Újabb Nagy Ötlet

Nagyszabású Puskás-filmmel készül Andy Vajna

Nagyjátékfilm készül Puskás Ferenc életéről, mondta el az Indexnek Andy Vajna, aki producerként fog részt venni a projektben. Legalább a kétezres évek vége óta terveznek filmesek egy életrajzi filmet, a mostani előkészületek viszont szinte titokban zajlottak.

Nem egy megszokott hazai kurzusfilm
Az már egészen biztos, hogy a producere a filmügyi biztos, Andy Vajna lesz, forgatókönyvírója pedig Vajna korábbi alkotótársa, Joe Eszterhas, többek között a Szabadság, szerelem, az Elemi ösztön, és a Showgirls hollywoodi forgatókönyvírója.
„Producerként régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskásról egy izgalmas, a közönségnek is érdekes filmet készíteni. Elkezdtük a munkát Joe Eszterhas-zal, aki már dolgozik a film forgatókönyvén. Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt” – nyilatkozta az Indexnek Andy Vajna.
Vajna azt is megerősítette, hogy a film magánfinanszírozásban fog készülni. Ez a magyarázat arra, hogy az egyébként transzparensen működő Magyar Nemzeti Filmalapnál semmi információt nem találni a filmről. Az alap a bizottsági döntések után mindig nyilvánosságra hozza a megszavazott támogatási összegeket – akár gyártásról vagy forgatókönyvírásról van szó –, a Puskás-filmről viszont nem lehetett hallani…
(Forrás: index)
Bal-Rad komm: “…Vajna azt is megerősítette, hogy a film magánfinanszírozásban fog készülni…”
-Hát igen! Közpénz jellegét elvesztett pénzekből. Magyarán: LOPOTT MILLIÁRDOKBÓL!
Az pedig külön édes egy dolog, hogy a Nemmzetth Parókacsinálója és Főcassynósa már régóta töri az agyát egy ilyen film összegrundolásán.
Szerintünk azóta, mióta szólhatott neki Joe Esterhas Amerikából! “Itt semmi kilátás Andy! De ott nálatok nem lehetne valami jót tépni?! Itt van ez a Puskás-story, nálatok meg a a fanja! Aki élet-halál ura! Hátha megtolná az ötletünket egy milliárddal. Dollárocskában persze!
“…Magyar Nemzeti Filmalapnál semmi információt nem találni a filmről…”
-Majd fogunk! Még csak ötletelnek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Újabb Nagy Ötlet bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Big szerint:

    A nemzet patkánya fosztogatja a Magyarságot.

  2. petymeg szerint:

    Admin!
    A kétezres évek végéig még van min. kilencszáz év!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.