Oroszország biztosítja Szíria légterét

Oroszország azonnali hatállyal felfüggesztette az USA-val kötött megállapodást a szír légtér biztonságos használatáról, a Szíriát ért amerikai katonai agresszió miatt.
Ez a megállapodás azt a célt szolgálta, hogy a nyugati koalíció, valamint az orosz és a szír légierő gépei konfliktusmentesen használják Szíria légterét ténykedéseik során, kizárva még a véletlen konfliktusok eshetőségét is.
“Az orosz fél felfüggeszti a megállapodást, és biztosítja a zavartalan légtérhasználatot!”-áll az Orosz Föderáció Külügyminisztériumának legfrissebb közleményében.
Rend Pol (?) amerikai republikánus szenátor szerint Trump megsértette az alkotmányt, amikor önfejűleg döntött a támadásról. Véleményét-bár kacag a lelke a történtek miatt-érdekes módon osztja a Rákosképű McCain hiéna is.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Oroszország biztosítja Szíria légterét bejegyzéshez 25 hozzászólás

 1. Tarna szerint:

  Szerencsétlen Szíriában nem elég a baj, hát még fokozni kell a nyomorúságot?
  Trump és héjatársai idegeskedhetnek, hogy milyen választ kapnak.
  A gáztámadást meg ki és miért csinálta, hát így kell üldözni a terrorizmust?

 2. id Kiss László szerint:

  Kedves Putyin! Ne légy áldozat! Ne légy cinkos! Határozottan nyilvánítsd ki – és határolódj el a nemzetközi állami terroristáktól! Ezt jó tanácsként szántam neked Pityu!
  KAROM

  Akarom és karmolom, károm, őseink őseinek haszna az akarom!
  A rom mely mindig akta lett, hitvány ármány felett, felszínre törekedett!
  Elmúlt a múlt, mely feledésbe ment, de a kötél, állandóan köt és él!

  Összeköt, fentről – lentről, belülről, kívülről, a kör hiába oszt, egybe van!
  Az ereje az erő, az ér, ahonnét eredt a világból és nem a sötétségből!
  Megnyugvás nekem, amikor jön a világosság után a sötétség, ami pihenést ad!

  Boldog vagyok pihenés után, amikor a világosság adja éltető melegét és fényét!
  Kell nekem mind kettő e világban itt a földön a fizika anyagi megnyilvánulásban!
  Segíts karom, Szíriát bombázza zsidó – orosz – angol állam ma 2017. április 7.-én!

  Oly kicsi a többihez képest, mint az óceánpartján a homokszem! Félnek a szírtől?
  Oh nem karom, ha nem ez a sötétség, kérlek, hozzál rá fényt minél előbb!
  Univerzum ura teremtője kérlek, nézz rá a mi napunkra, abban a földre!

  Látni fogod, hogy az egyensúly megbomlott, kicsiben, nagyban a sötét vigyorog!
  Hozz rá hőt, számára kibírhatatlant, hogy Földi poklában, amit okozott lángoljon!
  Kérem én tőled oh hatalmas úr , világok teremtője, hogy ne legyen teremtményeit temetője!

  Ma írtam – amikor meghallottam, hogy számomra már nem kétséges terror állam az usa elkezdte bombázni Szíriát!
  Kelt . Bázakerettye, 2017-04-07
  Id. Kiss László

 3. stefimrich szerint:

  Miért is nem mennek át a kommentek?!A gép kiírja,hogy túl gyorsan követik egymást a hsz-ek,de nem jelennek meg mégsem!(?!)

  Admin:

  Irgalmatlan tömegű “átirányított hozzászólás” zúdul a kommentrovatra. Óránkén legalább kétezer. Ezért enged át a rendszer csak néhány hozzászólást. Reményeim szerint már nem sokáig kell ezzel a baromsággal küszködnöm.

