“Nagy és fontos esemény lesz!”

A Koreai Népköztársaság illetékes hatóságai tegnap mintegy kétszáz-az országba akkreditált-külföldi újságírót értesítettek. Készüljenek fel “egy nagy és fontos esemény” bekövetkeztére. Holnapután-április 15-én-lesz az államalapító Kim Ir Szen születésének 105. évfordulója. Arrafelé ezt az alkalmat a “Nap Napja” elnevezéssel illetik.

“Erős forradalmi hadseregünk árgus szemmel figyeli az ellenség minden mozdulatát, nukleáris erőnk pedig az amerikai megszálló támaszpontok ellen irányul nem csupán Dél-Koreában és a csendes-óceáni hadműveleti térségben, hanem az Egyesült Államok területén is” – írta a Rodong Szinmun észak-koreai napilap.

Észak-Korea befejezte az előkészületeket egy újabb, immár a hatodik kísérleti atomrobbantáshoz-jelentették be ma hajnalban Dél-Koreában.
Nem szorosan ezzel a hírrel függ össze, de tegnap Szergej Sojgu orosz honvédelmi miniszter jelentette Vlagyimir Putyin államfőnek. a fegyveres erők főparancsnokának:
Az orosz légvédelmi rakétarendszer 99 százalékban harcképes állapotban van.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Nagy és fontos esemény lesz!” bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Tegnapi hír : Hat orosz SU-90 es vadászgép Hokaido szigeténél behatolt a Jappán légtérbe, Tokió felett fordultak vissza , és elhagyták a Jappán légteret.

  • Balázs szerint:

   Mi az a SU-90-es??

   • petymeg szerint:

    Esztergapad.

   • A te Orbánod szerint:

    Tu-95 lesz az, de inkább csak Tokió magasságában, mert Tokió felett bizony lelőtték volna a japó F-15/F-16-osok.
    Japán mellett rendszeresen elrepülnek ezek az atombombázók, rutinszerű gyakorlatozás csupán.

 2. Tarna szerint:

  Trump és héja társai még nem tapasztalták meg, hogy milyen az “utolsó fűbe harapás”
  A KNDK. nem Líbia, Irak és Szíria, akit büntetlenül el lehet pusztítani a lakosságot meg világgá lehet zavarni.
  Friss hír, hogy Kina is elkezdte a hadserege mozgósítását.
  A japánok ne nagyon örüljenek az amerikai hadi flottának, mert az csak bajt hoz rájuk.

  • realista szerint:

   A KNDK szárazföldön szinte legyőzhetetlen. Ez tudják az amcsik is.
   Ezért a szíriaihoz hasonló forgatókönyvet tudok elképzelni.

   Robotrepülőkkel fognak csapást mérni a vezetők lakhelyére, az atomipari gyárakra, hírközpontokra stb.
   A KNDK elleni akció miatt még orosz beavatkozástól sem kell tartaniuk, a várható kínai reakció nem ismert.

   • Botond szerint:

    A kínaiak tegnap elég világosan kimondták : a KNDK a nagy Kína szövetségese és ha szükségét látják, akkor majd ők helyre teszik a vezír agyát … Ehhez azonban senki más kontárkodására nincs szükségük, legkevésbé az amerókákéra.

    • tilla szerint:

     Ez csak a felszín, amit kapargathatunk 🙂 Nyilván, Kína mint nagyhatalom (hogy ezt a státuszát fenntartsa) nem is tehet egyebet, mint beszól. Aztán lehet, hogy fű alatt megegyeznek, hogy legyen úgy, hogy mi majd helyre rakjuk a hülyét, ti majd felháborodtok, de nem tesztek semmit, viszont megpiszkálhatjátok Tibetet, azon meg majd mi háborodunk fel, de nem csinálunk semmit. Botond szemében meg ti úgyis megmaradtok jó fiúnak, mi meg már úgyis rossz fiúk vagyunk…áll az alku? 🙂

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Nagy és fontos esemény KDNK-ban a “NAP-NAPJA” eseményen: Mindenki kap egy félmarék zsizsikes rizst.

