NE KÜLDD VISSZA!

Hadházy: Ismerem a Fidesz listáit, minden név mellett ott egy szám

Képtalálat a következőre: „Orbán levele-kép”

“A nemzeti konzultációnak semmi más feladata nincs, mint neveket gyűjteni. Amikor Fideszes képviselő voltam akkor láttam a listát, amin mindenkinek a neve mellett van egy szám. Ha aláír bármit, akkor a neve mellett az a szám növekszik. Ezeket az adatokat, településenként, ABC sorrendben mindenkiről nyilván tartják. Ennek alapján kopogtatnak majd be a választókhoz”- mondta Hadházy Ákos Rónai Egonnak az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Az LMP társelnöke szerint ebben az országban nem az embereknek, hanem a hatalom birtokosainak kellne félniük. Az emberek nem akarnak félni, ezért vonultak sokan az utcára – vélekedett Hadházy Ákos.
Dezinformációs kampány az, amit a kormány most csinál – fordította meg Orbán Viktor állítását Hadházy Rónai Egonnak az Egyenes beszédben.
Az LMP társelnöke szerint egy nagyon tudatos, előre megírt forgatókönyv szerint történnek a dolgok.
“A CEU törvény arról szól, hogy már két hete erről beszélünk, nem beszélünk az árfolyamgát emelkedéséről, nem beszélünk arról, hogy megszüntetik az ÁNTSZ maradékát, az egészségbiztosítási intézetet. Ezek megszűnése, az utolsó késszúrás az egészségügybe. A nyugdíjbiztosítás is megszűnt, a szakemberek szétszélednek, rájuk dől a rendszer – és abban bízik a kormány, hogy a tömegek ezekről a társadalom romboló ügyekről nem szereznek tudomást. Egyre kevesebb a tévé, rádió – szinte semmi ahol el lehet mondani a valóságot” – vélekedett Hadházy.
Az LMP társelnöke idézte Finkelsteint is – nem az a fontos, hogy mit tudnak, hanem az, hogy mit nem tudnak.
“Áder János unokái is szégyellni fogják, hogy a nagypapa részt vett egy egyetem meggyilkolásában. Aki ilyet csinál, az csak szégyellheti magát” – vélekedett Hadházy.
(atv)
Bal-Rad komm: …”nem az a fontos, hogy mit tudnak, hanem az, hogy mit nem tudnak…”
-Pontosan ezért kéri a Bal-Rad: SENKI NE KÜLDJE VISSZA DÖBRÖGI HÜLYESÉGEIT! Ezek a “nemmzetthy consultatiok” kizárólag listafrissítési célzatúak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

NE KÜLDD VISSZA! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Laci szerint:

  Anonim módon lehet visszaküldeni. Nem kell megadni az e-mail címet.

 2. Szaszi szerint:

  Nemzeti Inzultáció.

 3. fatum szerint:

  Bolond vagy te admin az amerikaiak azt is tudják, milyen színű az alsógatyád.A kormánynak most arra van szüksége és a magyaroknak is, hogy összefogjanak. Az EU hiénái ellen. Te azt képzeled, hogy hullán a lábcéduládat nem fogja látni senki? Te most szó szerint hazaárulásra biztatsz.

  Admin:

  Ha így látod!-én vállalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.