Trump bohóc látványos öntököndöfése?

A Szíriát ért amerikai támadás minden valószínűség szerint a “hármat egy csapásra” tipikus amerikai mohóság esete lehet.

Képtalálat a következőre: „Donald Trump”

Washintonban vendégeskedik ugyanis a Kínai Népköztársaság elnöke, Xi Jinping. Köztudott, hogy felhőtlennek nem éppen mondható a KNK és az USA egymáshoz való viszonya. Latoramerika már egy jó ideje izmozik Kínával. Még Obamaki örökségét hizlalja e téren Trump bohóc.
Közismert tény, hogy Kína viszont kiáll Szíria törvényes kormánya mellett.
Az is közismert, hogy a világ elsőszámú latorállama-az USA-ki nem állhatja Kína szomszédját és szövetségesét, a Koreiai Népi Demokratikus Köztársaságot. A KNDK-ra is állandóan fűjtat az USA, és Trump épp a minap helyezte kilátásba, hogy ha kell, majd Amerika egyedül fogja megleckéztetni Phenjant.
Amerikai sajtóvélemények szerint a szíriai akciók a kínai elnök látogatására lettek időzítve. Afféle erődemonstrációként.
Igen, AKCIÓK! Merthogy nem csak a Szíria elleni amerikai rakétatámadásról, hanem arról az állítólagos idlibi vegyifegyver-támadásról is szó van ám.
Ugyanis a brit Daily Mail napilap viharos gyorsasággal eltávolította a honlapjáról egy 2013, január 29.-i cikkét. Alighanem jó okkal.

Luiz (?) Boyl a cikk szerzője ugyanis nem kevesebbet állított az ominózus írásban, mint hogy a Fehér Ház zöld utat adott egy Szíriában végrehajtandó vegyitámadás tervére, amit a damaszkuszi kormány nyakába varrnának. Katar finanszírozta volna a mókát, amit a “Britam Defense” nevű cég vitelezett volna ki. Az akció sikere esetén máris jogot formált volna az USA a háborús beavatkozásra Szíriában. Talán mondanunk sem kell, hogy nem Asszad elnökék oldalán.
Közben viszont úgy alakult a dolog Szíriában, hogy megdöntik a damaszkuszi kormányt a latorerők mérgesgázos trükk nélkül is, így hát jegelték a tervet. De hát az élet kiszámíthatatlan. Oroszország MEGHÍVÁSRA beszállt a háborúba, és fordult a hadihelyzet. Ami mostanra válságossá vált az USA szíriai patronáltjai számára.
És pont a legjobbkor!-a Nyugat állítása szerint-Damaszkusz vegyifegyvert alkalmazott! Ami ugye megtorlandó!
Érdekes módon, a “vegyitámadás” napvilágra kerülése utáni órában eltűnt a Daily Mail honlapjáról az ominőzus cikk. (Amire az orosz HM-szóvivője, Igor Konasenkov is utalt.)
A RIA Novoszty most várja a választ a brit újságtól arra a kérdésére, hogy ki és miért távolította el az írást az újság honlapjáról.
Kissé durvítja a washingtoni szíveslátás hangulatát, hogy ERRŐL A CIKKRŐL IS értesült a kínai emök. Ott Washingtonban. Nagyjából a szír szövetségesét a vendéglátója részéről ért katonai agresszióval egyidejűleg.
Trump bohóc pedig alighanem a lehető legjobbkor/rosszabbkor tette le névjegyét vendége tenyerébe.
Kölön-külön is komoly erőpróba lenne neki a Medve bajszának meg a Sárkány farkának cibálása! Nemhogy még egyszerre mindkettő!
Így lehet az, hogy cibálás helyett öntököndöfést csinált Trump bohóc! Valakik persze-meglehet-ezen jót röhögnek! No nem Moszkvában, nem Pekingben, nem Damaszkuszban.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Trump bohóc látványos öntököndöfése? bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Trump, most éppen ugyanúgy viselkedett, mint annak idején a német fasiszta elmezavarodott ADOLF HITLER ! Erődemonstráció és MEGFÉLEMLITÉS-i kísérlet, a II. világháboru kitörése előtt, nyugati álamfőket.annak idején. Mint tudjuk, Kína és oroszország kközött,nagyon szoros a katonai szövetség. Talán azt gondolta Trump, hogy ezután Kína beijed, és behódol a jenkiknek.

