RENDSZERTARTOZÉKOK!

Nagy Nap Lesz Ma Pesten! A Soros-kiképző mellett tüntetnek a Régi Soros-Tanítvány ellen az Új Tanítványok.

Lesz majd-gondoljuk-“ruszkikhaza”, meg telefonos világítás, meg vonulás. Tévéstábok, zsurnaliszták, stb. Ahogy az szokott ilyenkor lenni.
Amúgy párhuzamos demonstráció lesz! Mert ugye a Kossuth téren közel egy hete táborozik-JOGSZERŰEN!-a hitelkárosultak EGYIK csapata. Nincsenek sokan.

VISZONT ÚTBAN VANNAK A SOROS-SZIMPATIZÁNSOKNAK! Mert helyet fognak előlük. Vagy ötven négyzetmétert.
Követelték is a sátorozgató hitelkárosultaktól, hogy szedjék a sátorfájukat!-MERT NEKIK KELL AZ EGÉSZ TÉR!
Értjük ugye?
A KIFOSZTÁS JOGÁÉRT DEMONSTRÁLÓKNAK ÚTBAN VANNAK A KIFOSZTOTTAK! SZERINTÜK RONDÍTJÁK A TÉR ÖSSZKÉPÉT!
Valóban nem szép látvány a kifosztottak látványa. Hátha még a történetük is közismert lenne!
Mindenesetre a kifosztottak MARADNAK! A demonstráló “polgári” tömeg nem kis bosszúságára.
MINT RENDSZERTARTOZÉKOK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

RENDSZERTARTOZÉKOK! bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  akik azt kiabálják ruszkik haza azok bolondok.
  a ruszkik 26éve haza menntek,jobban már nem tudnak hazamenni.

  kiabálják azt kazárok,kufárok és tolvajok beltenyésztett nyomorékok,ugorjatok a dunába.

  • Realista szerint:

   Mivel neked sem sok közöd van Magyarországhoz, inkább a saját országoddal kellene foglalkoznod. Szőröstalpú gazdáid adnak okot bőven. Nem itt kéne lopnod a napod, kiadva magad gyermekes hazug módon mindenféle kitalált személynek. Annyi közöd van neked hírszerzéshez, svájchoz, németekhez, oroszokhoz, magyarokhoz mint ateista macskának a templom egeréhez. Maradj a sajátjaidnál, a fajtádnál. Elég neked a hazátlan szőröstalpú oláh fajtád meg a cigány barátaid, élvezkedj az idióta maneléjükre.

 2. János szerint:

  [email protected] gyerekek ezek a hitelkárosultak! Ne engedjetek a 48-ból! A soros kutyái meg menjenek haza demonstrálni Nyugat Jeruzsálembe, Jew-Yorkba, vagy új Afrika fővárosába Londonba, a hőn szeretett muszlim niggereik közé!

 3. Jakócs Gábor szerint:

  Egyszer már azt is szívesen olvasnám a zsidózás helyett :rohadt tőkések reszkessetek,mert lesz még egyszer 1919 március 21!Sokkal igazabb és időszerűbb lenne!Le a kapiztalizmussal!

  • Szedlák Sándor szerint:

   Sajnos úgy látszik ki kell fosztani néhány ezer családot , hogy ezt Soros tanítványai felfogják!

   • Már Tamás szerint:

    A soros által felheccelt és fizetett cionliberális férgek soha nem fogják azt felfogni, hiszen ők pont a kifosztókat támogatják.

   • petymeg szerint:

    A néhány euer család kifosztása már meg történt,most a tanítványokat kéne hátha kapisgálnának életből valamit!

