Ez zsebbe mászós ügy lesz megint!

Csányi Sándort a szőnyeg szélére állították

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke nem elégedett az új Puskás Ferenc Stadion építésének ütemével. Csányi Sándor az M4-nek nyilatkozva az MLSZ és a kormány közötti bizottság felállítását javasolta, amely figyelemmel kíséri a munkálatokat és havonta beszámoltatja a felelősöket a fejleményekről.

„Háromszor álltam már a szőnyeg szélén az európai szövetségnél, amikor a késéseket kellett bejelenteni. Ugyanakkor azt gondolom, ha sikerül tartani a legutóbb kitűzött, 2019 szeptemberi határidőt – amelyet egy novemberi tesztmérkőzés követ -, akkor minden rendben lesz” – hangsúlyozta Csányi Sándor az M4-nek adott interjúban.

Képtalálat a következőre: „Új Puskás-stadion-kép”

Az MLSZ elnöke bízik abban, hogy a 2020-as Európa-bajnokságon ott lesz a magyar válogatott, és legalább olyan, vagy egy kicsit nagyobb sikert ér el, mint tette azt tavaly nyáron Franciaországban.
Csányi Sándor elismerte, hogy a magyar válogatottnak reálisan már nem igazán van esélye arra, hogy kijusson a jövő évi világbajnokságra, de bízik abban, hogy Bernd Storck irányításával néhány éven belül olyan erős lesz a csapat, hogy hazai pályán sikereket érhet el a 2020-as kontinensviadalon. Reálisan nézve nehéz elképzelni, hogy a kötelező feladatok mellett a csapat hazai pályán a portugálok, illetve idegenben a svájciak elleni győzzön, de nem látja teljesen esélytelennek a dolgot – fogalmazott az elnök, aki megemlítette azt is, hogy egyre több fiatal kap lehetőséget.
(inforadio)
Bal-Rad komm: “…az európai szövetségnél, amikor a késéseket kellett bejelenteni. Ugyanakkor azt gondolom, ha sikerül tartani a legutóbb kitűzött, 2019 szeptemberi határidőt…”
-Hajjaj! Szóval késés van! Nyilván előre nem kalkulálható okokból! Ajjaj! Sokba fog ez kerülni NEKÜNK, hogy időre elkészüljön a MŰ! Az Új Pénznyerő!
Szóval a dolog már elő van vezetve. A panasz pedig minden bizonnyal eljut Döbrögi füleihez, és ott megértésre talál. Kíváncsian várjuk a “Kiemelt fontosságú állami beruházások…”-című mesesorozat vonatkozó kiadványát. (Esetleg többet is!)
Hány tízmilliárdot kell még kifizetni az ÁLOM megvalósulásáig? Azaz: hány tízmilliárdot fognak még ennek ürügyén ellopni?
“…abban, hogy a 2020-as Európa-bajnokságon ott lesz a magyar válogatott, és legalább olyan, vagy egy kicsit nagyobb sikert ér el, mint…”
-Hát! Belegondolva abba, hogy az EB-ről a torna legnagyobb gólkülönbségű vereségével zuhantunk ki!-és látva az azóta töretlen fejlődést-Csányi túlzottan optimistának tűnik.
Egy valaki biztosan nem fog csalódni! Storcz játékosügynök biztosan nem csalódik. Az ő bankszámlája szépen hízik!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ez zsebbe mászós ügy lesz megint! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Wiggins szerint:

  http://www.portfolio.hu/gazdasag/lazar_bejelentette_190_milliardba_fog_kerulni_az_uj_puskas_stadion.244519.html
  Ezek is elmennek az anyjuk bánatos faszára.
  190 milliárdból egy várost fel lehetne építeni Magyarországon. Dolgoztam eleget az építőiparban, nagyjából tudom hogy mi mennyibe kerül(ne), már ha nem akarná valaki a 90%-át ellopni. Az a baj, hogy az átlagembernek fogalma sincs róla, hogy ez mennyi pénz. Ez ellen egyetlen butapesti sem ment ki tüntetni, de a szaros CEU mellett meg ott hisztizik mindegyik.

 2. Wiggins szerint:

  Ezek is elmennek az anyjuk bánatos faszára.
  190 milliárdból egy várost fel lehetne építeni Magyarországon. Dolgoztam eleget az építőiparban, nagyjából tudom, mi mennyibe kerülne, már ha nem akarná valaki a 90%-át ellopni.
  Ez ellen egyetlen butapesti sem ment ki tüntetni, de a szaros CEU mellett meg ott hisztizik mindegyik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.