Beigérték: “Aláírtad, János, égni fog a város!”

Bár Döbrögi és hordája nem győzik magyarázgatni, hogy szó nincs a pesti Soros-kiképző bezárásáról, a teljesen hiteltelenné lett vajdának és bandájának-látszólag-nem hisznek a világvallás fölháborodott hívei.

Arra a hírre, hogy a Csornay Bronzos tegnap este aláírta a vajda kapcsolódó törvényét, “spontán” demonstrációra gyűltek a Soros-rajongók a várbéli Csornay-bungaló elé. Tiltakozni!
Miután Gulyás Márton főállású aktivista festékes palackot dobott a vacok felé, a rendőrök elvezették.
Aztán elindultak a pesti belváros felé! Mégsem a Várnegyed úri lakóinak nyugalmát kéne zavarni! Meg az ottaniak amúgy sem rajonganak MANAPSÁG Sorosért! (Nem mindig volt ez így!)
A pesti oldalra a Lánchídon átérve már volt vagy 1500-2000 főnyi belelkesült. Világítgattak a mobiltelefonok, zúgott az “Állítsuk meg Moszkvát!”, illetve “Ruszkik, haza!”
A József Nádor térnél valaki nyugalomra vágyó belvár polgár rájuk loccsantott egy vöbör vizet valamelyik emeleti lakásból. Erre egy kis Majdant kezdtek emlegetni: “Aláírtad, János, égni fog a város!”
Az ismét résen lévő sündőrparancsnokok intézkedésére legalább a háborgókkal azonos létszámú rendőrtársulat terelgette a háborgó sorosistákat, akikkel a lakájmédia Pollack Mihály téri központjánál kicsit dulakodtak. Ezt nagyon rossz néven vették a háborgók, és hangot is adtak elégedetlenségüknek. Bár a rádiónál mondtak azért igazságokat is. “Éjjel-nappal hazudtok! – Szolgamédia, szolgamédia!”

Aztán egy mostani Wittnermária felmászott az épület homlokzatára. Feldobtak neki egy EU-s zászlót. Nem nemzetit!-EU-st! Az amazon pedig kitűzte. Az emeleti ablakból próbálta pár rendőr elérni őt, sikertelenül. A rendőrök a dulakodás közben azonban pár embert legázspréztek.

Aztán az amazon lejönni már nem tudott. Pedig akart. Így aztán kétségbeesetten kérleltea rendőrök segítségét. Végül azok emelték be őt az emeleti ablakon. Innentől viszont már azt követelték a háborgók, hogy a nőt engedjék ki. A rendőrök végül ki is hozták. Eredj! Volt ám üdvrivalgás!
Aztán-későre járva már az idő-szétszéledtek. A romkocsmák fölszippantották a háborgók jó részét. A többiek meg hazamentek. Pihenni. Erőt gyűjteni. Kell az még a héten!
(A HVG-nyomán)
Itt tartunk feleim! 27 évvel a rendszerváltás után nem a 27 év kártétele miatt demonstrálnak Pesten! Egy fenét! A nyálcsorgatók tüntetnek a mindig éhes jóllakott ellen!
Akár ezt is skandálhatnák: “Engedj oda!” Vagy: “Lopni akarunk!” Vagy: “Részt követelünk!”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Beigérték: “Aláírtad, János, égni fog a város!” bejegyzéshez 24 hozzászólás

 1. Pozsony 907 szerint:

  “Pèldát mutat neked, lássad a szent hazáèrt mikènt kell kiállni!”:))

 2. Smith szerint:

  A folyamatos harc Brüsszellel, Sorossal, migránsokkal, csak figyelemelterelő hadművelet a Fidesz-KDNP részéről, hogy nincs érdemi kormányzás. A CEU-ellenes törvénnyel pedig tesztelik a Trump kormányzatot, hogy történt-e érdemi változás Washingtonban. Nem tudom, hogy mennyire hülyének kell lennie valakinek ahhoz, hogy ne lássa Szíria amerikai bombázása után, hogy nincs semmi változás a birodalom külpolitikájában. Moszkvában már nem csak Orbán tartják kiszámíthatatlan kaméleonnak, hanem Trumpot is. Oroszországgal és a többi keleti országgal csak üzletelgetnek, ami a legkevésbé sem zavarja Washingtont. Kitől rendeljenek atomerőművet, amikor a Nyugat már nem gyárt, mert áttértek a megújuló energiaforrásokra?

