Donbassz

 

 

 

Valerija Gontyarjeva nemmzetthy bankvezér tegnap lemondott az UNB-elnöki posztjáról.

Oleg Lajasko radikális pártvezér és latorzászlóalj-tulajdonos máris kiadta a vezényszót: VONULJON BÖRTÖNBE!
Krivoj Rog széntüzelésű erőműve is leállt tegnap este. Szénhiány miatt. Immáron a negyedik leállt hőerőműről van szó. Hatásos Donbassz gazdasági blokádja.
Nyalókakirály udvartartása Kijevben vad ötletelésbe kezdett. Ki kéne találniuk de nagyon gyorsan, hogy mivel tüzelhetnének. Az erőművek kazánjaiban.
Donbasszra van mivel tüzelni! Bár a gyalogsági lőszerfelhasználás fontosságára nyomatékkal felhívták az ordashad figyelmét, hiszen Balalajában irdatlan mennyiségű “aprólőszer” odaveszett. Lőszerűrbe való gránátokból azért akad a “szükséges” mennyiség!
A valcmanista latortüzérség koptatja is a készletet rendesen.
Ahogy az már lenni szokott,inkább az éjszakára időzítik a latorostrom javát.
A legintenzívebbben a donyecki “délvidéket” ágyűzták mára virradóan. Dokucsajevszkben lett is “eredmény”! Egy civil halott, és három sebesült.
Tegnap kora délután a város egyik óvodáját érte találat. Ezer szerencse, hogy-bár ott éppen voltak gyerekek-nem történt nagyobb baj.
Donyeck Petrovszkij kerülete és a Volvo Center térsége került vad ágyúzás alá. No meg Szpartak.
Ma délelőtt viszont Donyeck Petrovszkij kerületét nagyon hevesen kezdte ágyúzni a latortüzérség.
Az LNR-területét kevésbé ostromolja a valcmani ordashad. Bár ez nem igazán vigasztalja Frunze lakóit. Ők tegnap is, meg mára virradóan is “élvezték” a latortüzérség figyelmét.
Amúgy mindez értelemszerűen a legeslegeslegújabb tűzszünet alatt. Merthogy az van. Tűzszünet. Mindazonáltal március végéhez képest valóban visszafogottabb Donbassz ostroma.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Bocs nem ide tartozik,,,nincs valakinek híre lőgyakorlatról?
  ÉNy-i irányból Pesten hallottam 11-13 között,és nehéz fegyverből származó hang volt,biztos hozta ez a kibaszott viharos szél.
  Csak nem Jenki “testvéreink” gyakorolgatnak?
  Hír,naptár róla sehol semmi.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Szerintem a fő és al sodratu hazai médiák talán mélyen halgatnak, vagy ilyenkor talán aval vannak elfoglalva, hogy másoknak a szenyesében turkáljanak, könyökig vagy szigoruan tiltott akció van folyamatban, vagy ez is hozzátartozik a most megkezdet, a jövő évben esedékes választási kampány nyitányához, jó Jenki szokás szerint. Lehet,hogy a SOROSISTÁK gyakorlatoznak a jobbikos dzsihadista FARKASOKKAL. Elnézést,hogy beleszóltam,én messze vagyok az ilyesmitől, t.Szaszi.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Krivoj Rog széntüzelésü erőműve is leált tegnap este. Szénhiány miatt. Immáron a negyedik hőerőműről van szó. SIKERES AZ UKIKNAK A SAJÁT MAGUK ELLENI GAZDASÁGI BLOKÁD. CSAK ÍGY TOVÁB GALÍCIAIAK, SZLÁVA UKRAINYE !!!

 4. Fekete István szerint:

  A Naszályi gyakorlótér és lőtéri élet Tata közelében szintén hangos az amcsik kelletik magukat. Na őket senki sem hivta ide, ők a kései győzők.

 5. Szaszi szerint:

  Köszönöm a reagálásokat,eddig adtak róla valami észrevehető hírt,mára ez is megszűnt.
  Elég ha halljuk,nem igaz?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.