Trump: ennyi volt…

Beszámolók szerint a Szíriát ért amerikai rakétatámadásnak hét halálos áldozata, és “némi” anyagi kára lett. Becslések szerint az Al-Shayrat légibázis ellen indított “Tomahawk” rakéták mintegy csak a fele ért célba. A többi? Azok nem tudni hová kallódtak el.

Trump bohóc mindenestre máris sietve bejelentette: ennyi volt!-ők nem akarnak több…

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Trump: ennyi volt… bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Pierre szerint:

  Cirokseprűvel fel lehet sepregetni és minden mehet tovább…. Szilveszterkor nagyobb robbantgatás és anyagi kár keletkezik itthon….

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Mégha cirokseprüvel fel is lehet seperni, a támadás az csak TÁNADÁS marad akárhogyan is veszük.Azért a 7 emberéletért is kár. A károkat pótolni lehet,de a halottakat nem lehet feltámasztani,mint ha misem történt volna, t. Pierre,higye el,nem kötekedés képen.

 2. Balázs szerint:

  Van egy olyan érzésem, hogy ez az egész “légi-csapásosdi” egy műbalhé.
  Előre szóltak az oroszoknak, kimenekítették a szír vadászgépeket is és állítólag meghalt 4-7 ember.
  Trump bekussoltatja a libsiket: “Putykó nekem nem haverom”?
  Putykó lezárja a légteret és megnyeri a háborút.
  Lehet, hogy csak végletesen optimista vagyok, de…van egy ilyen érzésem.
  Izrael happy, az amerikai cionisták szintén, de (!) még Putyin is happy.
  Trump anyja csuklik, de lehet hogy ok nélkül.
  Nem “double cross”, hanem triple.

 3. stefimrich szerint:

  Balázs!
  Ebben is sok igazság van!Vagyis lehet!!

 4. DUNAI JANOS szerint:

  hogy lehet egy munkat felbehagyni csotanyokkal kvaterkazni?mindenért 100-szor akkorat hogy sercegjen a zsirjuk new yorkban az uzsorasgeciknek

