“Csak a szokásos amerikai izmozás”

Telefonon csevegett egymással a Germán Ribancz és Trump bohóc. Többnyire a szíriai helyzetről – közölte kedden Steffen Seibert a kanzlerina szóvivője.

A hétfő este folytatott traccs témái között volt olyan is, amihez amúgy közük nincs-csak szervezgetik!
Így a Szíriában vegyi fegyverrel elkövetett támadás és az észak-koreai atomprogram ügye is – áll a közleményben.
a germán vezérlotyó hangsúlyozta, hogy a kegyetlen vegyifegyver-provokációt követő amerikai agresszió szerinte támogatandó! Mindent meg kell tenni a szíriai helyzet nyugati latorszövetségi elgondolásainak megfelelő rendezéséárt. Erre a célra az ENSZ kereteit kell álcázásul felhasználni.
Tegnapi sajtótájékoztatóján az orosz államfő – Sergio Mattarella olasz elnökkel az oldalán – megismételte: az idlibi lázadók vetettek be ideggázt a tartományban, az Aszaddal szembeni gyanúsítgatásokat pedig az iraki háborúhoz hasonlította, amit a Bush-adminisztráció a tömegpusztító fegyverek bevetésének hamisnak bizonyult vádjával indított. Vlagyimir Puyin mindazonáltal ismét szorgalmazta: a szíriai ideggáztámadás ügyét egy alapos nyomozás-vizsgálat kell hogy felderítse, amire hivatalosan is felkérte az ENSZ erre szakosodott szervezetét.
“Több forrásból származó értesüléseink szerint hasonló provokációkat – és nincs más szavam erre – terveznek Szíria más tartományaiban is, beleértve Damaszkusz déli peremkerületeit, ahol bizonyos anyagokat próbálnak bevetni, majd rákenni a szíriai hatóságokra” – jelentette ki az orosz államfő.
A svéd “Orvosok az emberi jogokért” nevű szervezet elnöke-Marcello Ferrada de Noli-az ominózus vegyifegyver támadás miatt hazugsággal vádolta az RT-nek adott interjújában a szíriai “fehérsisakosokat” és az USA-t.
Ilyen körülmények közepette érkezett meg tegnap Moszkva “Vnukovo”-repterére T. Rex amerikai külügyér.
Néhány órával érkezte után Marija Zaharova az orosz külügy szóvivője nyilatkozott Tillerson Oroszországot oldalválasztásra fölszólító interjújával kapcsolatban.

Képtalálat a következőre: „Izmos-kép”

 

“Moszkva egyelőre nem kezeli amerikai ultimátumként az amerikai külügyminiszter által mondottakat. Úgy tekintünk erre, mint egy szokásos politikai nyilatkozatra, amely mindössze izmozás az amerikai diplomácia részéről. Ez jellemző washingtoni megközelítés a tárgyalások megkezdése előtt!”
A külügyminiszteri tárgyalások egyébként ma délelőtt kezdődnek. Jelen pillanatban továbbra sincs programon, hogy Vlagyimir Putyi is fogadná T. Rex külügyért.
A világ elsőszámú latorállamának-az USA-vezető tisztségviselői ma (magyar időszerint kora hajnalban-tájékoztatták a japán kormányt: amennyiben Kína “záros határidőn belül nem fékezi meg” a Koreai NDK-t, úgy az USA meg fogja támadni Észak-Koreát. A figyelmeztetés hatására a Felkelő Nap Országága vezető köreiben az izgalom fokozódott!
Tegnap délután a washingtoni Fehár Ház szóvivője-Shon Spayser-bejelentette: Irán, Szíria és Észak-Korea “bukott országok!” Spayser szerint “a mostani időszak nem igazán alkalmas arra, hogy valaki együtt koktélpatizzon ezekkel az országokkal.”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Csak a szokásos amerikai izmozás” bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. stefimrich szerint:

  Csak nehogy kínos meglepetésben legyen részük É-Koreában!!

