Takarodjatok magyarok!

Több mint hatvanezer jelzáloghiteles család otthona kerülhet veszélybe hamarosan

Képtalálat a következőre: „Orbán-mém”

Több mint hatvanezer jelzáloghiteles család otthona kerülhet veszélybe hamarosan, ha nem képesek vagy hajlandóak megegyezni a nekik hitelező pénzügyi intézménnyel – írja szerdai számában a Világgazdaság.

A jegybank a lapot úgy tájékoztatta, hogy 2016 végéig
72 ezer adóst kerestek meg a hitelintézetek, közülük azonban csupán négyezerrel sikerült megegyezniük.
A nem együttműködő adósoknál – ha a hitelező úgy dönt – elindulhat a fedezetérvényesítés, de az is jellemző megoldás, hogy a bank eladja a bedőlt hiteleket egy követeléskezelőnek.
Akikkel sikerült megállapodni, azok háromnegyede megtarthatta ingatlanát, a megállapodások közel fele a hitel átalakításával zárult, az adósok csaknem ötödét pedig a Nemzeti Eszközkezelő programjába léptették be – olvasható a lapban.
(origo)
Bal-Rad komm: A címben említett hatvanezer család CSAK EGY KISEBB HÁNYDÁT JELENTIK a hitelcsapdában vergődők tömegének!
A HITELKATASZTRÓFA EGY BŰNÖS HAZAÁRULÓ-KIFOSZTÓ RENDSZER TERMÉKE! Egy bűnös gazdaság-és társadalompolitika eredménye, amelynek a megnyugtató megoldásához politikai akaratra van/lenne szükség!
Nem elegendő már csak a “senkit sem hagyunk az út szélén!”-szlogen.
Van viszont egy komoly akadálya a politikai rendezésnek! Döbrögisztán éppen egy hatalmi/birtoklási harc átmeneti időszakában leledzik! A leendő nyertes pedig akármelyik is lesz az, a károkozó rendszer le-és elkötelezett hűbérura.
Ennek a rendszernek az áldozatai a hitelcspdában vergődő, legkevesebb hatszázezer földönfutóvá-otthontalanná teendő magyar.
Mindaddig, amíg CSAK Soros-tanítványai és lekötelezettjei (régiek és újak) vonulgatnak-őrjöngenek egymás ellen az utcákon!-a nyomorba taszítottak pedig anyagiak híján rostokolni kénytelenek-VÁLTOZÁS E TÉREN NEM LESZ!

Képtalálat a következőre: „Póka László csákánya-kép”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Takarodjatok magyarok! bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  nemzetek kirablásának különösen cinikus mechanizmusa a XX. század elején kezdődött el. 1916-ban a londoni City Bank összehívott egy találkozót, ahol azt javasolták, hogy helyezzék hatályon kívül az arany elsődlegességének projektjét, azzal a céllal, hogy az értékállóság elsődlegessége kerüljön át a brit font sterlinghez.
  Így miután a világpiacon egyeduralkodóvá vált, a fontot mint papírpénzt (egy ügyes csalásnak köszönhetően), elkezdték aranynak tekinteni –, mert senki sem kérdezősködött a font aranyfedezetéről. Ez okozta a amerikai bankárok féltékenységét: az a pénzforgalom, amely a világpiacon nagy méreteket öltött. Beleértve ebbe a titkos és nyílt mozgatóerőket, valamint az 1944 júliusában Bretton Woods-ban tartott „Egyesült Nemzetek Monetáris és Finanszírozási Konferenciáját” is (United Nation Money and Financial Conference), ahol úgy döntöttek, hogy a világkereskedelemben az angol font sterling „elsődlegességét” a dollár kapja meg.
  „Ezen a konferencián szervezték meg a Nemzetközi Valutaalap és a Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Bank (Világbank) rekonstrukcióját és fejlesztését. De a Szovjetunió ezek közül egyiknek sem lesz tagja. Az IMF és a Világbank rekonstrukciója és fejlesztése nem azért történt meg, hogy a nemzetközi együttműködés szervei legyenek, hanem hogy az Egyesült Államok kisegítő szervei legyenek. Az Egyesült Államok ezeket az amerikai tőke expanziójára használja, illetve hogy növelhesse a dollár nyomását más országok valutáira, és hogy ezeket az országokat gyarmatosíthassa.”
  ( 2. kiadás, 91. oldal)
  1964-ben, a francia pénzügyminiszter, aki részt vett az 1916-os City Bank-projekt jóváhagyásában, idős korában, lelkiismeretfurdalást érezve, elmondta Charles de Gaulle francia köztársasági elnöknek a jelenlegi rendszer pénzsóvárságból származó hasznát/előnyét:
  „Képzelje el ezt: egy aukción egy Rafaello-képet árvereznek el, és megy a licitálási harc a német Friedrich, az arab Abdullah, az orosz Iván és a jenki John között.
  Annak érdekében, hogy megszerezzék a képet, mindegyikük a saját termékét ajánlja fel: az arab olajat, a német műszaki-technikai berendezéseket, Iván aranyat, a jenki John pedig egy vidám mosollyal az ajkán kétszeres árral licitált. Elővett egy pénztárcát egy kötegnyi vadonatúj százdolláros bankjeggyel, leszámolta a pénzt, megszerezte a képet, és elment.”
  “Na de hol van itt a trükk?” – kérdezte de Gaulle.
  „A trükk az, hogy a jenki száz darab százdollárt vett elő, ténylegesen viszont 3 dollárt fizetett ki, mert az értékpapír értéke egy bankjegyre vetítve 100 dollárt illetően – 3 cent…”
  A világ teljes vagyona, annak aranyalapja átáramlott az értékpapírok átváltásához/cseréjéhez! Amikor de Gaulle megtudta ezt, összegyűjtött 750 millió dollárt értékpapírban, és az 1967-es Egyesült Államok-beli hivatalos látogatása során botrányos körülmények között, de beváltotta aranyra.
  De Gaulle ezután már csak két évet élt. Sztálin pedig, aki még korábban azokat a megrendítő csapásokat mérte a kizsákmányoló rendszer alapjaira (1950-ben), felettébb furcsa körülmények között hal meg – három év múlva…
  „1950. március 1-ei időponttal szüntessék be a rubel árfolyamának külföldi valutákhoz viszonyított, dolláralapú meghatározását, és állítsák át azt értékállóbbra, aranyalapúra, mégpedig a rubel aranytartalmával összhangban”…
  A szovjet kormányzat ezen rendeletének köszönhetően a külföldi valuták árfolyamai meredeken csökkentek. A Szovjetunió Állami Bankjának kiadott utasítás szerint pedig folyamatosan meg kellett változtatni a rubel árfolyamát a többi külföldi valutához képest. Sztálin egy csapásra lerángatta a dollárról annak értékpapír-gúnyáját. „A meztelen király” tehetetlenül, váratlanul négykézlábra rogyott. A rubel a világ egyeduralkodójává vált! De mégsem lett az…

