“Tyituskikat” alkalmaz a hatalom?

Kigyúrt kopaszok segítették a rendőröket a Parlamentnél

A kedd esti, Parlament előtti szimpátiatüntetés rendőrökkel ütköző frontja egyszer csak azt tapasztalta, hogy kigyúrt, civil ruhás kidobó emberek vegyülnek közéjük a tömegbe és elkezdik lökdösni, lefogni a hangadókat.

A demonstrálók ezt hangosan kifogásolták, és azt kiabálták: “Miért vannak itt kidobó emberek? Miért vannak kopaszok a rendőrök előtt?”
(De a Soros-szimpatizánsok mást is kiabáltak! B-R)
A civil ruhás különítmény főnökük jelzésére, rövid időn belül elhagyta a helyszínt, amint érzékelték, hogy a kívántnál nagyobb figyelem összpontosul rájuk. Amelyiküknek ez nem sikerült, azt a rendőrsorfal „kebelezte be” és engedte az épület felé elmenni. A felvételen legalább 8-10 “beavatkozó” látható.
Válaszolt a rendőrség
A BRFK Kommunikációs Osztálya arról tájékoztatta lapunkat, hogy az atv.hu által küldött „megkeresésében szereplő helyen és időben a rendezvény biztosítási feladatait egyen- és polgári ruhás rendőri állomány hajtotta végre”. A felvételeken a tüntetőket rángató, lökdöső civil ruhás férfiak a rendőrség közlése szerint utóbbiakhoz sorolandók, vagyis a „polgári ruhás rendőri állomány” tagjai. Ennek megfelelően a BRFK válasza arra is kitér, hogy a „rendőrség a biztosítási feladatait jog- és szakszerűen, a szükségesség és arányosság követelményének megfelelően hajtotta végre”.
(atv)
Bal-Rad komm: Tegyük most félre a “ruszkihaza!”-hülyeség miatti esetleges előitéleteinket. Ez a sorosistákat minősíti, akik már a kóserspájzban is oroszokat látnak. Meg mindenütt! “Szabad ország-szabad egyetemét” KÖVETELIK-SKANDÁLJÁK a Cirkuszpalota lépcsője előtt!
Inkább gondoljuk végig ezeknek a “civil ruhás rendőröknek” a jelenlétét!
KINEK-MINEK JÓ EZ?
És ha történetesen jól elagyabugyálja őket EGY VALAMILYEN TÖMEG? Vagy valami még annál
is rosszabb történik?
Az ilyen “tyituskik” (kormánybérenc provokátorok) szerepeltetése nagyon messzire mutató döbrögista elszántságról tanúskodnak.
“…a „polgári ruhás rendőri állomány” tagjai. Ennek megfelelően a BRFK válasza arra is kitér, hogy a „rendőrség a biztosítási feladatait jog- és szakszerűen, a szükségesség és arányosság követelményének megfelelően hajtotta végre”
-Ha ez valóban így történt, akkor nagyobb a veszély minden eddiginél, mint ahogyan azt bárki is feltételezte volna eddig-közülünk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Tyituskikat” alkalmaz a hatalom? bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Gonda István szerint:

  Ugyan már. 2006-ban is tele volt a város civil ruhás rendőrökkel. A tüntetésekkor engem is többször nyomtak a falhoz, vagy dobtak egy autó motorház tetejére.
  A civil ruhás rendőrök jelenléte teljesen normális minden kormány alatt.

  • Hun szerint:

   Ez nem kormány hanem rezsim. 🙂

   • Gonda István szerint:

    Tudod, rezsimek és kormányok jönnek és mennek, de a rendőr marad. Ezt a bölcsességet egy fiatal főhadnagytól tanultam a Gyorskocsi utcában egy nyári éjszakán.

 2. Fergeteg szerint:

  A fénykép előterében háttal felénk szereplő férfi a “kigyúrt kopasz”? Át kell értékelnem a fogalomról alkotott képemet a liberálisok ajvékja után.
  Félreértés ne essék, nem lebecsülésből írom. Csak épp a “kigyúrt kopaszokat” inkább Kubatovék csapatában keresném.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.