Valami nagyon sántít…

Cáfolta az elkészült szakértői vélemény azokat az állításokat, miszerint lehetséges, hogy baráti tűz végzett a Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozójával, Pálvölgyi Péterrel. Ezt a teóriát már a kirendelt fegyverszakértő is elvette februárban, de most az egyesített orvos- és fegyverszakértői vizsgálat eredménye is. A sorsdöntő dokumentum a napokban érkezett Győrkös védőjéhez – írja a Blikk.

Kifogásaimat a szakvéleménnyel kapcsolatban az ügyészség számára is megküldöm. Több ponton és tételesen meg tudom cáfolni a szakértő által leírtakat. Először is azt állítja, hogy sokkal több anyagmaradvány volt a szobában védencem fegyveréből, mint a rendőrökéből. Ez semmit nem bizonyít, hiszen azt mindenki tudja, hogy egy AMD fegyver lövedékében több a lőpor, mint a Parabellumban. Ez azonban nem bizonyítja, hogy Győrkös István lőtte le Pálvölgyi őrnagy urat – jelentette ki dr. Takács Zoltán.
A védő másik kifogása, hogy az áldozat sérüléseivel kapcsolatban a hivatalos papírok egy kicsi bemeneti nyílást és egy nagyobb kimeneti nyílást jelölnek meg. “A gépkarabély, amit védencem használt, az általam kérdezett fegyverszakértő szerint a bemeneti és a kimeneti nyílásnál is kis lyukú sérülést okoz. Ami még furcsább az ügyben, hogy Pálvölgyi Péter sérülései megegyeznek ügyfelem sérüléseivel, vagyis nem keletkezhettek két különböző fegyverből” – mondta.
(Forrás: 24.hu)
Bal-Rad komm: Lehet undorkodni id. Győrkös István iránt. Lehet vele szimpatizálni. Kinek-kinek szíve joga.
Azt viszont nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy VALAMI NAGYON SÁNTÍT EBBEN AZ ÜGYBEN!
Bár teljesen fölösleges dolog ezen rágódnunk, hiszen úgy fest a dolog, hogy a kocka az bizony el van vetve. SZAGÉRTŐI VÉLEMÉNY SZÜLETETT!
Olyan, ami alátámasztja a HATALOM VERZIÓJÁT! Az már sokadlagos kérdés, hogy CSAK A GYANÚT ERŐSÍTI EZ A SZAGVÉLEMÉNY!
Miszerint:
EBBEN A DOLOGBAN VALAMI NAGYON SÁNTÍT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Valami nagyon sántít… bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Paul Aradi szerint:

  Ez az egész nem sántít, hanem egyenesen hányingerkeltő. Minősíti az alkotmány-tákolmányt, a törvényhozást és a rothadó democsokráciát! Évekkel ezekelőtt, nem véletlenül hugyozta le egy kutya MISKOLCON (a)ntal jozsef szobrát.

  • fatum szerint:

   Igazad van. Kapitalista democsokráciát csináltak a mi békés szocializmusunk felszámolásával. Amúgy, az alaptörvény nem alkotmány. Jelenleg csak egyetlen érvényes alkotmányunk van. A Magyar Népköztársaság Alkotmánya.

 2. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Orbán paranoiábol kiakarta lövetni Áder bácsikáját?
  Profikra bizta a munkát.
  Profik profi munkát végeznek. 🙂

 3. janos szerint:

  Az összes cigány maffiózó gépkarabélyokkal rohangál. tele van judapest fegyveres bűnözőkkel, nem beszélve az izraeli biztonsági szolgálatokkal amik mind fegyverrel rohangálnak. De ha egy hazafi fegyvert tart akkor a rohadt zsidó nni azonnal házat
  kutat. Megérdemelte ez a rühes pálvölgyi azt a fejlövést.

 4. petymeg szerint:

  Azért kellett ennyi ídő ezt a [email protected] össze tákolni!
  Még mindig fenn tartom,hogy az elkövető nem volt a szobában/házban/!

 5. sityuli szerint:

  egy 7.62mm normál acélmagvas hegyes így ha nem ütközik akadályba kb egyforma nyomot hagy maga után de a 9mm pisztolylőszer tompa bemenetkor kicsi kilépéskor nagy lyukat hagy kipróbáltam párszor ebben biztos vagyok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.