 2. zls-179 szerint:

  Az amerikai kormányon belüli klikk az emberi faj szégyene!Börtönben volna a helyük, a börtön kulcsokat pedig az atlanti-óceánba kéne dobni jó mélyre, hogy soha senki ne találja meg!

 3. Kovács szerint:

  “Shon Spayser-bejelentette: Irán, Szíria és Észak-Korea “bukott országok!” ”
  Fába szorult a féreg, kínjában üvölt.
  Az Us az, aki már régen elbukott, szellemileg lezüllött, saját és mások szabadságának eszméjét már régen a sárba tiporták, amit az anyagi hanyatlás fog követni. Csak a pénzhatalom által fenntartott rejtett és nyílt erőszak tartja még felszínen egy ideig.

 4. Botond szerint:

  A zsidrák média szerint Kína keményen nekiment Észak Koreának (mert Bunkó Bugsy ezt követelte) … A kínai álláspont a következő : “Washington nem csak dagad a büszkeségtől és az arroganciától a szíriai rakétatámadásokat követően, de Donald Trump (elnök) igyekezni fog azt a benyomást kelteni, hogy állja a szavát” – írta a kínai lap (a Global Times). Hát innen nézve azért itt másról lehet szó … a kínaiak udvariasan ekézik a seggfej amerókákat … 🙂 …

 5. Szubotaj szerint:

  Ezek az amerikaiak nem normálisak – vagyis a háttérhatalom aki felhasználja őket – mindenáron világháborut akarnak kirobbantani, nem elég a szenvedés amit szerte a világon okoznak? Ez a Trump is az ők emberük- vagy pedig a veje irányitgassa a háttérből – agresszívebb mint Obama. Olyasmiket is lehet olvasni, hogy a vejko Jared Kushner a legbefolyásosabb ember a fehér házban. Isten óvja a világot.

  • Már Tamás szerint:

   Tulajdonképpen minden maradt a régiben. Az ultracionista férgek irányítják az USA-t és igyekeznek a teljes világot a fennhatóságuk alá hajtani. Nézzétek meg akár ötven évre visszamenőleg, hogy az USA-nak mikor volt olyan elnöke, akit nem a bosszú népe irányított.
   Sokan akarták hinni, hogy amennyiben a választáson Trump legyőzi a nőstényördögöt, a világ egy kis lélegzethez jut. Hát az utóbbi hetek történései világossá teszik, hogy ha egy darab szar van a markunkban, azt bármely oldalról szagolhatjuk, mindenképpen büdös…

 6. TERMIN8ATOR szerint:

  T.Már Tamás ! Ön keveset is írt-számolt. Nem ötven éve, hanem kettő száz évre (200) visszamenőleg,ha úgy tetszik, a bosszu, de inkáb a VILÁG URALOMRA VÁGYÓ terror vezette-vezeti a mindenkori Amerikai elnököket, kezdve George Washingtontól, egyenlőre bezárólag Donald Trumpig .

  • Már Tamás szerint:

   Hja, ja. Azért álltam csak meg ötven évnél, mert közben volt egy Kennedy, aki bár múlhatatlan érdemeket vívott ki a Kuba elleni (és egyben a Szovjetunió elleni) fellépésével, illetve azért a Vietnami háború kirobbanása is a számlájára írható, de azért mégiscsak akkor gyilkolták meg, amikor egy TV beszédében kifejtette, hogy a FED-et kicsavarja a kajmánok kezéből. Nála még nem volt ekkora a cionista nyomás. Teljes mértékben igazad van, hogy az ún. alapító atyáktól kezdve az amerikai elnökök kivétel nélkül szabadkőművesek voltak.

 7. Tarna szerint:

  Mitől bukott ország Észak Korea, hogyha ők tartják fenn a világ 5. legerősebb hadseregét, aki atom hatalom?
  Miért is kell bántani őket?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.