Soros körül a világ…

A “nukleáris opciót” is bevethetik Döbrögisztán ellen az EU-ban

Most már Magyarország uniós szavazati jogának felfüggesztését pedzegeti az Európai Néppárt.

A pártcsalád (EPP) április 29-i elnökségi ülésén tárgyal a soraiba tartozó Fidesz-KDNP-ről, közölte Siegfried Muresan, aki szerint az EPP „mély belső megbeszéléseket fog tartani, és figyelemmel követi az Európai Bizottság értékelését a legutóbbi magyar jogszabály törvényességéről” – írja az Euractiv. Az Európai Bizottság korábban, már a jövő szerdán vizsgálja majd a lex CEU-t.
Muresan azt is közölte: “ha a magyar helyzet folytatódik, a 7-es cikkely aktiválásának kérdése is az asztalra kerülhet.”
Ez a Lisszaboni Szerződés azon pontja, amelynek célja az unió alapértékeinek – a demokráciának, a szabadságnak, az emberi jogoknak és a jogállamnak – a védelmére emeltek be az egyezménybe. Amennyiben egy tagállam ezeket súlyosan és folyamatosan megszegi, e “nukleáris opcióként” emlegetett folyamat során felfüggeszthetik a tagságával járó bizonyos jogait, például a szavazati jogát vagy a hozzáférését a közös piachoz.
Az Eurológus azt írja, hogy a szankciók bevezetéséhez valamennyi tagállam egyhangú egyetértése kellene, ám Lengyelország valószínűleg vétót emelne – cserébe azért, mert Orbán Viktor korábban kijelentette, hogy ellenkező esetben Magyarország is így tenne. A 7-es cikkely aktiválása azonban még a jogok felfüggesztése nélkül is erős üzenet lenne, mivel arra korábban sosem volt példa.
Muresan beszélt a legújabb nemzeti konzultációról is – az ehhez kapcsolódó plakátokat sokfelé újraértelmezik, s üzennek rajtuk a kormánynak. A szóvivő szerint a konzultációs levélben foglalt kérdések helyett inkább azt kellene megérdeklődni a magyar emberektől, hogy “akarják-e továbbra is élvezni mindazokat az előnyöket, amelyeket az uniós tagság jelent, például azt, hogy ott élhetnek, ahol akarnak, szabadon utazhatnak vagy tanulhatnak, és hozzájuthatnak sokmilliárd eurónyi EU-támogatáshoz”…
(Forrás: HVG)
Bal-Rad komm: VÉLT ÉS VALÓS sérelmek a Soros-intézmény miatt. Elég sokatmondó dolog az, hogy amíg a Mester ellen nem fordult a Tanítvány, addig a brüsszeli lőtéri kutyát sem érdekelte Döbrögi garázdálkodása.
Amint belamart a pórázát tartó kézbe, a Gazda brüsszeli lőtéri kutyája is egyből morcosabb lett.
“…akarják-e továbbra is élvezni mindazokat az előnyöket, amelyeket az uniós tagság jelent, például azt, hogy ott élhetnek, ahol akarnak, szabadon utazhatnak vagy tanulhatnak, és hozzájuthatnak sokmilliárd eurónyi EU-támogatáshoz…”
-Nos hát a sokmilliárd eurós “EU-támogatás”-ról tudjuk hogy mi is valóban. A feltételeit is lehet látni, nem is beszélve a következményeiről. Ez lízingdíj Magyarországért, amelynek egy tekintélyes hányadát nemmzetthesseynk ellopták. Ez ellent Brüsszel nem emelt szót.
A magyarok NEM ÉLHETNEK A HAZÁJUKBAN, mert kénytelenek elmenekülni Brüsszel áldásai elől Nyugat-Európába.
Akkor hát miről is beszélünk?
Jah! Sorosról! Hiszen Soros a világ közepe!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Soros körül a világ… bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Orbán és Soros összejátszanak,kell a magyar biorobotnak a havi 300 euros
  összeszereldékbe a szinjáték.

