Soros-pincsik jelölgetnek (Nagy kár, hogy a hülyeség nem fáj!)

“Putyin pincsijei” – Juhászék teleragasztották a Fidesz-székházat, rendőrt hívtak rájuk

Kedd reggel nem sokkal 7 óra után élő Facebook-videóban jelentkezett be Juhász Péter, az Együtt alelnöke. A párt néhány politikusa a hétfő esti izgalmak után felkereste a Fidesz Lendvay utcai székházát, amelyen “Putyin pincsijei”, “Szégyelld magad, Orbán!”, “Eladtátok a hazánkat” feliratokat helyeztek el.

Juhász Péter a videóban arról beszél, hogy tűrhetetlen, amit a Fidesz csinál, “ők a jövőnk gyilkosai.”
Utóbbi megállapítást a székház előtti járdára is felfestették, az orosz zászló mellett.
Az akció apropója, hogy Áder János hétfőn aláírta a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást. A szignó nem maradt reakció nékül, estére több százan vonultak a Sándor palota elé, a megmozdulás a Magyar Rádió épületénél ért véget, ahol felhúzták az uniós zászlót.
UPDATE: A párt reggeli friss közleménye szerint a székház biztonsági őrei a feliratokat leszaggatták és kihívták a rendőröket. A kiérkező rendőrök igazoltatták és felírták az adatokat.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Minek lehetne ezt nevezni?-amit a Füves és Soros-lihenc bandája művelt ma reggel! Persze lehetséges, hogy az ő álmaikat gyilkolja egyfolytában a döbrögista horda, de ez legyen az ő gondjuk! “Eladtátok a hazánkat!”-vonyítják! Abban az eladásban bizony Szigetvári mester is benne volt. El Qro oldalán.
A döbrögisták csak ŐKET akarják távoltartani a zsákmánytól. Füvest és pár tízezer álmodozó libsi cimboráját.
De hogy mennyire elfajzott módon képesek fantáziálni-azt hogy gondolkodni, ebbéli képességeik hiányában leírni nem merjük-mellékelnénk egy kis videot a’ zorosz “megszállás” idejéből.
Emlékeztetnénk Füveséket: AMI A VIDEON SZEREPEL, AZ CSAK VOLT! MÁR RÉGÓTA NINCS!
A rendszerváltás óta “szabadok vagyunk”! MINDENÉTŐL MEGSZABADÍTOTTÁK DEMOKTATÁINK AZ ORSZÁGOT! Már a kisemberek vagyonát-életét veszik el!
Nem az orosz trikoloron kéne taposni! Az EU-s zászlón! A NATO-zászlón!
HA A HÜLYESÉG FÁJNA, FÜVES, SZIGETVÁRI-MEG A TÖBBI ALOMBÉLI-JAJSZÓ NÉLKÜL SZÖRNYETHALNÁNAK! A DÖBRÖGISTA FÉSZEK LAKÓIVAL EGYÜTT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Soros-pincsik jelölgetnek (Nagy kár, hogy a hülyeség nem fáj!) bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Havasi Gáspár szerint:

  Egy valamit tudomásul kell venni, ahol a zsidók megjelennek azt a hazájuknak tekintik. Itthon magyarnak állítják be magukat, de zsidó kárpótlást és sarcot szednek. Ha sérelmeznek valamit, persze rögtön zsidók. Hülyeségként ha kell, még a sárga Dávid csillagot is kitűzik, mert ugye ők magyarok. Több ezer év alatt semmit nem változtak, csak nagyobb rablók lettek. Gyakorlatilag szinte az egész földkerekséget legyarmatosították, és igazi ellenfelük nincs.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwj3odzelpzTAhWFBSwKHVmFBqoQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fdnr-news.com%2Fdnr%2F39982-v-odesse-radikaly-napali-na-separatistov-vo-vremya-vozlozheniya-cvetov-k-pamyatniku-neizvestnomu-matrosu.html&usg=AFQjCNHO9efXjwdeSNjn4cJx9n-owc7k_Q Mivel mág nincsen “Donbasz” hírek itt kükdöm, NEM FÜGG ÖSSZE evel a hírrel ! Ogyessában, a szélsőjobboldali radikálisok, Jobb szektrosok, ha úgy tetteszik banderisták megtámadtak egy 2000 fős felvonulókat ! Mint emlékezzünk 2014 május 2-án vérfürdő volta városban és különösen a szakszervezet házában. MOST MÁJUS 2-ÁN LESZ 3 ÉVE !

 3. Jakócs Gábor szerint:

  Egy valamit tudomásul kellene venni Havasi Gáspárnak:Nincs elkülönített zsidó tőkés bűnözés csak nemzetközi szintre emelkedett tőkés bűnözés ,vallástól ,nyelvtől , országtól függetlenül!Ha valaki zsidózik, moszlimezik vagy krisnázik,netán buddházik ,az a tőkés hatalom malmára hajtja a vizet,tehát maga is a dolgozó ellenségévé válik!(Megosztja az emberek figyelmét és a tőke ujjong örömében!Ideje felnőtté válni politikailag is! Nem csak gyűlölködés szinten!

 4. Hun szerint:

  Sajnos ezek a forgatókönyvek előre megrendezettek! A CEU-s hiszti pedig nem mást szolgál mint a GYU-SZIT. És itt a Gyuszi alatt nem a Soros Gyuszit értem, hanem a “gyújtó szikrát” (CEU-s hiszti) amit direkt abból a célból hoztak létre, hogy lángra lobbantsák vele az országot.

