A pesti Majdan előszele

Minden adott volt tegnap egy jó kis előmajdanra. Remek időjárás, Berlinben remek előtüntetés, Prágában is megmozdulás Döbrögi ellen-Soros mellett, itthon fölajzott libsik! Bele is csaptak a lecsóba!

A szervezők becslése szerint 80 000 ember tüntetett tegnap-NEM A KORRUPCIÓ ÉS AZ ORSZÁG KIFOSZTÁSA ELLEN!-hanem Soros védelmében, Döbrögi ellen. Volt egyenes televíziós közvetítés is. A döbrögist stábok tudósítóit otthonukban családtagjaik megkönnyebbülve fogadták.
A Duna parti Cirkuszpalotát rohamrendőrök ezrei őrizték. “Bűnözőket védtek! Ez a Ház a miénk!” – üvöltötték a majdanovcik a hatalmas egyenruhás jelenlét arcába. Aztán a szokásos “Orbántakaroggy!” és az “Itt a vége Viktor!” után jött a várt “Ruszkik, haza!”
A RENDEZVÉNY végén néhányezren átvonultak a döbrögista horda Lendvay-utcai rablófészkéhez. Ott már elég komoly volt a helyzet. Többen a bűnfészek fölgyújtására-lerombolására készültek. Meggondolták magukat, amikor látták a testpáncélos-sisakos rendőrök tömegét. A hordaközpont földúlása MOST-EGYELŐRE-elmaradt.
Helyette az Oktogonon táboroztak le.

Trónra lépése óta először csapta meg Döbrögit a bukás jeges fuvallata. Ne tévesszen meg senkit az állapot. Majdan készülődik Pesten! Az úr-aki adott!-VISSZAVENNI KÉSZÜL!
Ne lepődjünk meg, ha olyan híreket fogunk hallani, hogy Döbröginé ISMÉT BAKUBAN JÁRT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A pesti Majdan előszele bejegyzéshez 50 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Tisztelt admin Magyarország Nato terület,
  tehát a Nato saját területén nem vett be Gládiot területszerzés céljábol.

  Naton belül beszokták hivatni,és alászokták vele iratni a lemondo levelet.
  Amenyiben ezt nem teszi meg,akkor Naton belül elintézik mint a volt lengyelkormányt.
  Baleset szivinfartus.

  Akik hisztiznek és ruszkik haza kiabálják,nekik igérjuk,hogy mikor ott lesznek a ruszkik azt nagyon jol fogják látni,és nem lesz modjuk kiabálni.

  Most Budapesten az amcsik vannak,és a Nato. Ügynökeik már a tükörben is orszokat vizionálnak,és hiztiznek mint egy rossz kurva. Buzik ezek nem férfiak.
  Még nincs is harc de már sipákolnak. 🙂

 2. stefimrich szerint:

  A félmeztelen,skinhed-frizurás őrjöngő jellemző figurája a majdanovci csőcseléknek!

  • Havasi Gáspár szerint:

   Ez nem skinhead, hanem ultrabalos punk frizura, csak a lánc meg a kendő hiányzik az oldaláról. A punk zsidó identitású mozgalom, mely eredetileg egy életforma volt, de feltöltődött politikai tartalommal. Az anarchizmus egy válfaja.

 3. V.kutya szerint:

  Összehasonlítva 2006-al, azt látjuk, hogy noha sokkal nagyobb a tömeg, mégis nagyon tiszta, “steril” volt a megmozdulás. Ez nyilván az emberi anyag különbségéből fakad. Ha itt is kialakul a kemény mag, és elhajítják az első követ, akkor 70 ezer embert semennyi rendőr sem állíthat meg.
  Akár Soros, akár nem soros, Orbánnak mennie kell! Nincs semmi, egyetlen ész érv sem, amiért el kellene őt viselünk egyetlen percig is. Egy “öregező” cigánybűnöző, és bandája uralkodik a magyarok felet, akik épp Sorostól tanulta azt, amit ma csinál ellenünk, magyarok ellen.

  • olvasó szerint:

   Mehet amerre lát, de a lopott bőröndöt tegye le, mielőtt átlépi a küszöböt. És az ajtót csukja be maga után!

 4. id Kiss László szerint:

  CEU vagy nem CEU, nem ez a kérdés

  http://kanadaihirlap.com/2017/04/09/ceu-vagy-nem-ceu-nem-ez-a-kerdes/

  SZERINTEM SEM! A KÉRDÉS AZ! MEDDIG TŰRI A MAGYAR HONPOLGÁR A DIKTÁTOR RÉM URALMÁT!
  http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/4716-z

  • petymeg szerint:

   A második linkben szereplő írás számomra eléggé ellentmondásos!

