Szíria

“Amennyiben Oroszország nem támogatná ezt az állatot (Asszad) akkor nem lenne ez a probléma!”

Ezt nyilatkozta Trump bohóc a Fox televíziónak Szíria kapcsán. Majd még kicsit sopánkodott amiatt, hogy Obamakiék nem támadták meg Szíriát! Ami pedig egyenesen az USA-érdekeinek pontosan megfelelő dolog lett volna.
Mattis a világ elsőszámú latorállama-az USA-hadügyére-természetes barátokkal és szövetségesekkel azon agyaltak, hogy miként tudnának kikényszeríteni egy Szíria fölötti repülési tilalmat. (Tudjuk, hogy ez mit jelent!) Sok okosságra ezúttal nem tellett!
Irán is bejelentkezett Washingtonnál. Valahogy úgy lehetne összefoglalni, hogy “kussoljatok már jenkik, vagy hülyére lesztek verve”!
A diplomáciai szószátyárkodással a szíriai küzdő felek nem igazán foglalkoznak. Nem az ő dolguk.
Tombol az arab-cigány mentalitás a szíriai martalócbandák soraiban. Az “Ahrar al-Sham” banditaegylet tegnapelőtt megorrintotta, hogy a vetélytárs an-Nuszra banda hordaértekezletre gyűlik az Idlib tartománybéli Dzhisrin El-Sugorov nevű településen.
Föl is nyomták a szír hadsereg hírszerzésénél az összeröffenetet, még pontos kordinátákkal is szolgáltak a randihelyet illetően. No meg pontos időponttal.
A többi már az orosz légierőre tartozott!
Hely, időpont stimmelt.

Az an-Nuszra horda 22 valamilyen szintű latorvezére pusztult bele a légicsapásba.
Aleppo tartomány északnyugati fertályán az Anadan-alföldön folytatta tegnap a latorirtást a szír kormányhadsereg.

Khirbat és Al-Tamourah városokból ki is irtották őket mind egy szálig. Ma folytatódik a műsor.
Homsz tartomány keleti részén az Abtar hegységben intézte tegnap az orosz légierő és a szír kormányhadsereg a rémkalifátusisták hegyek közé bemenekült hordáinak sorsát.

Moszkvában tegnap az orosz HM közleményben adta hírül, hogy Szíriában tüzérségi támadásban elesett két orosz katona, egy harmadik pedig megsebesült. Neveket, pontos helyszínt a közlemény nem tartalmazott.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. zls-179 szerint:

    A legnagyobb probléma az a TE FAJOD bohóc,de tudjátok ti ezt enélkül is! Ezért is vagytok a barikádon, és próbáljátok elkerülni a lelepleződést mindenáron!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.