Ezt érdemeljük!

Tavaly ősszel azzal számoltak a Fidesz vezetésében, hogy Simicska Lajos előállhat egy olyan információval, ami politikailag akár meg is semmisítheti Orbán Viktort.

Mivel ez eddig nem történt meg, úgy gondolják, hogy már nem is fog, bár továbbra sem zárják ki, hogy a kormányfő egykori kollégiumi szobatársának lehetnek olyan felvételei, amelyek rendkívül kellemetlenül érinthetik a miniszterelnököt.
A Fidesz vezetését meglepte, hogy Simicska nyíltan beállt a Jobbik mögé, de örülnek neki, és már izzítják a médiagépezetüket, hogy kijöjjenek néhány sztorival a korábbi csúcsoligarcha fiáról…
(index)
Bal-Rad komm: Csak három bevezető mondatot idéztünk az Index elég hosszú cikkéből. Ez a három mondat viszont bőven elég kellene hogy legyen MINDEN MAGYARNAK a döbrögista hordáról.
“…előállhat egy olyan információval, ami politikailag akár meg is semmisítheti Orbán Viktort…”
-A politikailag akár meg is semmisülhető egyed ennek az országnak a miniszterelnöki címét birtokolja.
Tegyük fel a kérdést magunknak: MILYEN ORSZÁG AZ, AMELYNEK MINISZTERELNÖKE POLITIKAILAG MEGSEMMISÍTHETŐ? MILYEN ORSZÁG AZ, AMELYNEK VEZETŐJE/VEZETŐI ZSAROLHATÓ/ZSAROLHATÓK?
MILYEN ORSZÁG AZ, AMELYNEK VEZETŐI CSALÁDTAGJAIK SZTORIJAIVAL, KÖLKEIK VISELT DOLGAIVAL FENYEGETHETŐK?
Sok-sok ilyen kérdést föltehetnénk! MILYEN ORSZÁG AZ…?
De válaszoljunk is rá!
Szerintem AZ ILYEN ORSZÁG AZ EGY RONGY ORSZÁG! OLYAN, AMILYET MEGÉRDEMLÜNK!
Mi magunk formáltuk ilyenné!
Mi, akik botránytól-botrányig emlékszünk csak!
MI CSAK ILYEN ORSZÁGOT, ILYEN VEZETŐKET ÉRDEMLÜNK!
EGY KIFOSZTOTT GYARMATON, MAFFIÓZÓK ÁLTAL GYÖTÖRTEN VERGŐDNI!
(admin)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ezt érdemeljük! bejegyzéshez 24 hozzászólás

 1. Jakócs Gábor szerint:

  A mocskos másod és harmad generációs értelmiséget az amcsik simán megvásárolták ,jó pénzekért és korlátlan hatalomért!!10 éve is rohadt igaz lett volna a Herkunft!Nem mindegy ki milyen családból indul a tudás és az alkotás (vagy rombolás)felé!Nem volt igaz az a politikai szlogen,hogy aki nincs ellenünk ,az velünk van!!Hát , lappangva ,végig ellenünk volt!

 2. Smith szerint:

  Szerintem zseniális Simicska terve, hogy őrületbe kergeti Orbánt, aki a választásokig idegileg össze fog omlani. Ha pedig összeomlik, akkor 100%, hogy meg fog bukni.

  • NSP szerint:

   Szerintem meg orbán és simicska összejátszik és egy kamu-háborút csinálnak. Ez persze szintén zseniális.
   Egyértelmű, hogy nem fog megbukni, nincs számottevő ellenzéke. A “baloldalt” elfelejthetjük, a Jobbik meg magát vágja haza. Vajon miért?…

 3. zls-179 szerint:

  A jelenlegi ország életképtelen, akárcsak a politikai vezetői,ezért is menekül mindenki ki merre lát.Maradhattok Viktor kifulladásig a vazallusaitokkal együtt,de egyet vegyetek tudomásul ha a mai 30 tól fölfelé elmennek az emberkék akár a temetőbe, akár máshová TI csukhatjátok a kaput, és nem lesztek se boldogak se elégedettek a rablott vagyonnal!
  Nem lesz akin uralkodjatok, hacsak nem a veletek egy szinten lévőkön!!!

