Donbassz

 

 

 

Nyalókakirály kijevi adminisztrációja intézkedési tervet dolgozott ki. HOSSZÚ TÁVÚT!

Maradék-Ukrajna nyugati-Lemberg, Ternopol, Voliny, Ivano-Frankovszk-régióiból 150 ezer “kevésbé szocializálható” egyén áttelepítésének tervét agyalták ki. Természetesen Donbasszba!

Az “ukrajnizálási” terv lényege, hogy hajléktalanokat, kilakoltatottakat, és börtönből szabadulókat KELL Donbasszba telepíteni. Az első mintegy háromszáz “áttelepülő” már a zónahatáron tartózkodik. Ez a középtávú terv. Befejezésének határideje az ideiesztendő vége.
Van rövidtávú kijevi elgondolás is. Az előző megalapozására.
Tegnap délután jelentette be Donyeckben Eduard Baszurin, hogy Mariupolba megérkezett az “Iszlám Zászlóalj” mintegy 500 martalóca, készen arra hogy Donbasszra vessék magukat.
Arra a Donbasszra vetnék rá magukat, ahol egyébként várják őket! Nem éppen nagy szeretettel, de…! Készülődnek a fogadásukra!
Arra a Donbasszra vetnék rá magukat, ahol “tart” ugyebár a legeslegeslegújabb “tűzszünet”. A húsvéti.
Amit gyakorlatilag-a folyamatos latortüzérségi ostrom mellett-erőinek feltöltésére és izmosítására használ föl az ordashad. Andrej Marocsko az LNR-katonai szóvivőjének beszámolója szerint 30 újabb tankot és önjáró löveget fedeztek fel, ami frissen érkezett . Az EBESZ határozottan aggódik a lelet miatt.
Pedig ezek még csak készülődnek. A régebbiek már javában működnek.
Tegnap délután ismét megsorozták Jelenovkát. Itt egy DNR-katona elesett.
Az LNR-illetékességű Donyeckij faluban az este három civil súlyosan megsebesült a martalócostrom során. Nem sokkal korábban ugyanott újságírók és a Koordinációs Közös Monitoring Bizottság orosz tisztjei kerültek tűz alá. Frunze falut is ágyúzta Valcman latortüzérsége.
Mára virradóan ismét a latortüzérség programfüzetébe került Donyeck Petrovszkij-kerülete, a Volvo Center, Szpartak, és a repülőtér. Összesen hat súlyosan sebesült civilt, és egy csomó rommá lőtt házat-lakást “eredményezve”!
A DNR “délvidékét” talán fölösleges is említeni.Az éjszakai latorostrom kitart még magyar idő szerint délután egy órakor is.
Dokucsajevszkben hatalmasak a károk, és tegnap este óta nyolc civil került kórházba.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. medve szerint:

    500 iszlám martalóc? Mariupolba? Azt hiszem a nőknek is fegyvert kell adni. A lányokat biztonságos területre vinni. Ezeket gyártják, hogy még mindig ennyien vannak? Borzalom, ami a világra jön.

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    Mivel Oroszország keményen harcol az iszlamisták ellen, úgy jogszerüen hacba bocsátkozhat ellenük Donbaszban , Luganszkban is. Így senkinek nem lehet semi kifogása , ő csak folytatni fogja a Síriában megkezdet iszlám ellenes harcot, annál jogosaban, mivel ezt már a saját országának a biztonsága fogja megkövetelni. Ha meg már 500 egyed meg is érkezett, el is kezdhetné ritkitani,nehogy túlszaporodjanak.

  3. zls-179 szerint:

    Én meg azt hiszem hogy ideális hely lesz a számukra hogy pusztuljanak, ha már agyhalottak akkor legyen az a fizikai testük is!Kijevi, és benneteket apanázsoló egyéb hülye gyerekek, ne feledjétek hogy minden de minden vissza fog szállni rátok,hamarabb mint gondolnátok!!!A billentyű leütéseket azért figyeljétek szorgalmasan,csak közben ki ne gúvadjon a szemetek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.