Ez tényleg amerikai ultimátum Oroszországnak!

Mielőtt megérkezett Moszkvába Trump bohóc külügyére, (már megérkezett) interjút adott a TASZSZ-nak.

Az orosz portálok nem sokat idéznek az interjúból. MMindössze három mondatot.
“Szeretnénk enyhíteni a szír emberek szenvedéseit. Oroszország ebben a törekvésben fontos szerepet játszik. De ha Oroszország kitart szövetségese (Asszad) mellett, az NEM FELEL MEG A MI SAJÁT ÉRDEKEINKNEK!”
Orosz elemzői vélemények szerint ez VAGY-VAGY! Azaz: T. Rex válaszút elé kívánja állítani Oroszországot. Ergo: egyfajta amerikai ultimátum ez!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ez tényleg amerikai ultimátum Oroszországnak! bejegyzéshez 28 hozzászólás

 1. Kálmán Lőrinc szerint:

  Próbálkozni lehet……

 2. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Ki nem szarja le a bünözök elvárásait.

  Meséljunk Irakrol, ott hogy dolgoznak az amerikaiak.
  Beküldenek egy két Isis terroristát iraki városba majd arra hivatkozva porig bombázák a települést.

  Látot már közületek 4 éves kislányt mezitláb sirva a szüleit keresni a romok alatt?
  Mert ott láthat.

  Na ezek a gátlástalan szarháziak adnak ultimátumot.

  Koporsoba az összessel.

 3. furnan szerint:

  Jól ki volt ez tervezve…..
  Előszőr létrehozzák az arab csőcselékkel az “arab tavasz”-t.
  Utána az ISIS -t, amely mint állam kezd működni
  A siker bíztató, hiszen államokat lehet elásni, megdönteni. Nemcsak államokat, hanem az esetlegesen riválissá váló EU-t is a migránsokkal.

  A folyamatba köpött bele Oroszország és Assad szövetsége.

  Szerintem ne legyen kétségünk: az amerikai imperialistákat csak egy USA földet is érintő atomháború téríti észre. Eddigi világháborúkon mindig csak nyertek….
  Sztálinnak igaza volt és van ! !
  Amikor csak az egyszerű emberek véreznek a politikájuk következtében, nem éreznek semmit.
  De az atom-sűtőben ők is égni fognak……
  Sajnos, mi is…..

  • Jakócs Gábor szerint:

   Furnannak az utolsó mondata a leglényegesebb!Még a legrosszabb béke is jobb a legkisebb háborúnál!A halálból nincs vissza út!(Csak a bibliai húsvét mítoszban!)

  • jani87 szerint:

   Nem kell oda atom, egy geológus ismerősöm mondta, hogy már amerikában is tartanak egy közelgő nagy földrengéstől dél-kaliforniában. Már csak az a kérdés, hogy mikor lesz és az oroszok esetleg segítenek-e nekik. Egy 8-asnál nagyobb erejű földmozgás 5-10 évre visszavetné őket a fejlődésben.

  • jani87 szerint:

   Nem kell oda atom. Egy geologus barátom mondta, hogy amerikában már tartanak egy nagyobb földrengéstől dél kaliforniában. Már csak az a kérdés, hogy mikor lesz az. Az anyatermészet elintézi őket egy időre, ha véletlenül nagyobb lesz az 8-as fokozatnál.

 4. stefimrich szerint:

  Milyen amerikai érdekek lehetnek Asszad leváltása,és Szíria rommá változtatásában!?
  Ezt érdekes lenne,ha valaki kifejtené!

  • Jakócs Gábor szerint:

   Stefinek:Újjáépítés és további fegyverkezés!

  • Kovács szerint:

   Nem amerikai nemzetállami, hanem a zsidóvezérelte amerikai birodalmi érdek, hogy Israel szomszédságában sőt közelében ne legyen erős, egységes, virágzó, a zsidó hegemóniára potenciálisan veszélyes állam.

  • janos szerint:

   Trump veje zsidó, és agresszió híve a közel keleten.
   Libanonban a hezbollah rendszeresen elcsépeli irgalmatlan módon az izraeli szuper sereget. De észak Szírián keresztül kapja Irántól az utánpótlást.
   Izrael csak akkor van biztonságban ha egy két három felé szabdalt Szíria van mellette. Azért szakították három felé Irakot is. Utána jön Irán, majd a Kaukázus.
   Lemodellezték hogy még egy atom háború is megnyerhető.
   Nem fognak megállni Oroszország a végső cél. Lassan kimerülnek a földi nyersanyag készletek viszont Oroszországban és Szibériában és az Oroszországhoz tartozó északi sarki kőzetlemezekben még szinte korlátlan mennyiségben áll a kiaknázatlan energia forrás.
   Nem lesz megállás folyamatosan fogják Oroszországot provokálni de eddig hál istennek bár mindent megtettek Putyin nem ült föl.
   Attól tartok a cionista zsidók most inkább észak Koreát fogják szívatni hátha hamarabb elszakad a cérna és akkor cseszhetjük mert beindul az atombuli.