  • id Kiss László szerint:

   Kedves vitorla123 szerint:
   2017-04-12 – 08:26 én ezt nem tudom, mert akkor nem éltem, viszont azt tudom, mert ekkor éltem és most is élek tehát élet tapasztalatom – hogy amikor Kadhadfi aranyat kért dollár helyett az olajáért meggyilkolták, illetve meggyilkoltatták – a bűnöző zsidók! MIT ÉRDEMELSZ KÉRDEZEM TŐLED TE SZENNYES MOCSOK FÉREG BÜDÖS KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ ZSIDÓ E VILÁGBAN A FÖLD EMBERISÉGÉTŐL! DE UGYAN EZT A CSAHOSAITÓL IS!

   ID. KISS LÁSZLÓ
   ui. gyere gyilkoltass le egem is te mocskok férge, mert tudom, hogy félelemtől tele a gatyád saját szarodal!

 2. fatum szerint:

  Mért teszel be a hazugságokat admin? 2001 ben eu parancsra jogharmonizáció címén be kellett vezetni a cégek számára a devizában felvehető kölcsönt. A lakkosságra a maszopszadesz kormány terjesztette ki. De nem devizában felvehető kölcsönre, hanem deviza alapú FORINT hitelre. AZAZ EGY OLTÁRI NAGY CSALÁS SOROZATOT INDÍTOTTAK BE.

  Admin:

  A döbrögista szeánszokon az agyadba tömött hülyeségekkel semmi kedvem vitatkozni. Mond neked egyáltalán valamit Járai Zsiguci neve? És “munkálkodása”?

  De nem is ez a lényeg, hogy személy szerint melyik banda idején lépték meg ezt az aljasságot! A légyeg a kommentben ott van! RENDSZERBŰN A MAGYAROK ELLEN!

  • id Kiss László szerint:

   úgy bizony admin – én tudom – így ha olvasol te is tudni fogod – ez a mocsok férge Járai adta oda az értéket az aranyat? Ma már tudom nem az az az érték hanem a az iható víz és a búza az élelem, amit a fenti kommentben — De Gaulle— nem értett – – de ez a mozgató rúgójuk tehát áruló vagy csupán közénk férkőzött álcázott halálos ellenség – – meg stb. jutott eszembe!
   Magyarul adok neki bizalmat egy FLECNINEK – rá írom, hogy 100 dollárt ér -ma így van – én ezt elhiszem, mert ha bemegyek a boltban akkor azért annyit kapok amennyit a pénzem ér – ez az egyik része – a másik része az a csaló aki kiadja a FLECNIT – nincs neki annyi értéke – NEKI VAN A NYOMDAI GÉPE AMI A FLECNIT NYOMJA – Jó de mi neki a haszna – a kamat és egyéb költsége amiért ad neked flecnit! BIZONY – BIZONY – ÉS MÁR ARANYFEDEZET SE KELL – MERT VIRTUÁLIS A SZÁMTÓGÉPEN ANNYI NULLÁT ÍR A SZÁM UTÁN AMENNYIT AKAR

   • vitorla123 szerint:

    Bizony!Az isten bassza meg!

