Határtalan vajdai rablólelemény

Szigorítja a büntetéseket a kormány az utakon

Képtalálat a következőre: „Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer-kép”

Közlekedési salátatörvényt készített elő a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, és számos ponton szigorítást hoz a jelenlegi szabályokhoz képest az utak mentén – vette észre a Napi.hu.

Az elmúlt időszakban több autópályán és közúton több mint 20 milliárd forintból épültek a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer állomásai. Ezek az automata érzékelők az út burkolatába építve mérik a kamionok súlyát, és az útdíjfizetésre is használt kamerarendszerrel összekapcsolva vaskos büntetések kiszabására használják majd.
A túlsúlyos járműveket közigazgatási bírsággal sújtanák, de az objektív felelősség rendszerében csak 10 ezer és 300 ezer forint közötti bírságokat lehet ma kiszabni. A túlsúlyos járművek esetében új tarifát hoznak létre: minimum 100, de akár 800 ezer forintos büntetést is fizethet a túlsúlyos kamion tulajdonosa, üzembentartója.
(inforadio)
Bal-Rad komm: A fosztogatásra-útonállásra berendezkedett döbrögista horda ezt is kitalálta. Közpénzt nem kímélve kiépítettek egy olyan rendszert, ami busás hasznot fog NEKIK termelni ismét.
Nemmzetthy Rendszerben!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Határtalan vajdai rablólelemény bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. V.kutya szerint:

    Öregezés (védtelen öregek kifosztása, nyugdíjaik elkobzása), vámszedés (nyócker), sarcolás, zsarolás, emberrablás (indokolatlan fogvatartás), a cigányságra leginkább jellemző bűnelkövetési formák.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.