Jaj-jaj-jaj! Döbrögi ma megint mikrofonközelbe került!

Ez vár Döbrögisztánra Európában? Nagy tervei vannak Döbröginek

Közép-Európa motorjává akarja tenni az országot a kormányfő.

Magyarország célja, hogy továbbra is Közép-Európa termelési motorja legyen, az Apollo Tyres pedig az egyik henger ebben a motorban – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a indiai cég gyöngyöshalászi abroncsgyárának ünnepélyes átadásán.
A kormányfő a világ egyik legmodernebb, legmagasabb színvonalú beruházásának nevezte a gyöngyöshalászit. Úgy fogalmazott: a magyarok nem lottón nyerték annak lehetőségét, hogy az Apollo Tyres Magyarországon valósította meg első, Indián kívüli zöldmezős beruházását, egy ilyen döntésben ugyanis kifejeződik a magyarok jövője iránti bizalom.
Orbán Viktor szerint a magyar gazdaságnak akkor van esélye a sikerre, ha az indiai abroncsgyártóhoz hasonló partnerekkel sikerül szoros együttműködést kialakítania a következő években.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: De hát hová akarja még fokozni a tempónkat Döbrögi? Hát mindenkinél jobban teljesítünk! Már a hitelminősítők szerint is…
Döbörög-tombol Döbrögisztán garázdasága! Már régóta MOTOR vagyunk! Ami egyre jobban bőg!
Hát már hatszázezer magyart elüldözött a zúgása! Így “…kifejeződik a magyarok jövője iránti bizalom…”
Mi lesz, ha MOTOR leszünk? A járóképesek mind el menekülnek?
Ezt a hülyét nem szabad mikrofonközelbe engedni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jaj-jaj-jaj! Döbrögi ma megint mikrofonközelbe került! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  “…a magyarok nem lottón nyerték annak lehetőségét…”
  Tudjuk! Az olcsó magyar munkaerőnek, az adókedvezményeknek és az állami támogatásoknak köszönhető, hogy ide befektettek.

 2. Öcsi szerint:

  ja meg Szaud-Arábiai befektetőknek eladták a Magyar termőfőldek egy részét. Ha a sivatagban beüt a gebasz majd a Magyar földből oldják meg az élelmezésüket úgy hogy zsellérként napszámosként dolgozhatunk a saját tulajdonunkon.
  Van itt már annyi kifektető. Mikor lessznek Magyar tulajdonú üzemek , gyárak ?
  Jöjjenek a befektetők, itt olcsó a munkaerő ,,Orbán V “

 3. Vak Bottyán szerint:

  A két lábon járó csavarhúzók országa lettünk. Az az India fektet be itt, ahol 30 éve naponta tízezrek haltak éhen. Alig várom az első koszovói befektetést. Valóban Európa motorja leszünk. A magyar Berva.

 4. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Bolond vagy cigány ember.

 5. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Ismét egy bérrabszolga tartó üzem – ráadásul nem is magyar, hanem idegen.
  Na ja: újabb stratégiai partner, aki mindenféle adó és járulékkedvezményt megkap, míg a magyar KKV-kat a csontig lezsigerelik.

  • Smith szerint:

   Íme a bizonyíték, hogy nemzetinek hazudja magát ez a kormány, valójában a gyurcsányi neoliberális gazdaságpolitikát folytatják. Ha valóban nemzeti kormány lenne, akkor a hazai (nem az elvtársakra értem) vállalkozásokat támogatnák. Magyarország csak akkor lehet sikeres, ha a külföldi helyett a magyar cégek termelnek, és minél többet tudunk exportálni. Miért gazdag Németország vagy Japán? Azért, mert mindet maguk állítanak elő, és sokat exportálnak.

 6. Kósa Lajos szerint:

  Miért kell nekünk Hankook, miért ez a gagyi Tyres, aki nem szégyenli magát Apollónak neveztetni? Volt egy Európa hírű TAURUS abroncsunk. Jó volt,… ne mondjátok hogy nem.. No és az sem mellékes, megint egy idegen állam(még ha indiai is) bérrabszolgái leszünk?!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.