A horda kicsapta magából az izgatót

Nem kapott hivatalos értesítést Tényi István arról, hogy megszűnt volna Fidesz-tagsága. A feljelentéseiről híres politikus a Hír TV-nek azt mondta, tagságidíj-elmaradása 2016-ban valóban volt, de kiegyenlítette.

Képtalálat a következőre: „Tényi István-kép”

A nagyobbik kormánypárt állítja, hogy Tényi István már nincs a tagjai sorában. Az V. kerületi Fideszben politizáló érintett szerint azért, mert etikai vizsgálatot kezdeményezett Orbán Viktor ellen a 24.hu cikke után. Ebben Simicska Lajos üzletember felidézte: a miniszterelnök a 2014-es választás megnyerése után azt mondta neki, hogy a kormánnyal kritikus RTL megvásárlásához és bezárásához az oroszoktól remélt pénzt. Tényi szerint Orbán Viktor ezzel megsérthette a Fidesz programját, érdekeit és jó hírét.
„Arról szerintem nem lehet szó, hogy tagdíjelmaradás miatt vonták volna meg a tagsági viszonyomat, illetve zártak volna ki a Fideszből. Ha nem állja meg a helyét, hogy tagdíjelmaradás áll fenn, akkor ugye öt Fidesz-tag kezdeményezhet kizárási indítványt egy másik párttaggal szemben. Nem tudok arról, hogy ez megtörtént volna, nyilván ez hosszú procedúrát eredményezett volna, egy ilyen kizárási eljárásban az érintett felet is meg kell hallgatni. Itt a cél teljesen egyértelmű: hogy ne induljon meg ez a vizsgálat, másra nem tudok gondolni” – mondta Tényi István.

(hirtv)
Bal-Rad komm: Hát elmarad a palotaforradalom Döbrögi ellen. Helyette kiderült, hogy a kezdeményező már nem is tagja a hordának. Úgyhogy fölöslegesen rázta volna a rongyot.

Képtalálat a következőre: „Orbán a király-mém”

De azért érdekes lett volna látni, ahogy a vajdát etikai bizottság elé citálják. Azok a haszonlesők, akik a kezéből esznek. Azok kellett volna, hogy eldöntsék a kérdést.
Értjük ugye?
Etikai bizottság a döbrögista hordában! Már a fölvetés is röhejes.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A horda kicsapta magából az izgatót bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  A fidesz szétesett.
  Miért?
  Már a fideszes értelmiség is tisztában van vele,hogy egy mentálhigéniában
  szenvedö kleptomániás cigány emberhez nem adhatják a nevük.

  Ez hosszutávon politikai öngyilkoság.

 2. Smith szerint:

  A Fidesznek meg kell szabadulnia Orbántól. Ennyi. Az agyára ment a hatalom. Nem képes már józanul cselekedni, kényszerképzetek gyötrik. Minden mögött Sorost, Simicskát vagy Brüsszelt látja. Tényi is Soros-ügynöknek lett kikiáltva. Sőt, a HírTV-nek nyilatkozott, az meg Simicska.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.