  • Kovács szerint:

   Rosszul látod a dolgokat, van érdemi kormányzás. Sőt, hosszútávú folyamatok megalapozása zajlik, pl. az általad szabadnak nevezett sajtóval, Sorossal, migránsokkal kapcsolatosan.
   Alapvető például, hogy megtörjéklibsik sajtó-túlhatalmát, mert többek között ez vezetett az Antal-kormány vagy az első Orbán kormány bukásához.
   Ezt a leckét Orbánék jól megtanulták és próbálják is alkalmazni, több-kevesebb sikerrel.
   A kulcskérdés egyébként az, amit Hun felvetett az előző hozzászólásában.
   “A Magyarok miért nem képesek 100-ad annyira sem kiállni az érdekeikért mint a libsik?”
   No látod, ezért dolgoznak Orbánék, ezért a zsidó sajtó meghódítási törekvések, ezért a fellépés a Soros bérenc zsidó álcivil szervezetek, a CEU stb.. ellen, mert ide koncentrálódik az értékellenes és magyarellenes libsi propaganda.
   No most kedves névrokon, csak a hülyék nem értik, hogy teljesen lényegtelen az, hogy Trump kilőtt néhány rakétát Szíriára. Ez még egyáltalán nem bizonyítja, hogy idézem ” nincs semmi változás a birodalom külpolitikájában” .
   Van változás, csak ez a változás nagyon lassú, annál is inkább, mert a zsidó-libsi érdekérvényesítés éppen az US-ban a legerősebb.
   Ott is folyik a küzdelem a fősodratú zsidó média ( a zsidó érdek abszolút kiszolgűlója) és az alternatív, nemzeti média között. És nem az a lényeg, hogy ebben a küzdelemben Trumpnak milyen megingásai vannak, vagy az sem, hogy elbukik-e esetleg teljesen és lenyeli őt a családon belül is megjelenő zsidó érdek.
   Az a lényeg, hogy akik Trumpot hatalomra juttatták, azok kitartsanak a nemzeti érdek mellett a pénzhatalmi-birodalmi érdek ellenében, vagy az, hogy ez a tábor tovább erősödjön és tudatosodjon. Attól, hogy pl. Bannont eltávolították trump mellől, Trump nemzeti politikája gyengülhet ugyan, de Bannon nem fog meghátrálni, fel fog építeni egy Trump2-t a nemzeti oldalon.
   Hasonlóképpen nem az a lényeg, hogy Orbán milyen sikereket ér el pillanatnyilag a libsik ellen, hanem az, hogy a mögötte álló tömeg – akik lényegében mögötte álltak a választásokon- kitartson és gyarapodjon.
   A nemzeti radikálisok számára az a tragédia – itt is meg az USA-ban is, hogy aki mögé tudnának állni, az mindkét helyen alapvetően zsidó befolyás alatt van.
   De ez is csak pillanatnyi helyzet, mint már írtam, ezek a folyamatok egy 6000 éves ciklus keretén belül folynak, az átmeneti kor jellemzője pedig ( ami a sötét kor és az aranykor határán van ) az, hogy a küzdelem, az aranykor kifejlődése váltakozó sikerrel folytatódik. Az átmeneti kor jellemzője a váltakozó siker-kudarc mindkét fél részéről.
   Egyénileg mindenkinek el kell döntenie, a küzdelemben melyik oldalon áll.
   Úgy hogy kedves névrokon, ideje kihúzni a nyelved a zsidók seggéből – hacsak te magad is nem az vagy.