  • barba szerint:

   A Hitler itt most nem igazán passzol. A II. VH elött általános volt egy táblázat Európában: legnagyobb katonai erö a Szovjet, de technikailag nulla. Egyenlö erösek angol, francia, lengyel. (!) Ezeknek a fele kb a német felhozatal. Persze igyekeztek demonstrálni, hogy mennyire kóserok, de nem sikerült. 1937, világméretü boykott a német árukra betette a kaput. Ha a kormányok kisebbségi összetételét nézzük, nincsen semmi meglepi …

  • NSP szerint:

   Te vagy elmezavarodott. Ráadásul tudatlan.

 2. IB szerint:

  az ensz szerint valszeg büncselekmény a támadás…majd kiderül hogy elitélik e amerikát is ahogyan a zoroszokat akarják mindig…

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Szerintem SEMMI ESETRE SEM FOGJÁK az ENSZ-BEN ELITÉLNI. Esetleg az oroszok, ha minden jól fog menni még Bolívia,aki kérte az összehívást, nagyon kétlem, hogy a Kínaiak is, nem tudom, hogy Irán tagja-e ha igen úgy még Irán is de a többi “tagálam”-közönséges bólogatók,azok bizony a fülük botját sem fogják mozditani. Külömben meg NEM FOGJÁK MERÉSZELNI, mert az Amerikaiak a markukban tartják zsalolják. Úgyhogy tisztelt IB ilyen LUXUSBAN NE REMÉNYKEDJEN, BIZONYÁRA ÖN IS NAGON TISZTÁBAN VAN AZ ÁLTALAM LEIRTAKKAL. Ha elitélnék az amcsikat, úgy az intézményt az amcsik KIEBRUDÁLNÁK az épületből, talán az országból is. KÜLÖMBEN NEM SOK VIZET ZAVARNA, ha teljesen meg is szünne, SEMMI JELENTŐSÉGE NINCSEN ANNAK AZ INTÉZMÉNYNEK a világ politikára, SZERINTEM .

 3. Havasi Gáspár szerint:

  Moszkvát értesítették a csapás előtt (http://oroszhirek.hu/), de Putyint nem tájékoztatták. Akkor végül is kik irányítják Oroszországot?- csak nem az oroszországi zsidó oligarchia?

 4. DUNAI JANOS szerint:

  ha kinanak esze van feláll es közli hogy egyoldaluan törvenytelenül de a vilag népeinek élethez való joga alapjan csak izrael es az usat es csatlosait lehet es kell is megtamadni.az enszet atalakitani es a mocskokat ki is baszni es egyedüli célpontként megjelölni az elmult 200 ev alapján minimum

  • DUNAI JANOS szerint:

   minnél késöbb teszitek ezt annal nagyobb elönyre tesznek szert.gyoldaluan washington bombazni ha nem kotrodik haza mindenhonnan katonailg es izrael ha 24 óran belül nem adja at az atomfegyvereket vegyit egyebet akkor üveghegyet a mocskokból.túl elszaporodott a csotany

 5. RANGER48 szerint:

  Első videofelvételek a szíriai Shayrat légibázis amerikai Tomahawk rakétatámadásáról.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ow5Ux17YKdM

  Dmitry Peskov külügyi szóvivő hangsúlyozta, hogy a péntek hajnalban indított amerikai rakétatámadás “sérti a nemzetközi jogot és kitalált ürügy a támadásra, mivel a szíriai hadsereg nem rendelkezik vegyi fegyverekkel”.Damaszkusz repülőgépeivel megtámadott egy fegyverraktárt, ahol vegyi fegyvereket halmozott fel az iszlám állam (iS, korábban ISIS / Isil) és Al-Nuszra Front fegyveres martalócbandái.A felrobbant -illegálisan beszerzett és tárolt- vegyifegyverek okozták a tömeges katasztrófát, nem a szíriai repülőgépek dobták le azokat.A kilőtt 59 amerikai rakéta 5 szíriai áldozatot követelt a légibázison.Trombitás (Trump) az amerikai kongresszus és ENSZ felhatalmazása nélkül és hívatlanul avatkozik bele a szíriai konfliktusba a zsoldos ISIS/Isil terrorhorda és Izrael oldalán.