  Minden multi olyan munkatörvényröl állmodik Europa országaiban
  amit Orsosék alkottak,ezzel megszüntetve a magyar munkaválalok jogait.

  Orsos nem ellensége Sorosnak,Orsos leghüségesebb katonája Soroséknak.

  Meg is kapta a maga 32 millárd dolláros jutalékát. A német hirszerzés
  ennyire becsüli Orbán összelopott vagyonát.

  A CEU a propaganda része,nem akarja megszüntetni Orsos,csak eljátsza
  a szerepet amit neki irtak.

  Neki van igaza,neki Magyarország nem hazája csak egy bevételi forrás,
  ö már máshol tervezi nyugdijas milliárdos éveit. Ö cigány nem tekinti magát magyarnak.

  • Realista szerint:

   Már megint ideevett a fene? Most éppen minek hazudod magad, most milyen hazugságok mögé bújik a Magyargyűlölő beteg lelked?

  • Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

   Orsos megbizásbol belüröl bomlaszja Magyarországot.
   Orsost Soros tette miniszterelnöki pozicioba.
   A parancs Magyarország teljes tönkretétele,a lakoságot kivándorlásra kényszeriteni egzisztencia megvonásával.

   Ezuton szeretnénk gratulálni Orsos viktornak Januári teljesitményéhez.
   A statisztikai hivatal eredményei alapján januárban 17 567 ember hunyt el Magyarországon. Ez eddig a történelmi rekord.

   Orsos ur önök kiválo teknikával irtják a magyar lakoságot, munkájukhoz további sok sikert,és kitartást.

  • Erdélyi József szerint:

   +1

 2. Kovács szerint:

  Én egészen másképpen véleményezem a dolgokat.
  Tudomásul kell venni, hogy a fizikai világban létezik a tehetetlenség törvénye, nem lehet semminek megváltoztatni a mozgásállapotát csak egyetlen pillanat alatt.
  A szellemi életben – amihez tartozik a politika, az emberek kialakult véleménye, álláspontja méginkább igaz ez az állítás. A tudományban azt is szokták mondani, hogy egy új tudományos gondolat, nézőpont nem úgy győz, hogy a tudósok többsége megváltoztatja véleményét, hanem úgy, hogy a régi követői lassan kihalnak.
  Egy ország politikai rendszerét – ha az többé kevésbé demokratikus – akkor nagyon nehéz új pályára állítani. Ezt csak lépésről lépésre lehet. Csak nézzétek meg, hogy egy-egy ilyen kis lépés a jelenleg uralkodó liberális-kozmopolita-globalista-szemita-materialista nézetek ellen milyen felzúdulást vált ki azokban, akiket ráadásul egy központi zsidó agytröszt vezényel, akik minden ilyen irányváltó akciót gondosan igyekeznek megsemmisíteni.
  Ne gondoljátok, hogy az Eu-ból, a Nato-ból egyszerű kilépni, hogy az csak egy tollvonás, egy kétharmados döntés.Előbb lenne majdan Pesten, mint az a toll a vonás végére érne.
  Ráadásul minden változás egy sokkal nagyobb változás keretében zajlik.
  6000 évig egyre jobban előretört a szemita szellem, a materialista világkép. Bárki bármit csinált, az ezt a fősodort erősítette. Az volt a káli júga. A helyzet változott, új 6000 éves ciklus kezdődött, mind a materializmus, mind a szemita szellem egyre jobban háttérbe fog szorulni, megfordulnak a dolgok, bármit csinál a zsidó háttérhatalom, minden egyre fokozódó mértékben visszahull a fejére.
  A materializmus előtérbe állítja az ‘élvezd a mát’, ami aztán teljesen szétzülleszti a különböző birodalmakat (pl. a római birodalom bukásának okairól nagyon sok adatunk van, de lehet tanulmányozni az usa és eu lezüllését is 🙂 ), szétzülleszti a materializmuson alapuló, akár a kommunista akár a kapitalista politikai rendszereket.
  S miután teljesen lezüllöttek a szellem értékei, megszűnik az etika és az erkölcs, megszűnik a esztétika és művészet, amikor az a jó és szép, ami voltaképpen alapvetően gonosz és ronda, akkor fog irányt váltani az emberi felfogás ingája világméretekben.
  Addig csak a személyes változás a releváns bárki számára, amire nagyon sok példa akadt azért a sötét korban is. És a karma törvénye biztosítja, hogy ezek az egyéni változások megerősödjenek a következő 6000 év felívelő ciklusában.