 4. Már Tamás szerint:

  Milos Zeman: Soros nevéhez számos furcsa tevékenység fűződik
  A cseh államfő nem örülne, ha a Közép-európai Egyetem (CEU) Budapestről Prágában költözne, mert Soros György nevéhez számos “legalábbis furcsa” tevékenység kapcsolódik, és ő a kormányokat döntő utcai tüntetések helyett a demokratikus választásokat részesíti előnyben.
  Milos Zeman erről a Parlamentní Listy nevű cseh hírportálon vasárnap nyilvánosságra hozott interjúban beszélt.
  Kérdésre válaszolva, mit mondana Andrej Babis cseh kormányfő helyettesnek, aki a Közép-európai Egyetem Prágába költözését felvetette, a cseh köztársasági elnök leszögezte: “Elmondanám neki, hogy Soros György nevéhez valóban egész sor, mint minimum furcsa tevékenység fűződik, illetve azt, hogy a majdanok helyett a demokratikus választásokat és a kormányok demokratikus cseréjét részesítem előnyben.”
  Milos Zeman szerint ezen furcsa tevékenységek közé sorolható a Közép-európai Egyetem működése is. “Nem zárható ki, hogy ez (az egyetem) egyfajta agytrösztként működik az ilyen típusú tevékenységek megszervezésekor” – jelentette ki.
  A cseh államfő úgy látja: miután a Közép-európai Egyetem vezetése közölte, hogy nem akar elköltözni Budapestről, Andrej Babis felvetése, illetve az esetleges erről folytatandó tárgyalások, ma már tárgytalanok.
  Soros Györgyöt és egyetemét már Václav Klaus, Zeman elődje is bírálta.
  A Lidové Noviny című cseh napilapban pénteken megjelent interjúban a volt államfő kifejtette: Soros György neve jelképe a “polgári társadalom” fogalom totális félremagyarázásának, ezért támogatja Orbán Viktor magyar miniszterelnök fellépését az amerikai milliárdos ellen. Klaus kijelentette: meggyőződése, hogy a múltban és most is Soros György az általa alapított szervezeteken keresztül leplezetten megpróbálja befolyásolni a politikát és a közvéleményt.
  Szerinte az 1991-ben Prágában alapított CEU azért távozott 1996-ban Budapestre, mert az általa vezetett cseh kormány nem volt hajlandó teljesíteni az egyetem által követelt privilégiumokat. “Soros György és az általa pénzelt intézetek későbbi politikai tevékenysége a világ számos országában bebizonyította, hogy ez a döntés (a cseh kormányé) helyes volt” – szögezte le Václav Klaus a pénteki Lidové Novinyben.

 5. dum dum szerint:

  A kormány Sorossal felesben fizeti a CEU fenntartását.

 6. petymeg szerint:

  Nemértem huszonnyolc ilyen típusú egyetem müködik,ebböl egyedül nekik nemtetszik a rendelet.
  Nem lehet,hogy valami valóban nem gömbölyü náluk?

 7. Münzerista szerint:

  Nem lett nagy nap, a sátortábort elbontották és nem várták meg a tömeget. Az otthonvédőket nem érheti kritika ezért, hiszen hatalmas tömeg jött és szerintem a rendőrségnek kellett volna körbekordonoznia, hogy ez miért baj? Mert a fősodratú média elhallgatja a Koppány Ott(hon) védő Csoport tevékenységét és ez baj, az is baj, hogy a károsultak nem mentek ki és további baj, hogy nincs tömegbázis. Ezt a bázist nehéz megteremteni creatio ex nihilo a semmiből teremteni, reklámdiktatúrában, médiadiktatúrában, másrészt úgy gondolom, hogy itt a hozzászólások között és Kádár János proletár szellemiségéhez méltatlan bármiféle antiszemitizmus, anticionizmus is. Tehát, ha az antiszemita jobboldal rátelepszik a devizaügyre, akkor azon időkben amikor a JObbik is csak cukiságkampányig mer elmenni, ez óhatatlanul a csoport marginalizációját fogja előidézni, és nem lesz tömegbázisa, másrészt fontos megemlíteni, hogy a kapitalizmus kispolgári Nácizmus, nem faji alapon, hanem társadalmi alapon folytat népírtást. Harmadrészt a háttérhatalom a judaizmust csak saját alantas céljaihoz használja föl, ahogyan a nacionalizmust is marginalizálta, de nem azért marginalizálja a háttérhatalom a nemzetállamokat, mert cionizmus van a háttérben, hanem azért, mert a háromszázak, más néven a háttérhatalom látszólag támogat olyan csoportokat, amelyek világhatalmi céljainak megfelelnek, ezzekkel látszólag azonosul, de nem része, hiszen a világ leggazdagabb és legarisztokratább családjainak összefogásáról van szó, amelyek azt tűzték ki, hogy az egyenlőség, az igazságosság, és a szolidaritás társadalmának történelmien szükségszerá kialakulását megakadályozzák, hátráltassák és ezáltal saját hatalmi egoizmusuk és életféltésük és élettérféltésükkel az egész világunkat felforgatják.

 8. Münzerista szerint:

  Még annyit javításul 1) 1954-ben Kádár János belügyminiszteri rendeletében betilott mindenfajta szabadkőműves páholytevékenységet 2) A Tanácsköztársaság kikiáltásának napján 1919. március 21-én egyébként szintén betiltották a páholyokat
  3) a rendszeváltáskor indították újra
  Pontosítva anticionista antiszemita propaganda nyilván nem volt a szocializmusban, jól megvoltunk nélküle, országunk nem volt Izrael barátja, sőt a diplomáciai viszony is csak a rendszerváltás után lett helyreállítva. Szerintem a politikában nincs szükség ilyesfajta hangulatkeltésre, mert az az emberek ellen irányul, és azok általában megtévesztettek és tévelygők, mert nem ismerték még fel, hogy a szocializmus a legmagasabbrendű társadalom létrehozására hivatott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.