   • olvasó szerint:

    A felcsúti törpe nem a magyarokért, hanem saját anyagi és hatalmi ambícióikért “dolgozik”, mert különben nem lopná el a magyar embereket megillető munkájuk gyümölcsét.

    Arról , hogy kinek hol a nyelve, pislogj kedvenc teológistádra , a semjényre, meg a díszvendég sábecdeklis főnöködre, aki rendszeres hasoncsúszásban jelenik meg ott is, meg a világtalálkozójukon is.

   • Smith szerint:

    Egyszerűbb lett volna, ha dobsz egy mínusz egyet (dislike – azaz nem értesz egyet velem), ehelyett felmondtad a Habony-művek propaganda anyagát. Nekem fölösleges volt, mert rám nem hat a fideszes propaganda, immunis vagyok rá. Nem vagyok zsidó, de évekig dolgoztam velük, úgyhogy jól kiismertem őket. Pont úgy viselkednek, mint Orbán. Ügyesen megtévesztik az embereket, aztán amikor a bizalmukba férkőznek, belőlük táplálkoznak és nyerik az erejüket. Orbán vámpír a magyarok testén.

 3. Tarna szerint:

  Soros globális anarchiát erőltet a világra: zülleszt, rothaszt és fajgyalázást csinál.
  Ennek Magyarország is az elszenvedője.
  Kínlódhatunk a migráns áradattal meg a CEU-ként ide telepített agytrösztjével.
  A tüntetések szervezőit és hangadóit sürgősen ki kell iktatni.
  Közveszéllyel fenyegetés “égni fog a város”, pedig bűncselekmény!
  A magyarok, Bösztörpusztai gyűlésén 300 ezer ember volt szervezetten és békésen.
  Na ettől aztán megborzongott a hatalom és agyon hallgatták.

 4. furnan szerint:

  ” egy mostani Wittnermária ”
  jobb lett volna: egy wittnermária ….

  Ne feledjük, ezek a nemzeti gondolkodást nélkülöző agymosottak a “szép, új világunk” szülöttei….
  “megyünk Európába….”

  • M szerint:

   A nemzeti vezetéstől ments meg Uram minket!
   Kiegyezés után, zsidó emancipációs törvények: magyarok földönfutóvá tétele, 3millió kitántorgó országa és első világháború 6 millió halottja és az ajándék Trianon.
   Horthy korszak: bankár, gyáros, jogász 90-95% zsidó, a magyarnak zsellérség, heti 70-94 órás gyári munka, teljes jogfosztottság jutott és persze a 2vh 3millió áldozata.
   A jelenlegi libsi-nemzeti vegyes: egy virágzó ország szétverése, az itt élők rabszolga sorba lökése, 1millió kitántorgó,…

 5. Havasi Gáspár szerint:

  Hogyan lehet megtörni a liberálisok menetelését ( különben veszettül radikálisak), a konzervatívnak titulált likúdos FIDESZ- szel, mely inkább Izraelhez kötődik, ellentétben az USA-hoz kötődő liberálisokkal. Ez nem nemzeti előrelátás, mert melyik zsidó és cigány törődik a magyar nemzettel?
  Sem Orbán, sem a környezete nem magyar. Orbánnak, hogy hatalmát fenntartsa, markában kell tartania az országot, de neki ez nem a magyar nemzet, melyet rabszolgaként használ. Nem véletlenül vereti szét az ellenállási gócokat, szervezeteket. Valószínű nem fogja engedni , hogy a helyzet ukrajnaivá váljon, mert neki nem lesz hova menekülnie.
  Ez a zsidó klánok, oligarchák harca a végső totális hatalomért, bármilyen áron.
  Viszont ősidők óta a népeket használják céljaik elérésére. Történelem pedig van, és zajlik az emberiség megsemmisüléséig.
  A használatban lévő 6000-res „mágikus” szám is többek között zsidó eredetű. A „világ” kb. 6000 éves, és ezt a keresztény zsidó vallás átvette. Nincs sötét és aranykor, inkább csak sötét kis pihenőkkel. Amúgy az ezoterikus gondolkodásmód is erősen szemita.
  Az USA egy Rothschild -féle vállalkozás, mely kiirtotta az indiánokat, akik a társadalmi fejlődés folyamatában tényleges nemzetet alkothattak volna.
  A nemzetnek nevezett alakulat többségében nem más mint szerencsevadászok hordája, tömegeik pedig bármire használhatók.
  Magyarország helyzetén a likúd szövetség többet rontott rövidebb idő alatt, mint az elődjei.
  A FIDESZ-hez való kötődés ugyanolyan zsidó hatalom pártolás, mint a liberálisokkal való szimpatizálás. A parlamentben pedig egy magyar sincsen, beleértve a Jobbikot is.

