Lélekmérgezés

Ahogyan az anyagi lehetőségeim engedik-nemigen engedik, inkább a mérgem miatt-néha telefonálok Oroszországba. Ma is fölmérgeltem magam alaposan. Egy “szkájpos” beszélgetés során ORSZÁGUNK JELEN VISZONYAIRA terelődött a szó.

Ajánlottak is mindjárt egy videot, amit a RT-hírcsatorna sugárzott. Budapestről. Az itteni eseményekről.
Szegény fejük csak annyit értenek úgy-ahogy, hogy “ruszkik”! A “haza” azt nem értik, de asszociálnak. Az áthúzott Putyin portréval kötik össze a “ruszkik…”, és nem jó érzéseik támadnak. Nem értik, hogy mi köze is van Oroszországnak, Putyinnak-és úgy általában az oroszoknak-“a magyarok zúgolódásához”!
Próbálom nekik elmagyarázni hogy miről van szó! Meg is értik, csak azt nem értik meg, hogy MIÉRT VAN EZ A “RUSZKIK HAZA”!
Aztán ma úgy adódott, hogy ma fölhívtam egy RT-s ismerősömet. (Egy meseszép orosz leányzó.) Riporterkedik, és sűrűn megfordul Döbrögisztánban is. Megkérdeztem tőle, hogy miért csak ilyen képekkel tudósít a csatorna?
Azért-válaszolta-mert ez van! Meg objektivitás van! Ők felveszik az anyagot, és valósághűséget megtartva összevágják. Aztán leadjá, ha a szerkesztő úgy dönt! (Neki köze nem volt a fenti tudósításhoz!)
Itt aztán gyorsan el is köszöntem tőle, mert az agyhelyemben kongtak a szavai: “…mert ez van! Meg objektivitás van…”
VALÓBAN EZ VAN OBJEKTÍVE! Zeng-zúg a “ruszkik haza!” Hát mást nem mutathatnak! Csak azt, ami van!
És az oroszok CSAK EZT LÁTJÁK! CSAK EZT HALLJÁK! És tudják, hogy ők már régen nincsenek itt! ÉS MÉGIS!
Ekkor villant be: EZEKKEL A TUDATLAN TAHÓ DEMONSTRÁLÓKKAL “EZEK” TUDATOSAN SKANDÁLTATJÁK AZ ÚTÁLATOT! TUDATOSAN MEGPRÓBÁLNAK VISZÁLYT SZÍTANI!
Pontosan úgy, mint Maradék-Ukrajnában!
Hogy a magyarok túlnyomó többsége ilyen baromságokat nem skandálna?
Nem hát! Tudják azt a pesti rendezők is! De a magyarok túlnyomó többségét nem is érdekli Soros pesti kiképzőbázisa! A fene ott egye meg ahol van!
DE AZ A NÉHÁNYEZER BÁRMIT SKANDÁLNI HAJLANDÓ!-az ott van, és skandál! “Ruszkik haza!”
A lényeg az, hogy az oroszok lássák a médiákban: a magyarok útálnak benneteket!-oroszokat!
Nos, ha valami nagy bűne van a Soros-féle pesti képzési centernek, akkor ez az! A lélekmérgezés!
(admin)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Lélekmérgezés bejegyzéshez 24 hozzászólás

 1. Kósa Lajos szerint:

  Ez bizony lélek mérgezés! Magam sem hittem volna, ezt valaha leírom….

 2. V.kutya szerint:

  Az a baj, hogy nem tudtok a fiatalok fejével gondolkodni.
  Rakjuk össze a dolgokat, kronológiában:
  1. 1989-90: Rabság van, Ruszkik haza, éljen a szabadság!
  2. Ruszkik hazamentek, szabadság van, és szegénység.
  3. Következtetés: a szabadság az oka mindennek => ILLIBERÁLIS DEMOKRÁCIA (ez annyi demokrácia, mint amennyi kb. a valaha létezett NDK nevében volt).
  4. Tehát, le a szabadsággal, libsik vesszenek (ez van most).
  5. Megnyirbált szabadság, ellopott köztársaság + nyomor a köbön, és újra barátkozunk a ruszkikkal!
  6. Végkövetkeztetés: ruszkik, maradjatok otthon, mert Orbán barátotok nem egyenlő a mi közös hazánkkal: nem mondhatja a rész az egésznek, hogy én vagyok az egész!
  Ilyen egyszerű, ehhez valójában a “ruszkiknak” semmi közük nincs, ehhez csak Orbánnak van köze, de ezt ők (ruszkik) persze nem tudják.

 3. SaLa szerint:

  Jenkik haza!!
  Ruszkik vissza!!

 4. Hun szerint:

  De gondolom azzal azért tisztában van az Orosz vezetés is, hogy azok akik most a Ruszkik haza szlogeneket skandálják azok egy törpe kisebbség tagjai. Azé a kisebbségé akik Isteni kiválasztottnak képzelik magukat. Őket én nem nevezném Magyaroknak!

  • caporal szerint:

   Az a törpe kisebbség mutatja most kis hazánk igazi arcát,mert a többség nem tesz semmit!