  • vitorla123 szerint:

   A változást a munkavállalók és a munkaadók osztálya közötti harc hozza el.Teljesen materialista alapon.Mert ez a valóság.Az idő egydimenziós.A történelem nem létezik Mint ahogy a jövő sem.Az idő egymásutániságot jelent.Ráadásul a múlt semmiféle tanulságul nem szolgál a jelenben:Minden a legkisebb kényszer elvének megfelelően merevedik a valóságba.Többi hiszti!

  • Pedellus szerint:

   Kovács:+1!
   Vitorla:-1!
   Materialista alap = humbug! Az univerzum gondolati struktúra! Ha a gondolatot az anyag, mint érzékelési jelenség köré szervezed, csak becsapod magadat!
   Az energia a világegyetem lényege, mind gondolatként, mind pedig munkavégző képességként! Ha az emberi szellem alkotóképessége felszabadul, akkor előbb az univerzum energiájának munkavégző képessége fog mindenki számára rendelkezésre állni, majd ezen az energia bázison a gondolattal való alkotás képessége is!
   A jelenlegi sötét világkorszakban a hibás paradigma alapján teremtett virtuális energiahiány, a hibás (nem teljes) fizikai tudás alapján energiaszegénységre tervezett termelő berendezések és az erőforrások korlátozottságára alapozott termelési és társadalmi rendszer foglyai vagyunk! Ennek egy megjelenési formája a munkás – munkaadó viszony. Másik megjelenési formája a pénz közvetítő szerepe és az erre épülő kifosztási mechanizmusok. Ahogy Kovács mondja, a régi rendszer nem a belátás okán, hanem képviselőinek kihalása folytán fog megszünni! Az emberi történelem több civilizáció pusztulását érte meg, azonban a hiányra alapozott hatalmi rendszer(ek) ezeknek a pusztulásoknak okait nem kutatta, hivatalossá tett történelmi szemléletébe nem építette be, mivel hatalmi törekvéseiket akadályozta volna annak beismerése, hogy korábbi civilizációk megszünése valamilyen figyelmeztető üzenetet hordozhat a jelen emberisége számára. Számukra az volt fontos, hogy egy hamis mitológiával elfedett teremtéstörténet alapján (újra) megteremtsék a szellemi karantént az emberiség számára, amely biztosította a szellemi függés következményeként az anyagi rabszolgaság folytonosságát is!
   Az elkövetkező világkorszak és a folyamatban lévő szellemi felemelkedés ennek irányába mutat, amit azonban a régi rendszer haszonélvezői teljes erővel próbálnak akadályozni.
   Az új világkorszak nem a munkás – munkaadó viszonyban, hanem a mellérendelő társadalmi és munkaviszonyokban fog kiteljesedni! Ennek előfeltétele a szabadon hozzáférhető energia és az elosztásra és korlátozásra szervezett hatalmi struktúra lebontása.

 3. Tarna szerint:

  Magyarország migráns politikája a világ egyik legjobbja.
  Nagyon helyes, hogy itt szigorúság van, még a kutyákat is becsipelik az azonosíthatóság miatt.
  A liberális hibernált svédeknek talán elég lesz egyetlen merénylet is, hogy észhez térjenek.

 4. Azorka1861 szerint:

  T. Kovàcs!
  100% agree
  Minden nèmetül többè-kevèsbè tudo olvasonak a figyelmèbe ajànlom
  “Az igazsàgot elmondani, az ördögöt üldözni” cimü letölthetö könyvet!
  http://trutzgauer-bote.info/wp-content/uploads/2016/06/Menuhin-Gerard-Wahrheit-sagen-Teufel-jagen.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.