  • Realista szerint:

   Mindig olyankor van valami panasz vagy homokszem a gépezetben amikor éppen nem írogat a haverod. Amikor a “sväjci – orosz – német – hírszerző – rettegett – urfing – ip150” vagy ki tudja milyen néven írogató ökör itt van és minden reggel, minden hírt teleszór, akkor flottul megy minden. Aztán néha (sajnos csak néha) eltűnik egy időre, de olyankor mindig valami zavar, támadás, technikai gond akad. Véletlen?

 4. stefimrich szerint:

  Nekem lassan már abban is kétségeim lesznek,hogy egyáltalán Trump adta ki a támadási parancsot!
  Mikor McCain megszólal,akkor ott bnagy disznóságok vannak a háttérben!Lehet,hogy Trump nevében adták ki,aztán ezzel akarják “letenni”,lejáratni Trumpot!?
  Bár Trump önállóan is van akkora barom,hogy hülyeséget csináljon!!

 5. stefimrich szerint:

  Lassan már azt fogom hinni,hogy Szíria megtámadására nem Trump adta ki a parancsot,hanem valaki(k) az ő nevében,és most ezzel próbálják lejáratni!
  Bár Trump önállóan is van akkora barom,hogy ezt megtegye!McCain megnyilatkozása azonban árnyalja a dolgokat!

 6. realista szerint:

  “Oroszország biztosítja Szíria légtérét ”

  Oszt’ hogyan ? Zsidók, törökök, amcsik ki-be járnak, bombázgatnak, rakétázgatnak !

  • Hun szerint:

   Úgy hogy legközelebb már a levegőben leszedik ezeket a férgeket.

   • realista szerint:

    Legyen igazad, de vannak kétségeim.

    • Realista szerint:

     Örülök, ha szeretnéd realistán látni a világot. Annak is, hogy megtetszett a nevem. De azért szerencsésebb lett volna más nevet választanod, nem egy elég hosszú ideje használt hozzászóló nevével visszaélni. Ugyanis nem, hogy nem ferr, hanem primitív butaság. Nevet tudsz utánozni, véleményt, gondolatot nem.

   • Már Tamás szerint:

    Jó lenne, ha így lenne, de nem fogják.

 7. Kósa Lajos szerint:

  Most mi vaaaaan? :-
  “Az orosz fél felfüggeszti a megállapodást, és biztosítja a zavartalan légtérhasználatot!”-áll az Orosz Föderáció Külügyminisztériumának legfrissebb közleményében.”.
  Hogyan értendő ez? Tehát továbbra is viháncolhatnak a NATO,-Izrael, USA gépei, rakétái?
  Lehet, rosszul értelmezem?

  Admin:

  Jól értelmezed!-csak másként. Nincs írásos nyilatkozat, nincs kihirdetés, csak “füles” van. Oroszország aktiválta VALAMENNYI szíriai légvédelmi egységét, és KITERJESZTETTE AZOK HATÓSUGARÁT nem csak az orosz bázisok védelmén túlra is.

  Ami-ha igaz az értesülésem-annyit jelent, hogy ma-magyar idő szerint-hajnali három órától kizárólag csak az orosz és a szír légierő gépei számára jelent szabad légtérhasználatot.

  Ugyanakkor ezt az értesülésemet megerősíteni hivatlos forrásból nem tudom.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   T.Admin ! Edddig nem voltak aktiválva a VALAMENYI szíriai légvédelmi egységei, edig nem voltak kiterjesztve AZOKNAK a HATÓSUGARUK ? Hogyan lehet ekkora felelőtlenség !? Hogyan tudtak az oroszok hibát,hibára halmozni ,hogyan volt ekkora bizalmuk,az amcsikban,hisz napról napra becsapták őket az únv. amerikai “szövetségesek”,kirívó példája ennek az Aleppoban megtámadot, megsemisitett katonai tábori korház esete,vagy, szintén az Aleppóban végrehajtott dzsihadista mérges gáz támadások. Szerintem minden eszközt ami a két csapat biztonságát,védelmét garantálta és ott is volt csak a legmagasab fokozatig AKTIVÁLNI kellet volna száz százalékban. Igaz innen könnyü utólag ezt emlegetni, meg aztán ez a két csapat tábornokainak, vezér ezredeseinek és álamfőinek a dolga lett volna. Minden, különösen az ilyen szituációban az Álamfő-főparancsnokokon múlik, Szerintem. Igaz, ők sem lehetnek mindenhol ottan. Ez amiről itt van szó, csak két emberen múlott, éspedig V.V.Putyinon és Szergej Sojgun !