  • akárki szerint:

   olaj és az olaj ,gáz útja.

 5. zls-179 szerint:

  Tillerson bácsi,vedd le az álarcod és ne mutogass mert tudod aki mutogat az hazudik is egyben.Mesélj inkább arról, hogy kinek vagy minek vagy a lakája?

  • Botond szerint:

   Küldtem egy üzit ennek a seggfejnek … “Bunkó vagy Bugsy!” … .) … Szerinted megértette? Vagy utasította fullartárjait, hogy nézzenek utána, ki az a Bugsy?

 6. petymeg szerint:

  Mondja meg nekem valaki,hogy ki volt az a hibbant aki megbízta ezeket a baromarcuakat,hogy mindenbe bele üssék a cserpákjukat?

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Szerintem az egész világnak a népei, sikerült mefélemliteni terrorizálni. A nép meg reszket, ők meg továb élesztik a félelmet, hogy így tudja megkaparintani a világ uralmat, szerintem, t.pefymeg.

 7. Botond szerint:

  A baromagyú amerókák és zsidrák parancsolóik abban a tévhitben élnek, hogy le tudják győzni a Medvét … sőt, a kínai Sárkányt is. Álmukban se gondolják, hogy az USÁ-t és az ő “becses” személyüket seperc alatt hamuvá tudják égetni az oroszok. Elvégre a Pearl Harborban elszenvedetteken kívül még senki se rúgta szét a seggüket a saját földjükön … és szerény képességeikkel még ma is ebben a hitben éldegélnek … Hát a szerénység soha nem volt az erősségük, ahogy a objektív gondolkodás se. Pedig az értelmesebb – nem kiválasztott barom – tudósaik és szakembereik már régóta figyelmeztetik a seggfejeket, hogy Kína lesz az, amely meg fogja ütni az USÁ-t … de nagyon és a közeljövőben. Amíg a Medvével fohglalkoznak, a kínaiak igen komoly katonai (és gazdasági) ütőerőt hoztak létre … valószínű, hogy nem azért, mert az új kütyüik olyan jól mutatnak a diszszemléken.

  Az amerókák ostobaságára és mérhetetlen gőgjére jellemző, hogy a minapi szíriai rakétázással – szerintük – “megsemmisítették” a szír légierő 20 %-át … hát nagy az Isten állatkertje, az már biztos … 🙂 … Nagyjából minden máshoz is ezzel a nagyfokú pökhendiséggel állnak hozzá, és ezért veszélyesek, mert el is hiszik a hazugságaikat.

 8. TERMIN8ATOR szerint:

  Ergo : egyfajta amerikai ultimátum. Ami azt illeti agressziv, burkolatlanul arrogáns. Most kibujt a szög a zsákból, burkolatlan HADÜZENET SZAGA VAN szerintem. Mindenáron háborut akarnak a Jenkik . Trump Hitler nyomdokaiba kiván lépni .

 9. Fekete István szerint:

  Ki a fasz hivta ide,- ( kis hazánkba) az amerikaiak fegyveres erőit?? Jó az nekünk, hogy célponttá tesznek bennünket , vagy élő pajzsként tartanak maguk elé???Menjenek ezek innen a jó büdös kurva anyjukba.

 10. dum dum szerint:

  Nemcsak Trump veje az, hanem Trump papája, is aki németföldről ment 16 évesen amerikába. A papa másod generációsan Hitlerrel is rokon, s tudjuk már: Hitler is a törzs tagja volt.
  Nem Oroszo. az igazi a végső cél, hanem a világ. Putyin is törzs tag, az orosz vezetés 80 %-a is, vagyis eleget tesz a háttérhatalomnak. A nyersanyagokat jelenleg is megkapja amerika bármit kér.

 11. Szaszi szerint:

  ” Amilyen jó nő Amerika,pont olyan férfi Oroszország ”

 12. zls-179 szerint:

  És az a bizonyos háttérhatalom, kinek vagy kiknek is van alárendelve t,dum dum,ha már elkezdte menjünk végig. Hogy valójában, milyen mély is az a bizonyos nyúl üreg?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.