 5. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Izzik a helyzet

  Vlagyimir Putyin elnök szerint a Szíria elleni amerikai légitámadás agresszió, kárt okoz az orosz-amerikai kapcsolatoknak és a terrorizmus elleni közös harcnak egyaránt – közölte pénteken Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.
  Mint mondta, Putyin úgy látja, hogy a Szíriára mért amerikai csapással egy szuverén ország ellen követtek el agressziót, megsértették a nemzetközi jogot, ráadásul mindez kitalált ürüggyel történt.
  Peszkov szerint a szíriai kormányerőknek nincsenek vegyifegyver-készleteik. Mint mondta, ezek megsemmisítésének tényét a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet, az ENSZ szakosított szervezete rögzítette. A szóvivő szerint az orosz elnök úgy véli, tovább súlyosbítja a helyzetet az a tény, hogy teljes mértékben figyelmen kívül hagyták a vegyi fegyver terroristák által történt bevetését.
  Peszkov rámutatott, hogy Putyin szerint a Szíriára mért amerikai csapások kárt okoznak a kétoldalú viszonynak.
  “Washingtonnak ez a lépése jelentős kárt okoz az amerikai-orosz kapcsolatoknak, amelyek állapota enélkül is siralmas” – mondta Peszkov.
  Putyin kijelentette azt is, ha egy “törvénytelenül akciózgató” amerikai és egy orosz repülőgép konfliktusközeli helyzetbe sodródik a szír légtérben, az orosz gép “minden körülmények között megteszi a megfelelő lépéseket, és nem fog meghátrálni”.
  Közölte azt is, ha egy újabb amerikai akcióra kerülne sor amely veszélyeztetheti a Szíriában állomásozó, vagy akár épp a levegőben küldetést végrehajtó orosz erők biztonságát, adekvát választ fog kapni az USA. Amerikának meg kell értenie, hogy elérte azt a “bizonyos határt” és tovább már nem feszítheti a húrt.
  Putyin közlése szerint Oroszország a saját biztonsága érdekében kész bármiféle konfrontációt felvállalni a nyugattal.
  Moszkva felfüggeszti az orosz-amerikai repülésbiztonsági megállapodást
  Moszkva felfüggeszti a szíriai légtérben bekövetkező incidensek kiküszöbölését és a légi bevetések biztonságának szavatolását célzó orosz-amerikai memorandum hatályát – közölte pénteken az orosz külügyminisztérium.
  Kína is határozatban ítélte el az amerikai agressziót.
  Frissítés: Csak 23 talált célba az amerikai hadihajókról a szíriai Homsz tartománybeli katonai repülőtérre kilőtt 59 Tomahawk típusú manőverező repülőgép közül – jelentette ki Igon Konasenkov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője pénteken Moszkvában.
  Konasenkov szerint nem ismert, hogy a többi “szárnyas rakéta” hová csapódott be. A tábornok az orosz adatmegfigyelő rendszer adataira hivatkozott.
  “Ezek szerint a szíriai légi bázisra mért amerikai tömeges rakétacsapás harci hatékonysága rendkívül alacsony volt” – jelentette ki.
  Szavai szerint a szíriai légierő hat, a javítóhangárokba beállított MiG-23-as harci repülőt és egy rádiólokációs állomást veszített, a kifutópálya sértetlen maradt.
  Konasenkov pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a közeljövőben megerősítik a szíriai hadsereg légvédelmi rendszerét és megnövelik hatékonyságát a legfontosabb infrastrukturális objektumok védelmében.
  A TASZSZ hírügynökség értesülése szerint pénteken a Földközi-tengerre érkezik az Admiral Grigorovics, a Fekete-tengeri Flotta Kalibr típusú, manőverező robotrepülőkkel felfegyverzett fregattja. A hadihajó, amely a szíriai Tartusz orosz haditengerészeti bázison fog kikötni, a “helyzettől függően” több mint egy hónapig tartózkodik majd a térségben. (TASSZ)

 6. petymeg szerint:

  Lehet,hogy Trump-ot bevitte az erdőbe egy pár “jó”akaroja és neki is gatya!

 7. Tarna szerint:

  Micsoda nagy Trump diadal volt ez a rakéta támadás: 59 – ből csak 23 ért célba.!
  Egy rakéta ára 800.000 dollár, szóval kb. 5 milliárdos költekezés volt, aminek olyan sokan örülnek.
  Ilyen találati arány láttán az oroszoknak nem sok dolguk lesz az elhárítással.

 8. Smith szerint:

  Nem csak a magyar kormánypárti sajtó szokott álhíreket és lejárató anyagokat készíteni, hanem a globális tömegmédia is gyakran folyamodik ehhez. Ki sem vizsgálták, hogy mi történt valójában Szíriában, de a jenkik már lövik a rakétákat. Persze a cionista kormányok (izraeli, brit, francia, török, szaúdi, …) táncolnak örömükben. A nyugati média pedig tovább uszít Oroszország, Irán és Szíria ellen. Nem lesz ennek jó vége. A szír kormány a napokban hívta fel a világ közvéleményének a figyelmét arra, hogy Szíriát le akarják törölni a térképről, a puszta túlélésükért harcolnak.

 9. szemcsi szerint:

  Trumpot tiszteletbeli terroristává fogadta az ISIS.
  A lefejezős bácsik ezek után még a szart is kinyalnák a seggéből.
  A fényképét puszilgatják és tervezik, hogy szobrot állítsanak neki.

 10. Tarna szerint:

  Trump még Nobel díjat is kaphat a “tiszteletbeli terrorista c. mellé”.
  Nem akarok viccelni, de IV. Károlyt is “Boldoggá” avatták -pedig az 1.világháborúban ő rendelte el a gáztámadást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.