Kiszárítanák Döbrögit?

Fogytán Brüsszel türelme Orbánnal szemben, összeomolhat a Fidesz rendszere

Az elmúlt időben felerősödtek azok a hangok, hogy a Fideszt ki fogják zárni az Európai Néppártból, az európai pártcsaládjából. A Lex CEU kiverte a biztosítékot a Néppártnál és a nyomás is egyre nagyobb rajtuk, hogy kezdjenek végre valamit a Fidesszel. A 221 fős néppárti frakción belül brüsszeli forrásaink szerint már közel fele-fele az arány a Fideszt kizárni akarók és a maradáspártiak között, de enyhe többségben még azok vannak, akik a jobboldali tömörülés egyben tartását szorgalmazzák.

Orbán tehát még teszteli, meddig mehet el, ő úgy hiszi, bármeddig, mert a Néppáron keresztül Európa mögötte.
Frank Engel luxemburgi néppárti politikus ugyanakkor eljárást kezdeményezne, amelynek végén nem a szavazati jogok felfüggesztését, hanem a közösségi támogatások megvonását tartaná helyesnek.
“Ha az évi több mint 4 milliárd eurónyi forrástól megfosztanánk a Fideszt, összeomlana a rendszerük mondta.”
Az igazság pillanata
A Politico is úgy tudja, fogytán a türelem Orbánnal szemben, és új front nyílhat azzal, hogy maga az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker is lépni akar az ügyben.
A lap szerint Juncker már dolgozik azon, hogy a Fideszt kiszorítsák a Néppártból, és az EPP április 29-i kongresszusát jelölte meg az igazság pillanataként.
A Politico újságírója nem tartja valószínűnek, hogy Juncker sikerrel jár, de ha mégis, és a Fideszt kipaterolják a Néppártból, Orbánék az Európai Konzervatívok és Reformisták frakciójához csatlakozhat. Itt ülnek a lengyel Jog és Igazság EP-képviselői, valamint a brit konzervatívok is.
Az Európai Néppárt nem húzhatja sokáig a döntést, ha nem lépnek Fidesz-ügyben, akkor könnyen elszigetelődhetnek az Európai Parlementben, ugyanis a magyar kormánypárt és Orbán Viktor miatt levakarhatatlan stigma kerülhet rájuk.
*
Úgy tudjuk, az előzetes tervek szerint április 26-án tartanak vitanapot az Európai Parlament a magyar helyzetről, majd április 29-én az Európai Néppárt is frakcióülést tart, ahol értékelik a vitanapot, itt dőlhet el a Fidesz sorsa. Szerdán Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke azt mondta, Orbán elmegy az EP ülésére.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Ha az évi 4 milliárd eruro júdáspénznek csak a negyedét tudják ellopni, már az közel napi egymilliárd forint! Döbrögi akár be is vállalhatja ezért a zsákmányért a meghunyászkodást. Legfeljebb húszan ha osztoznak rajta. Hordapotentátok! Az fejenként 50 millió per nap.
Nagy kérdés persze, hogy mi van Döbrögi tarsolyában? Mert minden bizonnyal van valami, amivel zsarolhatja az uniós vezéreket! Hiszen bűnözők azok is mind egy szálig! Persze ők is tudhatnak egyet ‘s mást a vajdáról!
Az biztos, hogy Döbrögi rendszere az EU-s pénzek nélkül napok alatt összeomolhat. Ami viszont siralmas és elképesztő: napi egymilliárd forintért kelt el Magyarország!
Nagyjából 56 milliárd euroért?!
Isten bocsássa meg a tettesek bűneit!
AMIKOR ELJÖN AZ IGAZSÁG PILLANATA!
Persze az nem két hét múlva lesz! De hogy elkövetkezik!-az biztos!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kiszárítanák Döbrögit? bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Hun szerint:

  Nem csak brüsszel türelme fogy orbánnal szemben hanem a Magyar népé is!

 2. Botond szerint:

  Akár hogy ugrándoznak a lüttyők Brüsszelben, az Unió felrobbantása nélkül nem tudják Magyarországot kizárni … ehhez egy sor törvényt, szabályt fel kellene rúgniuk, amivel ki is nyírnák magukat (is). Ennek hiányában viszont muszáj nekik tolni a zsét (nagyon is jól tudja ezt G.Ovi) … Arról szó se essék, hogy évente ca. 30 milliárd eurót szippantanak ki kishazánkból az uniós szájhősök …. csak ezt kell visszatartani, és akkor további 6-7 évre biztosítva van a dolcsevíta … 🙂 …

 3. János szerint:

  Szerintem a magyar nép türelme elsősorban a következőkkel szemben fogyott el: Gyurcsány Ferenccel és bandájával szemben, Szdsz összes tagjával szemben, a tolvaj Demszkivel szemben, a rendszerváltó Antal József büdös hordájával szemben, a zsidó olimpiával és térfoglalással szemben! Az elmebeteg IDIÓTA retardált Európával szemben, mindenestől, úgy ahogy van! Na meg harmadsorban a mai kormánnyal szemben is! De közel sem annyira mint a többi őrülttel szemben!

 4. rotyibá szerint:

  Zsunker meg kérjen időpontot sztk-ba , Alzheimerre -ott azt majd lehet mindenfélét bátran röfögni.
  /Kaszabá suhint,s eldönti kinél meddig tart a saját kis meccse,/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.