   • id Kiss László szerint:

    petymeg szerint:
    2017-04-10 – 19:51

    A második linkben szereplő írás számomra eléggé ellentmondásos!
    Ez így nem helyes kérdés – kijelentés – idézd ide mi az ami ellentmondásos!

 5. Botond szerint:

  Amíg nincs NATO határozat egy kis budapesti majdanra, addig ezek höböröghetnek életük végéig … ráadásul igen sok embert ismét átterelnek a Vezír olalára. Ugyanis
  lassan ott tartunk, hogy ez a bűnbanda sokkal kisebb rossz, mint amire a hőbörgőktől
  és az őket támogatóktól számíthatunk … néha az az érzésem, hogy ez az egész CEU
  hisztizés egy jól szervezett műbalhé, amelynek az a célja, hogy a zsidesz csont nélkül behúzza magának 2018. évi választásokat.

  • furnan szerint:

   “….lassan ott tartunk, hogy ez a bűnbanda sokkal kisebb rossz, mint amire a hőbörgőktől és az őket támogatóktól számíthatunk …”

   egyetértek. Sajnos ez van.

  • V.kutya szerint:

   Én is hőbörgök, és sokan mások is hőbörögnek, és fogunk is, ameddig ez a cigánybűnöző a betegektől, öregektől, és a gyermekektől elveszi az ellátásokat, miközben ők maguk dőzsölnek!
   Ebben a tömegben egész biztosan voltak sokan, akik korábban Orbánra szavaztak! Muszáj, ez a nagy számok törvénye. Ha pedig így van, akkor idő kérdése, hogy Orbán mikor kezd el csomagolni, ill. hogy mikor kezd el élesben lövetni. Ez a következő szint. Lövetni fog, mert brüsszeli provokátorokat fog látni a tömegben, be lesz bizonyítva az Origón.

   • Botond szerint:

    T. V.kutya ! Mint fentebb jeleztem, az a kiba…ott nagy baj errefelé, hogy jelenleg legkisebb rossz a G.Viktor és bandája … holott ezek is kiharcolták már maguknak az életfogytig tartó kényszemunkát. Azoonban ha megnézzük a többi banda megnyilatkozásait, akkor a magyarságra csak a gyors pusztulás vár (G.Viktor se hazafi és nem magyarbarát … azonban őt a harácsolás élteti és köti le, így nem érdeke az ország és a balga nép megsemmisítése).

    Hát ami a “brüsszeli provokátorok” meglétét illeti, nagyot nem fog tévedni a vezír … legfeljebb nem Brüsszelből jönnek. Amúgy már jó 30 éve itt is vannak … csak nem mindíg másznak ki a napfényre.

    • V.kutya szerint:

     T. Botond, tudom, hogy kik a jók és kik a rosszak, de erre a rendszerszintű lopásra nem létezik semmiféle mentség, menniük kell! Engem nem a soros-féle brancs érdekel, hanem a mi sorsunk, és ez a sors meredeken zuhan, mióta ez a cigányhorda országlik. Ki kell mondani, hogy ezek rosszabbak, mint a soros-félék, ahogy korábban sokszor leírtam: a “nemzeti” kormányunk rosszabbul teljesít, mint az azt megelőző zsidó kormányok, és ezt megspékelik azzal, hogy még többet is lopnak, mint a zsidók! Erre pedig nem létezik mentség.

    • petymeg szerint:

     +

 6. Smith szerint:

  A ruszkik régen hazamentek, de Orbán építi vissza a bolsevik diktatúrát. Ma reggeli friss ropogós hír, hogy a Sláger FM-re fáj a narancsos diktatúra foga. Szépen lassan számolják fel a szabad sajtót. Az “ellenzéki” Népszavát és ATV-t kitömték adófizetői milliókkal, azaz dekára megvették, hogy ne készítsenek oknyomozó riportokat. Legkésőbb 2018-ban az RTL Klubot és a HírTV-t pedig úgy fogják elintézni, mint a Népszabadságot. Le lesznek Mészárolva.

  • Kovács szerint:

   Kedves Névrokon ! A liberális-kozmopolita-globalista-szemita-magyarellenes sajtót mióta nevezik szabad sajtónak ? Pontosabban KIK nevezik szabad sajtónak ?

   Nem Orbán védelmében – mert nagyon sok magyarellenes tette közül az MNA ügy, a gárdaellenes fellépés vagy csak pusztán Vajna zsidó futtatása egyedül is méltóvá teszi az akasztófára – de Orbán jelenlegi politikai kurzusa mégis nagyságrendekkel kedvezőbb a magyarságnak, mint a gyurcsótány-libajnai-szarosházi féle volt vagy a kendermagos-lopnimásképislehet-egypillanatos bűnbandák lehetséges politikája.
   Jelenleg a demokrácia szabályai szerint a szavazni el nem menő kétharmad a legitim többség.