 5. Havasi Gáspár szerint:

  A nemzetközi nagytőke a kezdetektől fogva alapvetően zsidó. Mehetünk Európa bármely országába, a hatalom a kezükben. Soros, akit maguk is a minap magyar zsidónak neveztek, és a hozzájuk hasonlók mozgatják a világot. A nemzetközi politikai és gazdasági intézmények élén ők állnak. A bankárok közülük kerülnek ki. A NATO az övék. Ukrajna háborúja is egy zsidó háború.
  A világ gazdasági értékének a 80 % Rothschild érdekeltség. A saját fajtájukat is leszarják. Megcsinálták Izraelt cionista központnak. Bárhol a világon, még Indiában, Ázsiában is, ha nem tetsző dolog születik, kapásból le tudják állítani. Elérték,hogy még az üres papírra, nyomtatóra, fénymásolóra, tárolókra is jogdíjat szedhetnek. Mindenütt az állam fölött állnak. Gondoljunk csak a függetlennek kikiáltott nemzeti bankokra, amin keresztül szabadon rabolhatnak. Igazi istenük az aranyborjú.
  A háború nem csak közöttük, hanem a népek és köztük folyik, mert a tömegeknek nem engedik látni az igazi ellenséget. Ideológiai fegyverük a rasszizmus, és antiszemitizmus hangoztatása, és az agyakba mosása, már az óvodás kortól, holott ők az igazi gyűlölködők, intoleránsak.
  A németek tömegeibe beépítették a szégyenérzetet a világháború és a holokauszt miatt, amit valójában a zsidó nagytőke generált és pénzelt. Így megszülethetett Izrael, és a cionizmus világhatalma.
  Hány olyan nép van, amelyik képes a magaslatból tapsikolva végig nézni egy másik bombázását?
  Ez az ami miatt nincs a magyarnak hazudott parlamentben egy magyar sem.
  Ezért ellenségek a Tovaris félék, mert a nemzet ellen propagálnak, és tolják a cionizmus szekerét. Az ellenség felismerése, és megmutatása nem gyűlölködés, hanem egy egészséges nemzet védekező formája kellene hogy legyen. Ha nem akarnák gójként kezelni az egész világot, senki nem foglalkozna velük.
  Elitjeik generálják a válságokat, háborúkat, a világban lévő szenvedések özönét.
  Mikor Rothschild nagyit megkérdezték, mikor lesz III. világháború, a válasz az volt – amikor a fiam akarja).
  Tehát nem nekem kellene felnőni, csak azért mert látni merészelek, hanem az internacionalista polgároknak, akiknek köszönhetjük az idegen áradatokat, mellyel megsemmisítik Európa népeit. Ezért nem kell az embereknek szocializmus meg kommunizmus, mert ezzel a nemzetek ellenes felfogással párhuzamosítják, hiába volt tisztességesebb társadalmi forma.
  Én már kamasz koromra felnőttem, ellentétben olyanokkal , akik még mindig rasszizmussal, idegen gyűlölettel vádolnak olyanokat, akik hisznek a nemzetben, ők nem lesznek soha felnőttek, mert mások gondolatai irányítják a lelküket.
  Ha csak az Ukrán történések eseményeit nézzük 2014 óta, már ez egyértelművé teszi az igazságot. Vagy vegyük a grúz háborút, kiket is találtak az oroszok, amcsikat meg izraelieket. A grúz parlament számos képviselője nem volt grúz állampolgár. Mintha Ukiban is hasonló lenne a helyzet, nyíltan delegált politikusokkal, akik amúgy nem ”kínaiak”.
  Nem is kell évezredekre visszanéznünk, elég a korai polgári forradalomig, ahol elkezdődött a zsidók világméretű politikai és gazdasági térhódítása, amit pénzelt háborúkon és forradalmakon keresztül értek el, kiirtva a nemzetek vezető elitjeit. A francia forradalom, ahol még egymást is a giotin alá küldték.
  A németországi Spartacus szövetség volt egyik elődje az ukrajnai Majdannak. Amit a magyarországi libsi portálok dicsőítettek.
  Számtalan a történelmi példa a gondolkodásmódjukra, kezdve az Ótestamentummal, és zárva a gyakorlati Marxizmussal, és az általuk generált vallásaikkal.

  • Már Tamás szerint:

   Ezt jól összeszedted, csak éppen a Jakócs Gábor féle hibbant libsik nem fogják megérteni.

  • vitorla123 szerint:

   A modern kommunizmus ezért nemzeti!Baloldali és nemzeti.Amit sokan nem értenek,hiszen valaki csak magyar,csak orosz,csak német nem is értheti a másik munkavállalót.Bármennyire marhaságnak tűnik mindenki csak a saját anyanyelvén lehet internacionalista. Míg a bosszúállóknak ott az amerikai angol.Ők valóban egy nyelvet beszélnek.Hitler nemzeti szocializmusa ezért volt álszent és máig megtévesztő.Neki semmi köze nincs a szocializmushoz sem,meg a német nemzethez sem.Bosszúálló volt a javából.Bár ez csak utólag derült ki.Nem véletlen,hogy Sztálin felelősségre akarta vonni az ukrán zsidókat,mert Moszkváig segítették Hitler csapatit.Jutalmul Hitler Auswitzcban megölette őket.Mint mást büntetésül.A modern internacionalizmus nemzeti fogalom!Nem is lehet más!

 6. Emeric szerint:

  gáspár, te egy retardált barom vagy. Leülhetsz, egyes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.