 8. fazek szerint:

  Mi lesz ebből?

 9. Paul Aradi szerint:

  Az értelmezés, és a gondolat, amely felszínre hozta a kételyt jogos. Persze aki némileg másra is gondol, mint a például, a polgári repülés biztonságára akkor kirajzolódik, hogy az oroszok nem is ostobák. Az amerikai agresszió része annak az aljas politikai-katonai szerencsejátéknak 1948 óta, amely soha nem tekintette a világ békéjének fontosságát. Azt pedig tudatosítani kell, hogy a világbéke mind eddigi őrzője az oroszok, akik nem mennek bele olyan konfliktusba amely világkatasztrófát jelentene!
  Eddig!!! (?)

 10. zls-179 szerint:

  Ha jól tudom Oroszországnak van egy rakétakilövést figyelő műholdas bázisa valahol Szibériában!Mikor Obó majom a “báb” szintén megakarta Szíriát rakétázni a polgárháború első éveiben, egy bizonyos gáz támadás miatt amit állítólag a szír kormányerők követtek el lehet hogy épp Alleopóban,nos akkor az amerikai hadihajókról indított rakétákat,a jóval távolabbra lévő orosz hadihajókról indított rakétákkal szinte mind leszedték miután erre parancsot kaptak …Nem hiszem hogy hogy az oroszok nem látták volna a kilövéseket, már az indítás pillanatában és ne hoztak volna azonnali döntéseket!?

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Egyet értek a gondolat menetével,t. zls-179 .

  • Hanter szerint:

   A cirkálórakétát a kilövés pillanatától néhány percen belül lehet elfogni. Az előző konfliktusban az orosz rakétaelhárító hajók a helyszínen voltak, most nem.

  • Zeta szerint:

   Azok az orosz és kínai hajók JELENLEG nincsenek a Földközi tengeren.

   • tilla szerint:

    De ott van az sz 400-as légvédelmi rendszer.

    “Konasenkov közölte, hogy az orosz légvédelem le fog lőni minden, a szíriai kormány által ellenőrzött területre kilőtt rakétát. A szóvivő arra az amerikai médiaértesülésre reagált, amely szerint Washingtonban fontolóra vették, hogy csapást mérjenek a szíriai kormányerőkre.

    A tárca közölte, hogy az Sz-300-as és Sz-400-as rendszereknek ilyen támadás esetén „nem lesz idejük mérlegelni, hogy kié a rakéta”.

    „Minden olyan rakéta- vagy légicsapás, amely a szíriai kormány által ellenőrzött területek ellen irányul, nyilvánvaló fenyegetést jelent az orosz katonák számára” – közölte Konasenkov.”

    http://www.balrad.com/2016/10/07/sziria-latorajvek-nem-hallik-az-egig/

 11. petymeg szerint:

  Szerintem egy pár leselejtezett gépet feláldoztak!

  • TERMIN8ATOR szerint:

   T. petymeg ! nem csak repülőgépekről van it szó,de az egész logisztikai renszerről, amit álitólag a tomahawkok tönkre tettek. Márpedik a logisztikába ,ha jól tudom (ha nem,javitsanak ki), a radarok és az ezzel összefüggő elekronika ,szerintem életfontosságu a cselekmények végrehajtásában,vezérlésben, hely és célpont meghatározásában, stb. Ha jól tudom (ha nem javitsanak ki ),ezek nélkül a műszerek nélkül a pilóta és a gépe csak egy vak légy.

   • petymeg szerint:

    A hiradások arról szóltak,hogy csak kismértékü volt a kár.A nagyobb baj a halottak ami szintén kérdéses ,kettötől hétig emlegetik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.