   • Már Tamás szerint:

    +1

   • olvasó szerint:

    Mi benne kedvezőbb a magyarságnak?
    Hogy bebetonozták a rabszolgasorsát? Vagy hogy robotolhat a gázszerelő neve alatt futó “őfelsége ” pénzmosodának?
    Mert diplomáciailag sincs mit felmutatni, csak seggnyalást.
    Itthon harcoskodnak, aztán Brüsszelben ülepet nyalnak. Rosszabb esetben az adófizető néppel kifizettetik a küldött számlát.
    Miközben nyúlják a Magyarországnak “járó uniós segélyt”.

    Fletó az IMF hitelt nyúlta, döbrögi az unjós pénzt; mindkettő épp észrevehetetlen a hivatali idejében.
    Csak Fletó 10 milliárd ejro=3000 milliárd forintot, a felcsúti törpe meg eltüntetett 9000 milliárd unjós segílyt, meg 3200 milliárd nyugdíj elő megtakarítást, meg….meg…. Ez bőven 4szer több.
    És még sok egyebet is.

    Ez a kedvezőbb a magyarságnak?

  • Münzerista szerint:

   A rendszerváltás fölfalja saját gyermekeit.

  • Havasi Gáspár szerint:

   Egyikért sem kár.

  • akárki szerint:

   1 médiát sem sajnálok. paraziták.

 7. Szubotaj szerint:

  Orbán menjen, de akkor kit képzeltek el a helyére?

  • Már Tamás szerint:

   Mondjuk Vitorlát.

  • M szerint:

   Bárki aki lépés, a narancsnyikok és szegfűgnyikok együttes rendszerének éé haszonélvezőinek, családtagjaiknak Szibériába, tábori körülmények közé , telepítése felé.
   Trianon és világháborúk nem volt ekkora csapás az országra, mint ezek.

 8. János szerint:

  Jó, jó! Én értem, hogy Orbán takaroggyá! De akkor minek vannak országgyűlési választások! És ki jönne a helyébe? Gyurcsány, aki kinyitná a határokat és perceken belül 10-20 millió nigger özönlené el az országot. Aki elüldözik a magyar lakosságot, helyette jönnének a zsidók, muszlimok, nigger zsidók, nigger muszlimok! Ennek nagyon 1918-as “őszirózsás ellenforradalom” bűze van! Ki áll az élre? Ez élet-halál kérdése! Vona, aki hanukázik, mecseteket akar építeni és olimpiát akar, vagyis az állam összeomlását, megszűnését akarja? Az őrült Gyurcsány? Valamelyik másik őrült liberális? Mi lesz itt?

 9. Szubotaj szerint:

  Nem hiszem el, hogy már a balrad szimpatizánsok is a libsikkel tartanak…

 10. Szubotaj szerint:

  Amúgy pedig mindegy melyik párt van hatalmon, mindig a saját holdudvarát részesití előnybe. Mikor Gyúrcsány volt hatalmon a hozzá közeli cégek kapták az állami megrendeléseket, mindenki tudja ez igy müködik szerte a világon.

  • olvasó szerint:

   Ha a közbeszerzéseket tisztességesen kiírnák, hogy sok vállalkozás is hozzáférhessen; senki sem bánná, ha a gázszerelő a legolcsóbb és elvárt műszaki tartalmú pályázattal nyerne. Még emberes kézszorítást is megérdemelne.
   Na de versenytársak nélkül állami pályázatot nyerni, a kalkulált bekerülés dupláján?
   Maga noooormááális?

 11. Szubotaj szerint:

  Szerintem is korlátok közé kell szoritani a Soros féle egyetemet, szívem szerint meg is szüntetném ha rajtam múlna, annyi liberális mocskot kitermelnek.

 12. Pierre szerint:

  Ezek akik felvonultak kurvára nem minket képviseltek, semmi közük a magyarsághoz, csak az aznapi ruhájuk ami viseltek többe kerül mint a te több havi fizetésed, Prada, Gucci, Versace, ezek nonstop kijárogatnak külföldre bevásárolni úgy mint te a sarki közértbe, mind jól táplált felsőréteg akik magas lóról szarnak rád hogy veled mivan…. Csak a saját kis játszóterüket féltik.
  Orbánnak jelenleg nincs alternatívája, foggal körömmel kell ragaszkodnunk még hozzá…. mondom még… miután a jobbik jól leszerepelt. Egy jóféle magyar munkáspárt színre lépése egyenlőre csak illúzió 🙁

  • vitorla123 szerint:

   Éljen Thürmer Gyula a munkavállalók vezére!Pont.Minden kérdés megoldva.Lopott holmi mindenkitől elkobozva.Hét (5) óra munkaidő bevezetve.Munkanélküliség felszámolva Határok lezárva.A nyomor nem lesz nagyobb mint most.Az hét szentség!Kivinni pénzt,vagyont az országból nem lehet.Az ország védelmére atomfegyvert kell fejleszteni.Hogy el menjen a kedvük a majdantól!

