Donbassz

 

 

 

Moszkvában véget értek az orosz-amerikai külügyminiszteri tárgyalások. Mindezidáig semmit nem tudni a dolgokról. Sok mindenről tárgyaltak, sok kérdést áttekintettek! De hogy mire jutottak?-majd később derül ki. Érdeklődéssel várjuk a fejleményeket.

Donbasszra ma három esztendeje, 2014 április 12.-én csapott le a háború. Szlavjanszk martalócostromával.
A frontokon a fejlemények…!-azok a szokásosak. Tombol a legeslegeslegújabb.
Változás mindössze annyi, hogy ma újabb olyan településekről számolhatunk be, amit a valcmanista latortüzérség nagy kaliberű (152 milliméteres) lövegekkel ostromolt.
Így-többek között-megemlíthetjük Jaszinovataját, amelyet már legalább egy hete nem tapasztalt hevességű latorágyúzás ért ma délelőtt.
Donyeck Kujbisev kerületében szintén ma délelőtt az egész városban hallható robbanás történt. Nem tüzérségi gránát becsapódása volt az biztos, de nem is “öngyulladásról” van szó.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Donyeck Kujbisev kerületében…. az egész városban halható robbbbanás tiörtént. Ahogy a felvételt elnézem, szerintem “Tocska” lehetett, vagy valami vegyi üzem ellen elkövetetett diverzáns, szabotázs akció “eredménye”is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.