  • Paul Aradi szerint:

   ” Nem értik, hogy mi köze is van Oroszországnak, Putyinnak-és úgy általában az oroszoknak-“a magyarok zúgolódásához”!”
   Nem értik?
   Ugyan! Mit nem lehet érteni egy olyan nemzet képviseletében pofázó, balhézó fiatalság megnyilvánulásából, amely nemzetet mindig is belső ellensége, azaz saját maga győzött le és alázott meg?
   Mit nem lehet érteni egy olyan nemzet ricsaja, lármája esetén, amely ha fasiszta volt akkor még (h)itlert is túlszárnyalta, ha kommunista, akkor még a temetőkben fekvők is a párt tagjai lettek.
   Érdek nemzet, aljas politizálással, mint a pincsikutya amely a német juhász mellet a legnagyobb hangú!
   Ugye? Milyen egyszerű?
   Ezt az oroszok ne tudnák? Hmmm…

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Különösen megragadott az utolsó mondata, t. Hun ! Talán nem fog neheztelni rám, ha azt még hozzátenném, hogy azok a Magyarországi EU-s “képviselők” sem lennének nevezhetők nevezhetőek Magyaroknak, akik GÁNCSOSKODNAK MAGYARORSZÁG NÉPÉNEK az érdekeik ellen. Idegen érdekért. Sajnos a legjobb szándékom mellet sem tudom jellemezni,mert a magyar irodalomban NINCSEN más, enyhéb jellemzés,kifejezés, mint, árulóknak nevezni őket,mivel a Brüsseli parlamentben szisztematikusan a magyar népet árulják el. Sajnálom, hogy ezt a kifejezést kellet használnom!

   • Öcsi szerint:

    Tisztelt Terminátor !

    Van erre egy nyakatekert szó ami jellemzi a mai politkust.
    Opportunista jelentése:
    Megalkuvó, elvtelen, a pillanatnyi előnyökért a fontosabb célokat eláruló, a mindenkori helyzethez alkalmazkodó, kiegyezésre hajló személy.

 5. Smith szerint:

  Jól van. Most már nem csak Nyugaton, hanem Keleten sem értenek minket. Pedig rém egyszerűen működik a magyar politika, Orbán fogalmazta meg helyesen: nem azt kell nézni amit mondunk, hanem amit csinálunk.

 6. Fehér kutya, vau szerint:

  Az RT se rossz médium, de a Sputnik a hivatalos orosz állami vállalat, szerintem sokkal objektívebb és az elemzéseik is jobban képben vannak, mint az RT elemzései. Az RT inkább moszkovita, liberális, kissé nyugatosabb, mint a Sputnik, de azért általánosságban elmondható, hogy nem kritizálja az orosz kormányt, de Nyugaton, az EU-ban a liberális ideológia mellett teszi le a voksát általában, a Sputnik inkább mérsékelt, hagyományközpontú és konzervatív, a putyinista, pétervári vonal.
  Persze a radikálatlantisták mind a kettőt be akarják tiltani és fújjolnak rájuk, mert abszolut szemnyitogató mindkettő a nyugati, liberális mainstream médiához mérve.

 7. János szerint:

  MÉG EGYSZER! Ezeknek a feminista nőknek az alap babonája, hittétele, hogy a fekete az uralkodó faj, és a fehér férfiakat az európai kultúrával együtt ki kell irtani, fizikailag meg kell semmisíteni! A buta magyar, és gonosz külföldi nőknek ez tetszik! Ezt értem, de a fiatal fehér férfiak a saját halálukért, a saját sárba tiprásukért miért tüntetnek? CEU ide, vagy oda? Ez már magas, ezért mondtam, hogy a CEU egy elmebaj tenyésztő telep!

 8. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Orbán kormányozta el idáig az országot. 1991-ben épp a Fidesz ruszkik hazázott a leghangosabban. most meg a soros ivadékok. A lényeg, honnét indult a Fidesz (Orbán), és micsoda is ma. A Fidesz 1989-ben egy liberális képződmény volt, Soros ösztöndíjjal, és még az SZDSZ-nél is liberálisabb attitűdökkel. Ennyi.

 9. petymeg szerint:

  Ez a mai magyar értelmiség?Háááát?

  • Paul Aradi szerint:

   Szolga értelmiség, amely a tudását, mint kurva a testét a kapitalizmus utcája sarkán árulja, önön magát megalázva egy kis betevőért, önmegvalósítás hamis illúziójával, az individualizmus zsákutcájában! Szégyen!

 10. TERMIN8ATOR szerint:

  Ojjab Amerikai támadás ! Máma, k.b.16.30 KEUNyISZ szerint az Amerikai légierő egy hatalmas bombát dogott le az Afganisztáni tunel renszerre az Iszlám álam-DEAS helyi terroristák -ra,közölte a Pentagon. A repülőgép egy GBU-43-as tipusu (MASSIVE Ordinance AirBlast bomb-MOAB ) bombát dobot le Nangahár tartományban. Álitólagnem atom töltet.http://www.topky.sk/gl/429837/1951033/PRAVE-TERAZ-Dalsi-americky-utok–Armada-prvykrat-pouzila-najsilnejsiu-nejadrovu-bombu#infopanel

 11. Galván Tivadar szerint:

  “Aztán ma úgy adódott, hogy ma fölhívtam egy RT-s ismerősömet. (Egy meseszép orosz leányzó.)”
  Tisztelt Admin! Beindította a fantáziám! Egyedülálló még a hölgy? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.