadásról van szó, ccsak úgy mint a fából fabrikált építményei. Mert, bizony vagy igen drágán tatarozzák állandóan azokat, vagy rohadnak, még ha a nagy Makovecz tervezte is!
  Olyan ez is mint a gengszterváltás nagy álma és hamis illúziója, rohad és elmúlik. Vagy omlik nagy robajjal a népre?

 5. jobb a sonka, mint a munka szerint:

  Lajos fénykorában mindent nyert, amit nyerni lehet. Ő volt a fidesz gazdasági függetlenségének, erejének záloga, letéteményese. Azonban megfeledkezett róla hogy a sok átjátszott lehetőség nem a régi barátságért jár, hanem ha a helyzet úgy kívánja a párt érdekében helyt is kell állni anyagiak tekintetében. Valószínűleg történtek lépések hogy Lajos ne tekintsen mindenre úgy mint a magán vagyonára, de biztos hogy ez nem használt, mert elindult a pénzcsapok elzárása, a lehetőségek minden szinten történő visszavétele. Ráadásul Lajoska felrúgta az illemszabályt : ahonnan eszünk, oda nem szarunk. A kis család érzi hogy a könnyen szerzett munició vészesen fogy, a józan eszükkel együtt. Anno a játékszabályok nem lettek lefektetve, ráadásul V & L között kommunikációs zavar kellett hogy legyen, hiszen a probléma nem mérgesedhetett volna ennyire el. Ádámka nem értem mitől ilyen bátor, hiszen nagyon lájtos az a hatalom ami néhány zsíros homokszemet ne tudna a fogaskerekek között a cél érdekében ledarálni. Az adomány iránti köszönő levél lobogtatása alapján úgy tűnik a sok jó kis munkácskát apró pénzel lehet honorálni, de még az oklevélre is büszke amit a szerény kis adományért kapott. Egy komoly munkát sokan meg tudják csinálni, de elnyerni csak igen kevesen. Az egész történet ,laikusok számára is, kristálytisztán átlátható.

  • Realista szerint:

   +1 Sajnos kevesen látják a realitásokat, képesek elhinni amit el akarnak hitetni, képtelenek a sorok között olvasni és demagóg módon csak egyfélét mantráznak, amit amúgy szeretnének, de sajnos az élet másmilyen.

 6. petymeg szerint:

  Amelyik kutya ugat az nem harap!

 7. Tarna szerint:

  Abból a gyűlölet örvényből csak nyomorultan lehet kijönni.
  Saját magukat darálják le. Óriási életvezetési hibát követtek el.
  Miért is marakodnak?

  • vitorla123 szerint:

   Azért marakodnak,mert teljesen világos mint Oroszországban Sztálin estében,a kommunista rendszer teljesítményét megközeliteni sem lehet.Se Európai Unióval,se független nemzeti kormánnyal.Lopni,harácsolni lehet,de ez nem jelentkezik nemzeti összesenben. Keresik,hogy ez mért van így.Mi közben növelik a magántulajdon szerepét. Következés képen romlik tovább a helyzet,mert elemeire szakad a gazdaság.A tervutasítás helyett és a puha forint helyet hitelt kellene biztosítani amire senkinek sehol nincs elegendő fedezete. Így marad a forint értékének rontása.Lassan 1000 forintért lehet egy szeget venni annyira értéktelenné vált.Ráadásul azt hiszik,hogy a kérdésnek létezik vallási megoldása.Persze az élet megy tovább.Gyerekeink unokáink beülnek a kocsiba,a repülőbe és elmennek innen,és vissza sem néznek.Hajrá magyarok!Hajrá Magyarország!

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Sztálin “teljesítménye”: 60.000.000 ember a gulágokban.
    A szibériai út építésének minden egyes méterére 10 hulla jutott. Az oroszok azóta is a “csontok útjának” hívják. Mai napig emberi maradványok fordulnak ki a földből a munkagépek lánctalpainak és a járművek kerekeinek nyomán. Tényleg felülmúlhatatlan eredmény. Az orosz emberek ezt kicsit másképpen látják.

    Admin:
    “…Az orosz emberek ezt kicsit másképpen látják…”

    -Épp most fognak Sztálin szobrot avatni Novoszibirszkben! KÖZADAKOZÁSBÓL! 200 ezer dollárnyi összegbe került. Összedobták a rávalót. Valahogy így látják az orosz emberek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.