Szépen telik Kancsal Maca bukszája

Újabb 2,8 milliárdot nyomatott Döbrögi Kancsal Maca bukszájába

Képtalálat a következőre: „Schmidt Mária-kép”

Az 1956-os emlékévért is felelős, Schmidt Máriához köthető Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány (KKETTK) idén közel 3 milliárdos támogatást kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumától.

Összesen 79,2 milliárd forintnyi támogatást osztott szét idén március végéig az Emberi Erőforrások Minisztériuma a kormany.hu oldalán megjelent dokumentum szerint. Noha a 250-et is meghaladja az eddig 2017-ben támogatott szervezetek száma, vannak olyanok, akik több milliárd forintot is bezsebelhettek. Az egyik ilyen a Terror Házát üzemeltető és az 1956-is emlékévét is felelős, Schmidt Máriához köthető Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány (KKETTK), mely 2,8 milliárd forintot kapott “programok megvalósítása, pályázatok lebonyolítása” jogcímen.
Ez az összeg egyébként könnyen tovább nőhet még idén, hiszen tavaly összesen kicsivel több mint 7 milliárd forintot “zsebelhetett be az alapítvány”. Igaz, ebből 3 milliárdot az 1956-os emlékév feladataira kaptak, mellé jött még 3 milliárd többek között honlaptervezésre, a “Sport és szabadság” munkacímű kiállítás létrehozására, oktatási segédanyagok elkészítésére. Egymilliárdot kaptak a katona hősök felkutatására, elmékművek felújítására és végül még 3 millió forintot a “Ha szaladok agyonlőnek, ha megállok, agyonvernek – Az európai roma holokauszt” című oktatási segédanyag angolra fordítására és megjelentésére.
(Forrás: mfor)
Bal-Rad komm: Szép és jó az alapítványi élet a halszagú Döbrögisztánban! Bár ez erősen a rothadás bűze!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szépen telik Kancsal Maca bukszája bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Szóval Orbán már csak annyiban különbözik az antik világ római császárjaitól, hogy cirkuszt ugyan biztosít, de kenyeret azt nem ád a népnek.

 2. SaLa szerint:

  1956, kétszázan megfagytak, 2016, 80 milliárd a haveroknak.
  1956, éljen a kapitalista rabszolgaság, a nyomor, a gazdagok diktatúrája.

 3. Smith szerint:

  Schmidt Mária rá a bizonyíték, hogy a Fidesz továbbra sem hajlandó elszakadni a szélsőliberális gyökereitől. Amíg Schmidt a tel-avivi egyetemen, fia – aki az LMP-ben politizál – a budapesti elit zsidó iskolában, a Lauder Javnéban – amit csak Moszad keltetőnek neveznek – tanult.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.