  • Kovács szerint:

   A zsidó kultúrkörben – és persze az ezen alapuló zsidókeresztény illetve materialista világnézetben – az idő lineáris.
   Az idő ciklikus szerkezete az indiai filozófiákra jellemző és nagyon bonyolult összetett rendszert jelent. A védikus korszakok idejét sokféle forrás sokféleképpen adja meg, figyelembe kell venni azt is, hogy közben az univerzum változásai miatt az év hossza is lényegesen megváltozott ( mitikus emlék a magyar népmesékben: három nap egy esztendő)
   A 6000 éves ciklusidő tehát csak mindenképpen közelítés, inkább a nagyságrendre ad felvilágosítást, mintsem a történések pontos kronológiájára.
   Ez a jelentős tudatosságváltozások időtartamának nagyságrendje, legalábbis az emberiség tudatváltozásáé, amelyen a gazdasági-politikai változások alapulnak.

   Orbán valóban nem a magyarságot képviseli, nem is az ő érdeküket. Ám az átmeneti kornak éppen az a jellemzője, hogy az irányváltás megjelenésekor a hatalmi centrumok is megzavarodnak, ellentétes érdekek tűnnek fel a viszonylag homogén hatalmi érdekekben, ezek mentén hatalmi harcokba keverednek és éppen ez lesz a pusztulásuk felgyorsulásának a fő oka.
   Amíg a zsidók győzelme nem látszik biztosnak, addig a veszély összekovácsoló ereje fenntartja a hatalomra kerülés vágyát mint közös célt, amikor a világ-gazdasági élet az uralmuk alá rendeződni látszik, a célok már divergálnak.
   Ugyanakkor az etika-erkölcs általános romlása a zsidó szellemiségen belül is pusztító módon jelentkezik, ha a betyárbecsület megszűnik, a rablóbanda is szétesik.
   A kommunizmus egy kísérlet volt az emberek tudatállapotának megemelésére, azonban teljesen megalapozatlan módon materialista alapokon. A materializmus az emberi tudatállapotokat rombolja, sosem építi, hiszen éppen az maga a romlás alapja.
   A nagy tömegek általános tudatállapota a félelem szintjén van. A kapitalizmus is maga kísérlet, hogy a félelem alapú tudatokat efölé emelje az anyagi jóllét emelésével, de hát nyilvánvalóan ez is fából vaskarika, bármennyit is emeljen egy gazdasági-politika rendszer az életnívón, az emberek anyagi körülményein, ez nem csökkenti le a félelem szintjét, csak áthelyezi, most már nem csak a láncokat lehet elveszíteni, hanem kinek-kinek az egyébként minden eddigi kornál magasabb életszínvonalát is.
   A materialista filozófiákban és rendszerekben a tudatosság szintjei, lehetséges állapotai és nyilvánvaló alapvető jelentősége is tabu témák. Pedig ez az alfája és ez az omegája a világ helyzetének, annak változásának 🙂

   • Kolompár úr szerint:

    Mi az a “zsidókeresztény”?! Valaki vagy zsidó vagy keresztény, a kettő együtt nem kóser!

 6. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Nem baj, had harcoljanak egymással. A kórság essen mindkét bagázsba.

 7. dum dum szerint:

  A divergálásra: mivel minden poszton a törzs tagjai ülnek, a divergáció is csak köztük mehet végbe, vagyis szart sem lépnénk előre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.