  https://www.rt.com/news/383815-putin-us-syria-aggression/

  https://www.rt.com/news/383785-us-missiles-syrian-army/

 6. "Szélsőjobb" :D szerint:

  A kínai külügyminisztérium egy pénteki sajtótájékoztatón közölte; elismerik és tisztelik Bassár el-Aszad kormányát, és elutasítják annak lehetőségét, hogy a szíriai nép helyett más döntsön az ország sorsáról. A külügyminisztérium pénteken kiadta állásfoglalását azzal kapcsolatban, hogy az amerikai hadsereg tegnap éjjel rakétatámadást intézett egy szíriai katonai létesítmény ellen, nagy mértékben hátráltatva ezzel a terrorellenes harcot.

  Hua Chunying külügyi szóvivő azt mondta, Kína tiszteletben tartja Bassár el-Aszad politikai rendszerét, és az ország lakossága maga kell döntsön annak sorsáról.

  „Tiszteletben tartjuk a szíriai nép döntését. Úgy gondoljuk, a szíriai nép maga kell döntsön saját sorsáról.” – mondta.

 7. Atesz szerint:

  Nem így történt. Arra gondolok, hogy a cikkben az van írva, hogy “megdöntik a damaszkuszi kormányt a latorerők mérgesgázos trükk nélkül is, így hát jegelték a tervet”. Az igazság az, hogy 2014-ben már érte Szíriát amerikai csapás, pont úgy mint most. Itt a cikk róla olvassátok el. Elég szépen beégett az usa. http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/08/lehullt-lepel-rejtelyes-amerikai.html

 8. Tarna szerint:

  Trump önkényesen a Kongresszus felhatalmazása nélkül kezdett hadüzenet nélküli háborút! Ráadásul egy földön fekvő kivérzettet kezdett el rugdosni.
  – Ehhez tapsol a civilizált világ?
  Az USA napalmal égette halálra tízezer számra a vietnámiakat, most meg ő csinál retorziót a nagy igazságtevő szerepében?
  Ráadásul vaktában lövöldöztek jó messziről, szóval szánalmas harci cselekmény volt ez a világ első számú hatalmától.

 9. Daca szerint:

  Én szorgalmaznék egy kis polgárháborút Amerikának…
  A feltételek adottak.
  Rá kéne gyúrnia keletnek…

 10. id Kiss László szerint:

  KAROM

  Akarom és karmolom, károm, őseink őseinek haszna az akarom!
  A rom mely mindig akta lett, hitvány ármány felett, felszínre törekedett!
  Elmúlt a múlt, mely feledésbe ment, de a kötél, állandóan köt és él!

  Összeköt, fentről – lentről, belülről, kívülről, a kör hiába oszt, egybe van!
  Az ereje az erő, az ér, ahonnét eredt a világból és nem a sötétségből!
  Megnyugvás nekem, amikor jön a világosság után a sötétség, ami pihenést ad!

  Boldog vagyok pihenés után, amikor a világosság adja éltető melegét és fényét!
  Kell nekem mind kettő e világban itt a földön a fizika anyagi megnyilvánulásban!
  Segíts karom, Szíriát bombázza zsidó – orosz – angol állam ma 2017. április 7.-én!

  Oly kicsi a többihez képest, mint az óceánpartján a homokszem! Félnek a szírtől?
  Oh nem karom, ha nem ez a sötétség, kérlek, hozzál rá fényt minél előbb!
  Univerzum ura teremtője kérlek, nézz rá a mi napunkra, abban a földre!

  Látni fogod, hogy az egyensúly megbomlott, kicsiben, nagyban a sötét vigyorog!
  Hozz rá hőt, számára kibírhatatlant, hogy Földi poklában, amit okozott lángoljon!
  Kérem én tőled oh hatalmas úr , világok teremtője, hogy ne legyen teremtményeit temetője!

  Ma írtam – amikor meghallottam, hogy számomra már nem kétséges terror állam az usa elkezdte bombázni Szíriát!
  Kelt . Bázakerettye, 2017-04-07
  Id. Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.