A bizakodás vége

A Trump bohóc megválasztásához, illetve az orosz-amerikai kapcsolatok normalizálásához korábban fűzött orosz remények már korábban kezdtek szertefoszlani. Orosz részről már néhány hete világos jelét adták annak, hogy felébredtek abból az álomból, amelyet Trump megválasztásához fűztek. A szíriai légibázis elleni amerikai támadás újabb lökést adott ennek a folyamatnak.

A Szíria elleni amerikai agesszió-ami a háború menetében egyébként semminemű változást nem jelent, viszont bátorítást adott a martalócbandáknak-valamint az, hogy az USA hadihajókat vezényel a Koreai-félszigethez mindenképp változást jelez Trump bohóckülpolitikában. Elsősorban arra utal, hogy mindaz, amit Trump a választási kampánya idején mondott, és amitől a világ liberálisai tartottak-jelesül, hogy az USA egyfajta izolacionista politikát folytat majd-nem következett be, és Trumpnak esze ágában sincs az ilyesmi.
Említésre méltó viszont egy jelenség. Ő pedig Trump lány-Ivanka- és annak férje, Kushner. A HITES ura kedvéért megtért Trump-lány szagértősködik és tanácsadóskodik az elnökké lett papa mellett. A rossz nyelvek szerint pedig ő javasolta a szíriai Al-Shayrat légibázis elleni rakétatámadást. Mint saját ötletét. Ami nem is annyira biztos, hogy csak a saját ötlete volt. Hiszen-föltételezhetően-váltott néhány szót a dologról az ő HITES férjével is.
Amerika bohóca egyébiránt tegnap fölhívta Londonban May Rézit. Majd egy órán keresztül hálálkodott Őfelsége II. Erzsébet Britannia Uralkodója miniszterelnökasszonyának azért az óriási erkölcsi támogatásárt, amit kapott Albionból Szíria megtámadását követően. Dicsérte a nagyszerű brit kiállást, ami többek között abban nyilvánul meg, hogy Kazalfejű Boris külügyér nem megy Moszkvába.
A Koreai-félsziget előtti vizeken amúgy igen nagy a hajóforgalom.

Az orosz HM Távol-Keleti Katonai Körzet sajtószolgálatának jelentése szerint ma befutott a dél-koreai Puszan kikötójébe az orosz Csendes-óceáni flotta zászlóshajója, a “Varjag” rakétacirkáló. A “Pecsenga” tartályhajó kíséretében. Négy napos “baráti” látogatásra.

Rex Tillerson pedig-ő Trump külügyére-már úton van Moszkvába. Holnap délutánig marad. Az orosz államfőnek meg éppen egyéb dolga támadst. Vérzik Vlagyimir Putyin szíve hogy nem fogadhatja Tillersont, de a naptárjában nincs már hely a személyes randira. Éppen szaunázási időre jelentkezett volna be hozzá.
Az orosz elnök meg úgy gondolja, hogy még mindig jobb dolog nyírfavessző-köteggel csapkodnia saját hátát a gőzben, mint Tillersonnal beszélgetni.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A bizakodás vége bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. stefimrich szerint:

  Kinéz az észak-koreai vizeken is egy kooki?!Azaz egy Donald Cooki!Valamelyik rámenős pilóta lebénítja fegyvertelenül valamelyik ami hadihajót,és lesz reccs a gatyába!
  Ez lenne ám a pofáraesés!Ráadásul nem fogadja PutyinTillesont!Miért is fogadná?!
  Hogy ez a nagyképű amerikai pöcs próbálja kioktatni?!

 2. dunai janos szerint:

  hajra oroszorszag csak ott is sok a budos patkany hazatlan zsido.ki kell irtani oket.hallod putyko te balfasz?

  • dum dum szerint:

   Csakhogy Putyin is az !!

   • fatum szerint:

    Putyin szkítának vallja magát. A lányai magyar rovásírást tanulnak.

   • tilla szerint:

    “Érdekességek Putyinról:

    Putyin orosz hazafi és nem szovjet, akik az Oroszországban élő zsidók.

    Putyin orosz nemzetét szolgálni jött és nem az idegen csőcseléket -hazaáruló módon- kiszolgálni !

    Putyin ugyanúgy ismeri a Szent Korona Törvényt, mint az indiánok, akik alaptörvényként kezelik azt.

    Putyin már 10 éve az indiánokkal szövetkezik az Igazság, Igazságosság és az Emberi méltóság visszaállítására, ami a Teremtő Törvénye, azaz a Szent Korona Törvény alapja.

    Putyin beszédét letiltották az USA egész területén.

    Putyin magát szkítának vallja, aki magyarul és rovásírásra taníttatta lányait.

    Putyin 12 danos judo nagymester, gyakran részt vesz az orosz válogatott edzésein, mint instruktor.

    Putyin szabadidejében sokat sportol, úszik, lovagol és a judot gyakorolja.

    Putyin a szovjet időkben KGB tisztként szolgált az NDK-ban, de fedett elhárító tisztként többször megfordult Budapesten is.

    Többek között Putyin is ellátta kézjegyével az 1989-ben keltezett Rózsadombi Paktumot.

    Putyin, miután értesült a szankciókról, nyitott egy személyes bankfiókot egy orosz kézben lévő bankban. Az orosz politikusok, hivatalnokok és polgárok követték a példáját, ezzel kisöpörve Oroszországból a dollárt, elértéktelenítve azt.”

    Admin:

    “…Putyin ugyanúgy ismeri a Szent Korona Törvényt, mint az indiánok, akik…”

    Anyám! Borogass!

    Én viszont IDÉZNÉK Putyintól. Egy televíziós műsorban nyilatkozta: “Lehet hogy én nagyobb kommunista vagyok mint Gennagyij Andrejevics.”

    Kérdésem Tilla: tudod ki az a Gennagyij Andrejevics?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.