Majd megtudjuk…

Végülis az orosz-amerikai külügyminiszteri megbeszélések után T. Rex amerikai külügyért csak fogadta Oroszország elnöke.

Vlagyimir Putyi mintegy két órán keresztül beszélgetett Tillersonnal.
A megbeszélések lényegét illetően az orosz államfő elmondta: Oroszország a jövőben is hajlandó együttműködni az USA-val Szíriában, ha az amerikaiak megerősítik: céljuk továbbra is a terrorizmus elleni harc.
A tegnapi külügyminiszteri tárgyalásokról Szergej Lavrov orosz külügyminiszter számolt be.
Szíria, Ukrajna és Észak-Korea volt a menü.
A záró sajtótájékoztatatón sem derültek ki nagy titkok. A felek az eddig ismert álláspontjaikat hangoztatták, talán visszább vett hangerővel.
Attól persze talán több dologban sikerült megállapodniuk, mint egy konkrét bejelentés szerint munkacsoport fog létrejönni és ténykedni a két ország mélyponton lévő kapcsolatainak javítása érdekében. Ez sem semmi, de több konrét dolgot vártunk volna az általánosságokon túl.
Reméljük, hogy a konkrétabb dolgokat nem a légvédelmi szirénák fogják velünk tudatni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Majd megtudjuk… bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Havasi Gáspár szerint:

  Mert ugye Putyinék is mást mondanak, mint amit tesznek. Mert nem fogadjuk az USA külügyminiszterét, de mégis tárgyalunk vele. Lavrov pedig elbeszélget amerikai “partnerével”.
  Ha az Ukránok, akkor, na mi van? – Hát, hagyjuk tovább folyni a mészárlást.
  Hiába, az ukázt magasabb szintről kapják.

  • muzzy mx szerint:

   ha nem fogadjak mi a francnak megy oda ?
   +1

  • tilla szerint:

   Ez meglep? 🙂 Ilyen a politika. Mikor ez az érdek, mikor az. Az átlag ember is az érdekei mentén próbál cselekedni, csak a politikusok az átlagemberhez képest jóval nagyobb pályán játszanak 🙂

   • TERMIN8ATOR szerint:

    tilla ! Van az emberben egy igazság érzet, ami az ilyen híreknek az olvastán JOGOS lázadást vált ki. Még jó, és szerencse,hogy ilyen módon vezeti le az ember a felgyülemlet feszültséget, mint a t. Havasi Gáspár is. Ami meg az illetékes álamfőt illeti ,ezesetben V.V Putyint, nos enyhén szólva SZAVAHIHETETLENNÉ válásához csak elidegeniti magától a világot, ez még a kissebik baj, a nagyobbik, hogy a saját népe előtt teszi szava hihetőségét,-bizalmát. HOGYAN BÍZZON A NÉP OLYAN ELNÖKNEK AKI SZISZTEMATIKUSAN MEGMÁSITJA AZ ADOTT SZAVÁT, mostmár kimondom, HAZUDIK A NÉPNEK. UGYEBÁR MÁR VOLT ERRE PÉLDA MAGYARHONBAN, ha jól emlékszem 2006-ban, az ÖSZÖDI BESZÉD UTÁN ! Talán maga is jól emlékszik, hogy ezután a beszéd után Budapest utcái CSATATÉRRÉ VÁLTOZOTT .

    • petymeg szerint:

     Tisztázzuk!
     Szó sem volt konkrétan ,hogy nem fogadja,azt mondták a hírek,hogy nincs a programjában a találkozó!

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&ved=0ahUKEwjA8tLj-aDTAhWlCpoKHdanCcUQFgg7MAQ&url=https%3A%2F%2Fria.ru%2Fworld%2F20170412%2F1492119039.html&usg=AFQjCNEnPexNXYo-r9u5uyb-4NV0WIEsyA Donbasz / Luganszk : A “teljes tűzszünet” Donbasz Luganszk frontjain máma HELYI IDŐ SZERINT 10. 00 ÓRÁTÓL KELLENE, HOGY LÉTREJÖJJÖN.Legalábis ezt közölte tegnap az LNR Minszki tárgyaló csoprtjának a vezetője VLAGYISZLAV DEJNYEGO ! Kétlem,hogy lesz belőle énekes koldus. NAGYON JÓL ISMERJÜK MÁR AZ EFÉLE MEGÁLAPODÁSOKNAK A HATÁSAIT.

 3. János szerint:

  Lehet, hogy ez a dinoszauruszról elnevezett „T Rex” is idegösszeomlást kapott az orosz elnökkel való megbeszélés után, mint annak idején John F. Kenedi. Amikor Hruscsov és Kenedi találkoztak, Hruscsov ronggyá alázta, feltörölte a padlót az amerikai elnökkel. Aki ekkor találkozott először EMBERREL életében, nem cigány kóklerekkel, gerinctelen hazudozó művészekkel, farizeusokkal, vagyis olyanokkal akik az USA közéletét alkotják. Állítólag Kenedi idegösszeomlást kapott, mesterséges kómában kellett tartani, hogy össze tudják vakarni!

 4. Paul Aradi szerint:

  “… nem cigány kóklerekkel, gerinctelen hazudozó művészekkel, farizeusokkal, vagyis olyanokkal akik az USA közéletét alkotják.”
  János! A véleményed beton szilárd! Azt nem értem, hogy miért kell a fontos megállapítást bagatellizálni azzal, hogy az USA közéletét és cigány? A kapitalista rendszer sajátja, hogy a gazdasági uralkodói a kapitalisták a kizsákmányolók kóklerek. Ezeknek a kóklereknek a papagájai a politikusok. Ők a “kussok”, akiknek eredeti funkciójuk azt hazudni, amit a gazdasági hatalom elvár tőlük. Talán mindenütt a világon az amerikanizált kapitalista társadalmak élén cigányok vannak?
  Az értelem ellensége a túlzott érzelem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.