  • V.kutya szerint:

   Nekik épp ez a maradék réteg kell, hisz épp ez a cél. Az alacsony tudatú, ezért zéró energiával függőségben tartható milliók. Földönfutó, 100%-ig függő “állampolgárok”, akiket zsarolhatók.
   A rendszer fő ellensége a művelt, tanult ember. Ezért fűrészeli el az oktatás minden fellelhető formáját. Mint most épp a CEU, azelőtt a szakképzést, az érettségi rendszert, a tankötelezettséget (gyermekmunka, a 21. században).
   Ezek az “intézkedések” tipikusan a fasisztoid rendszerek sajátja. Minap olvastam egy 50-es évekből származó újság töredékben:
   “Nem árt talán megjegyezni, hogy a munkások arányszáma a főiskolai hallgatók között nálunk 51,4%, a dolgozó parasztoké pedig 16,5%, ugyanakkor, amikor például Németországban a munkások arányszáma a főiskolai hallgatók közt az 1932—33-as iskolaévben mindössze 3,2%, a kisparasztoké pedig mindössze 2,4% volt.” – SZKP kongresszus, 1934, részlet.
   Ezt azért vágtam ide, mert sokan szeretik összemosni a két rendszer: a nácik már majdnem kommunisták, csak sokkal jobbak! Hát persze, nézzük csak, hány %-a tanult Hitler munkásai közül, és mennyi Sztálin Oroszországában? Tízszeres különbség!

 4. Sokrusz szerint:

  És ki legyen helyette, Thürmer? Kérek tanácsot!

 5. stefimrich szerint:

  Nem kell neked tanács!Neked teljességgel megfelel Orbán,hát rajta,alá az ánuszára!Neked mit jelent Thürmer?!Útálni való komcsit,aki a dolgozók javát akarja,ugyanazt,mint Orbán!Csak az előjel fordított!
  Míg Orbán mindenkinek a javait veszi el,addig Thürmer a dolgozók javait igyekszik gyarapítani!

  • Ez van. szerint:

   Így igaz!
   Hajrá MUNKÁSPÁRT!

  • V.kutya szerint:

   Ember, ez 22-es csapdája!
   1. Le kell váltani Orbánt, mindenképp!
   2. De mindenképpen ő fogja nyerni a választást, hisz az emberek úgy gondolkodnak, hogy másnak nincs esélye, megmondták a tévében meg a zinterneten!
   3. Orbánra szavazok, mert mások se jobbak (????).
   4 Marad Orbán, és káromkodok, hogy megint ki kell bírni őt 4 évig.
   5. Azért maradt, mert rá szavaztam én is, és mások is, akik épp úgy gondolkodtak, mint én!

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Azért ez nem egészen így van. Recseg már a birodalom az alapjaitól kezdve. Csak éppen nem a Munkáspárt lesz aki megdönti Orbánt és hatalomra sem az fog kerülni.

    Lehet választani elvtársak!
    Vagy megdöntjük Orbánt, vagy huszadmagatokkal tovább énekelitek az internacionálét. 🙂
    http://b1.blog.hu/2017/04/05/simicska_meguzente_torok_gaborral_orban_mondjon_le_mert_ha_nem_azt_nem_eli_tul

   • V.kutya szerint:

    Szélsőjobb, és kedves kuruc testvéreim: az Internacionálét jobbára a tőkések éneklik manapság, mivel a tőkés osztályok bizonyítottan nemzetközi, bárhol is vannak a világon! Ha nem így van, akkor mivégre a folytonos multi így meg úgy? Mitől lennék mi, prolik internacionalisták, és mitől nem az egy tőkés (vállalkozó), aki Brüsszeltől kapja a lóvét, és ez igaz még a legutolsó falusi szatócsboltra is! Kérek erre elfogadható magyarázatot, és ha kaptam ilyet, eléneklem az utcán hangosan azt a bizonyos dalt! 🙂

  • Sokrusz szerint:

   És ezt miért nem tudja a NÉP? Hiszen elvileg – a teljes foglalkoztatottságot és társadalmi rendet illetően – a nosztalgia erős. Mégis, a szocializmust megélt idősek mind Gyurcsány körül nyüzsögne. Erre is tudsz választ?

 6. jobb a sonka, mint a munka szerint:

  Ezt a rendszert csak az a nyugat döntheti meg az eddigiekben alkalmazott módszerekkel. Van-e aki nem ismeri a módszereket? Idegen katonai beavatkozás csak a legvégső esetben, akkor is a csak a kelet, észak-kelet irányból. Ha a jelenleg regnálót sikerül megdönteni, lemondásra bírni, mi lesz a folytatás? Budapest majd dönt. Az ország népe legfeljebb megszenvedi. Sorjázzuk csak, mik is a jelen alakulattal szemben sorolható problémák. 1. feudális jellegű rendszer kiépítése, magyar gazdasági elit létrehozása, politikai vezetők zsebre dolgozása. A kisembereknek nincs kitörési lehetősége, protekcionizmus, korrupció. 2. számtalan értelmetlen beruházás, egészségügy , oktatásügy romlása. 3. stb, stb. Ezek a magyar embereket érintő , tehát a valós problémák. A többi a politika. Belpolitika lényege, az ellenzék szeretne hatalomra kerülni. Bármi áron. Miért kell valakinek a hatalom? Azért hogy ugyan olyan lehetőségei legyenek mint a jelenleg regnálónak. Milyen programmal nyert a fidesz 2010-ben? Semmilyennel ! Csak a bizalom vesztett mszp-n kívül nem volt más érdemi alternatíva. Van-e valaki aki ne tudná mi volt a gond az mszp-vel?
  2006-ra megjelent a jobbik ,mint egy nemzeti új alternatíva. Mire volt képes ez a párt a hatalom megszerzésének érdekében. 180 fokos fordulatra. Múlt. jelen, jövő, mind megmutatta már mire lehet számítani tőle. Ráadásul Budapesten sohasem lesz szalonképes a jobbik, kormányra még koalíció esetén sem kerülhet. Nem fogják engedni. Tehát mi is lenne a jó megoldás? Egy pártoktól független szakértői kormány, ahol nem a pártok delegálnak minisztereket. Sajnos mindenféle csatározást a gyarmati létünk felülírja. Ebből a szempontból a rendszerváltozást követő ámokfutás, rombolás a gazdaságot afrikai szintre vetette vissza.

  • Sokrusz szerint:

   Az un. szakértői kormányt infantilis illúziónak tartottam mindig. (U.i nem először merült föl.) Ilyen nincs. Ha a tudomány világában sincs pártállástól független működés (pedig milyen nagyon igyekeznek “objektív”-ségüket hangsúlyozni, akkor már hogy lehetne a közgazdaságtanban, vagy társadalomtudományokban, amelyek politikaközeliek?!!!!!!

 7. Sokrusz szerint:

  “Miért kell valakinek a hatalom? Azért hogy ugyan olyan lehetőségei legyenek mint a jelenleg regnálónak. ” – Ez nagyon így van. Ezért hisztizik az egész neolib bagázs – bár az egyetemeken, intellektuális szférákban – magától étetődően, von Haus aus – ők maradtak a véleményformálók, az ifjúság szocializálói stb. (Már a globálisra váltástól megfojtották volna egy kanál vízben, s ráadásul milyen támogatói vannak?! Finkelstein? Netanjahu? Uhh! És nem nekik.)

 8. Sokrusz szerint:

  Nem lehet már hozzászólni?

 9. Sokrusz szerint:

  Miért kell valakinek a hatalom? Azért hogy ugyan olyan lehetőségei legyenek mint a jelenleg regnálónak. – Ez nagyon így van. Ezért hisztizik az egész neolib bagázs – bár az egyetemeken, intellektuális szférákban – magától étetődően, von Haus aus – ők maradtak a véleményformálók, az ifjúság szocializálói stb. (Már a globálisra váltástól megfojtották volna egy kanál vízben, s ráadásul milyen támogatói vannak?! Finkelstein? Netanjahu? Uhh! És nem nekik.)
  Viszont. Az un. szakértői kormányt infantilis illúziónak tartottam mindig. (U.i nem először merült föl.) Ilyen nincs. Ha a tudomány világában sincs pártállástól független működés (pedig milyen nagyon igyekeznek “objektív”-ségüket hangsúlyozni, akkor már hogy lehetne a közgazdaságtanban, vagy társadalomtudományokban, amelyek politikaközeliek?!!!!!!

 10. Sokrusz szerint:

  Érdekes. Nagyobb baromságok is voltak már a kommentekben, mint amit én akarok elküldeni, de nem engedik valamiért.

 11. Sokrusz szerint:

  Hát úgy látszik, nekem nem.

  • vitorla123 szerint:

   Szóval kezdjük ott,hogy ideje Budapesten Sztálinnak és Kádárnak szobrot emelni.Mert népjólétet csináltak Magyarországon.Igaz,hogy a kulákoktól és a zsidóktól elvették a vagyont de szépen gyarapították.Mert a huszonegyedik században és technológiával gyarapodni csak úgy lehet ahogy ők csinálták!utálni lehet Thürmert aki a munkavállalók vezére,de sok értelme nincs.Az hogy a munkavállalók nem szavaznak mert nincs értelme az egy más kérdés.Ha levisszük a munkaidőt 7 (5) órára mindjárt lesz motiváció.A polgári társadalom meg munkadóival együtt ebbe belerokkan!.Senki nem fogja megsiratni az ingyenélő bandát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.