  • Havasi Gáspár szerint:

   No, itt az igazság. Ez az egész politikai “elitre?” vonatkozik. Annyi magyar sincs bennük, mint amennyi hottentotta bennem.
   Nem a libsi – bipsi pártokat kell cserélni, hanem a rendszert magyarra és népire.

 13. Pierre szerint:

  Ja és este a telefonokat amiket felemeltek hogy vakuzzanak vele mint anno az öngyújtóval tette a tömeg, vagy gyertyával, azon készülékek 85% Iphone volt. A maradék százalék meg tróger alter libsi, szakadt igénytelen…. annak jó egy android is 😀

 14. DUNAI JANOS szerint:

  FEGYVERES FELKELES KELL AZONNALI NATO NYETTEL ES BEHIVNI AZ OROSZOKAT ES KIKÉPEZNI AZ EGESZ FERFI LAKOSSAGOT HELYBEN FELFEGYVEREZVE ÖRÖKRE.ZSIDO DEMKRACIA FEDÜNEVÜ NEMZETKÖZI UZSORASURALOM A KAMU PARLAMENTEN KAMUPARTOKON KERESZTÜL NEM KELL.SE KAMU SE VALODI.KÖZVETLEN NÉPHATALOM KELL AHOL A NÉP VISSZAVETT ALANYI JOGU SZAVAZATI JOGAVAL ÉLVE ELSÖ EMBERT VALASZT AKI MINDENT VISZ ES KINEVEZ SAJAT TELJES FELELÖSSEGERE.ÖT MI A NÉP FOLYAMATOS NÉPSZAVIVAL ELLENÖRIZZÜK ES VAGY MEGTARTJUK VAGY NEM.5 HET 50 ÉV RAJTA MULIK MINDEZ MASODPERCALAPU ELEKTRONIKUS RENDSZERBEN

 15. Szubotaj szerint:

  Elég nehéz lesz kilépni a NATO nevezetü maffia társulásból,ha csak úgy fejjel nekimegyünk a falnak akkor végünk. Szerintem Orbán okosan helyezkedik. Iyen szomszédokkal körülvéve öngyilkosság csak úgy egyik napról a másikra kilépni. Lehetséges volna ha létezne egy ütőképes hadseregünk ami nincs.

  • M szerint:

   A disznófejű nagy úr biztos becsüli hőse lihegését, ön alkalmas narancsnyiknak, mert alkalmas pénzéhes senkiházinak.

   Sertés testét, az undokot, én
   Simogattam. Ő remegett.
   „Nézd meg, ki vagyok” (súgtam neki)
   S meglékeltem a fejemet,
   Agyamba nézett s nevetett.

   (Vad vágyak vad kalandorának
   Tart talán?) S térdre hulltam ott.
   A zúgó Élet partján voltunk,
   Ketten voltunk, alkonyodott:
   „Add az aranyod, aranyod.

   • Szubotaj szerint:

    Csak reálisan nézem a dolgokat, ez nem azt jelenti, hogy fidesz barát vagyok., de a kommunizmus sem kellene még egyszer.

    Admin:

    Tessék alternatívát ajánlani! Jobbat, mint a szocializmus volt!

  • olvasó szerint:

   Okosan helyezkedik. Mindig a pénz közelébe.

 16. Havasi Gáspár szerint:

  Az országot NATO, USA, Izrael katonai ereje tartja megszállva. Hogyan lehet ebből kiugrani. – pillanatnyilag sehogy. Még a próbálkozó nemzeti ellenállásokat is szétverték.
  A népet szétszabdalják jobb és baloldali gondolkodásukra, majd egymásnak uszítják őket. Megy a vagdalkozás, az egyik fasisztázik, nácizik, a másik oldal meg büdös kommunistázik. Ezer év óta így ugrasztják egymásnak a magyart, meg az itt élő nemzetiségeket.
  Már egész Európa így működik. Amúgy az oroszok is tojnának ránk, hiszen még a saját fajtájukat sem védik meg az Ukrán zsidó hatalommal szemben.
  Körbe vagyunk véve ellenségekkel, a magyarokat tönkretevő osztrákok, szlovákok, románok, szerbek, belül zsidók, cigányok, és az egyéb magyarságot letojó nemzetiségek.
  Az álmodozás semmit sem ér, csak még mélyebbre süllyedünk.
  Még mindig választásokban gondolkodik a többség, itt is. Sokan orbánban- mi köze a magyarhoz, meg az emberhez. Gyurcsány a csótány faj tagja. Röhej, gyarmaton választásokban bízni. Einstein tényleg jól látta, az emberi hülyeség végtelen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.