    • vitorla123 szerint:

     Nem tudom beilleszteni,ha valaki tudja kérem segítsen.A politikai csatatérre feltettem.Nagy pénzhegy alatta egy szerencsétlen munkavállaló a pénzhegy tetején egy munkaadó.Beszélgetnek.Szöveg.Több fizetést kérek! Fönt Az a baj,hogy túl mohó vagy.A világ problémája röviden és velősen.

 3. fatum szerint:

  MÉRT TESZEL BE HAZUGSÁGOKAT ADMIN? A DEVIZA KÖLCSÖNT EU PARANCSÁRA A CÉGEK SZÁMÁRA KELLETT LEHETŐVÉ TENNI. DEVIZÁT VETTEK FEL!!!!! A LAKOSSÁGRA A FORINT ALAPÚ HITELT A MASZOPSZADESZ VEZETTE BE A LAKOSSÁG RÉSZÉRE. ITT NEM DEVIZÁT, HANEM FORINTOTT ADTAK DEVIZAELSZÁMOLÁSSAL.

  • Botond szerint:

   Némi tévedés … ugyanis a “deviza alapú jellegű hitelezés” lehetőségét a 2000 / 500. Kormányrendelet vezette be, amely érdekes módon 2000. december 24.-én jelent meg a Magyar Közlönyben egy salátatörvénybe bújtatva … azért ettől
   a dátumtól még messze volt a Medgyesy-kormány megalakulása. Felhívnám a figyelmet a “jellegű” szó betoldására … ugyanis ezzel a trükkel eleve felmentették a bankokat a csalás vádja alól. Pedig a bankok nagyon is csaltak és csalnak a mai napig is, mivel a névleges deviza-ügyleteikben deviza nyomokban se lelhető fel …

  • Hun szerint:

   Mi van te kis fideszes birka. Aki hazudik az nem az Admin hanem a fideszes gazdáid!

 4. Kovács szerint:

  A világ leigázásában használt zsidó kitalációk :
  1. materializmus : csak egyszer élsz, az anyagi javak korlátosak, csak most élheted ki minden vágyad, élvezd a mát
  2. evolúció : az erősebb, az erőszakosabb fog túlélni, megszerezve a szűkös anyagi források feletti uralmat egyre erősebb lesz, már nem csak Jahve kiválasztott népe, hanem saját jogán is bizonyítja a kiválasztódása jogosságát

  Az arany ebből a szempontból tökéletesen beilleszkedik a zsidó -materialista-evolucionalista filozófiába.
  Az arany szűkössége miatt vált csereeszközzé, az etika hanyatlásával. A csere alapja a bizalom, a bizalom pedig szellemi érték. Az etika és a szellem általános hanyatlása tette szükségessé egy “hamisíthatatlan és megronthatatlan ” eszköz bevezetését.

  Ezzel szemben az ember szakrális lény, szellemi lény. A tudás, szabadság, etika alapvető szellemi értékek, a tudás és szabadság, ami ténylegesen függetlenné tesz az anyagi világ korlátaitól, az etika, amely nem az anyagi világ javainak elosztási módjáról , hanem a tudás és szabadság kivívásáról és megőrzéséről szól.

  • id Kiss László szerint:

   Nem igaz, hogy nem értitek? A mocsok féregnek is van egy spejz – A — benne polcok – az elsőn aranyrudak – a másikon ezüst rudak – a harmadikom gyémánt kövek! ÉS STB. ÉRTÉKNEK KI KIÁLTOTT TERMÉKEI!

   Az én spejzomban van az első polcon befőtt, a másodikon lekvár, a harmadikon savanyúság – ÉS STB. ÉRTÉK AMI VALÓDI ÉS ÉLVEZHETŐ – és a kampón – füstölt szalonna, kolbász és sonka! A KANNÁKBAN MELLETTE MINDIG TELE FRISS FORRÁS IHATÓ VÍZ!

   KÉRDÉS ELCSERÉLNÉM E VELE AMIKOR LEVESZ EGY ARANYRUDAT ÉS AZ ÉN EGÉSZ SPEJZOMAT ELVISZI VELE? ELVINNÉ – ADDIG AMÍG BIZALOM VAN BENNE ? VOLT BENNE! VOLT BENNE VOLT BENNE! —IGEN! DE MA MÁR NEM! 2017 ÁPRILIS 12.UTÁN TUDD AZ ÉRTÉK AZ IHATÓ VÍZ ÉS AZ EHETŐ ÉLELEM A BÚZA! ÉS MÁR A FECNIJÜKBEN SINCS BIZALOM – / A PÉNZÜK/ EGYÉK MEG ÉS ÉLJENEK ABBÓL A FÉRGEK ÉS MOCSKOK BŰNÖZŐK!

 5. Hun szerint:

  orbánékat lámpavasra! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.