Levelezői tagozaton…

2015 január 12.-én a rendőrséget este azzal hívta fel valaki, hogy idegen, “gyanús külsejű személyeket” látott mozogni egy mezőkeresztesi családi házban. Járőrök mentek a helyszínre, akik az épületben megtalálták a 66 éves lakó holttestét. Nyilvánvaló volt, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett. Nem csiklandozásba halt bele!

Két órával később az egyenruhások elfogtak 36 éves, és egy mindössze 15 éves kancigányt.

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsította meg őket az ügyészség.
Berontottak kiszemeltjük házába, hogy megszerezzék a nyugdíját.
Rugdosták a férfit, a fejét a padlóba ütötték, közben követelték a pénzét.
A miskolci Törvényszék tegnap tárgyalta volna ügyüket. Ez csak részben sikerült, mert csak az idősebb latorcigányt tudták a bíró elé veszetni. A közben már 17 évesre siheredett ifjú gyilkos NEM JELENT MEG AZ IDÉZÉSRE!
Őt ugyanis nem vágták előzetesbe, hanem levelezőin várta a fejleményeket. Nyomkövetővel a bokácskáján. Olyan jeladóssal, ami jelzi a FELÜGYELETNEK, hogy a felékszerezett éppen merre is van.
De mivelhogy közben kiccsaládot alapított!-elköltözött. Hordánk és qrmányunk népesedéspolitikai célkitűzéseinek mielőbbi megvalósulásához minél aktívabban hozzájárulni. Az új címet meg elfelejtette közölni az ÉBER FELÜGYELETTEL! Meg a bírósággal is.
A qrva bíróság meg szeretne vele elbeszélgetni egy kicsit. Ezért aztán az ügydöntő határozatának kihirdetéséig elrendelte az előzetes letartóztatását.
Két év három hónappal a gyilkosság elkövetése után!
Rosszul járt a derék “öregező” ifjonc. Ha annak idején őt is…-már talán szabadulhatna is! Mert ugye az előzetes az beszámít! És mivelhogy CSAK EGY VÉN MAGYART…-ráadásul a nyugdíjfolyósító is jól járt-meg az enyhítő körülmények (amik vannak!) szóval…

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Levelezői tagozaton… bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Havasi Gáspár szerint:

  Miután csak egy gyarmat vagyunk, és a gyarmatosítók érdeke a magyarság fogyása, nem kell ledöbbenni.
  A cigány egy sokoldalú biológiai fegyver.
  Szaporodik nyúl módra, javítva az etnikai arányokat.
  Gyilkol – csökkenti a magyarság létszámát.
  Fiatal nőket, lányokat ( bár korra nincs tekintettel) megerőszakol megöl, ezzel csökkentve a lehetséges magyar utódok számát.
  A nyugdíjasok legyilkolása is tiszta haszon, többet lehet lenyúlni.
  Megfélemlít – a stressz rövidíti a várható életkort.
  Rabol, fosztogat – tovább rombolja az amúgy is alacsony életszínvonalat.
  Piszkos – terjeszti a fertőzéseket (pl: hepatitisz).
  Akkor miért is ne védené őket a cionista hatalom?
  Még jó hogy demokrácia van,mi lenne ellenkező esetben.
  Népünk relatív többsége pedig ragaszkodik, hogy továbbra is a kiválasztott nép, és a kiválasztott kiválasztottjainak tagjai legyenek hatalmon.
  A jobboldali álnemzeti egyedek pedig köpködve a baloldalra, védik ezt a nemzetgyalázó, gyilkoló, fosztogató hatalmat. A két kiválasztott rassz háborúzó, honfoglaló, de a kapitalizmus védelmezői egyszerűen árulók.

 2. olvasó szerint:

  Lassan kisebbségi jogokért kuncsoroghatunk immár határon belül is.

 3. forradalom! szerint:

  Egy cigány vajdától mit vártok?Majd bántja a rokonyokat?És ki fog rá szavazni?A 17 éves jövőre már 18 lesz.És már milliónyi hasonló van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.