  • Paul Aradi szerint:

   Te csak azt hiszed! Szeretne sok a bankdiktatúra miatt az utcára került magyar ilyen Észak-kóreai rizst. Csak mellékesen: A 70-es években vendégem volt a nyugat nyamvatt pornépének két egyede és el volt csodálkozva, hogy mi hogy élünk. Miért? Azért mert a nyugati propagandát beszopták és azt hitték, hogy éhezünk, barrakokban élünk és a többi. Igaz, a gengszteráltás után valóban éhezik a nép igen nagy része és nem barrakokban, hanem az utcán tengeti az életét.
   Tehát! Éljen Észak-Korea, éljen Sztálin, az egyetlen vezető aki befosatta az USA-t. Őt követően csak fosos kommunista vezetőket ismert meg a világ, talán a nagy Kim kivétel? Bár úgy lenne!

  • akárki szerint:

   szélsőjobb ,te , hülye!

 4. János szerint:

  Észak-Koreában úgy van éhínség, ahogyan nálunk volt pl. 1985-ben. A koszos németek idejöttek a mecsetjeikből és a diliházaikból húst enni! Rólunk is azt hazudták, 1985-ben, hogy éhezünk!
  És ki Dél-Korea vezetője szélsőjobb elvtárs? Ja azt nem tudod igaz?
  Miért nem azt szidalmazzák a lügenpressében?
  1985-ben háromszor annyi húst ettünk mint manapság! Ez fejlődés a szélsőjobb gondolkodás szerint?
  Manapság hatodanyi, jobb években ötödannyi gabona terem Magyarországon mint 1985-ben! Ez fejlődés a szélsőjobb gondolkodás szerint?
  Amikor a japánok eltiporták Koreát, 1936-ban akkor a dagadék, transznemű, gendervallású jenkik miért is nem vonultak oda?
  Most miért támadják Észak-Koreát?
  Azért mert, Kim Dzsong Unnak bizonyára igaza van! Az USA és pórázon tartója nem tűri az egészséges országokat, futva megy lerombolni azokat! Ahogyan velünk is tette!

  • Urrá Euromajdan Budapest 2017 ! szerint:

   Semmiféle szélsőjobbos irányvonalat és okokat ne keressen a csillagváltás(ma rendszerváltásnak gúnyolják) körüli eseményeknél és az azóta eltelt időszakban.
   Hacsaknem egy harmadik, ma PC módon meg nem nevezhető ország, nemzet szélsőjobboldali mozgalmának érdekeiről és Magyarországot befolyásoló, gyarmatosító tevékenységéről van szó és nem az NSZK-ról vagy az USA-ról beszélünk(azok csak a bábok, a hasznos idiótáik).

  • Paul Aradi szerint:

   A szlsőjobb azért van, mert vannak tájékozatlan, politikai analabéta egyedek, akik lusták olvasni és érzelemből nem csak esznek, sz-nak, hanem a másik ember húsára áhítoznak. Na! Ehhez nem kell ész!

   • Fehér kutya, vau szerint:

    Nem egészen. A 20. század előtti hagyományokhoz(amik lehetnek jók is, a modern felfogással, de írhatnám felforgatással szemben) való ragaszkodásban és visszatérésben hívő emberek többségében a ma szélsőjobboldali címkével ellátott emberek, többségük támogatja a keresztény hagyományokhoz való visszatérést vagy ezek megtartását, mint szellemi és közösségi iránytűt, de ezek mellett még vannak az un. újpogány hívek is, akik inkább a koppányi, ősvallási vonalban hisznek, de ezen táborok közt nincs igazán, fundamentális ideológiai ütközés, tehát széljobbnak nevezhető mindkét hitű tábor.
    Az, hogy ennyire elharapódzott mára a világpolitika és a belpolitika, arra azt mondhatjuk, hogy nem csak a szélsőjobb vágyakozik pl. a felforgató zsidók és liberálkommunisták húsára, de viszont is igaz, tehát a nemzetközi zsidók is eliminálni akarják a fehér embert és tágabb értelemben a kereszténységet a világon.
    A különbség abban rejlik, hogy míg előbbiek nincsenek vezető, hatalmi pozícióban, utóbbiak igen, ezt láthatjuk az ISIS megteremtésében és támogatásában(ezen radikális, cionista irányzatú dzsihadista csoportok a keresztényeket ölik szerte a világon) vagy akár a tömeges muszlim invázió előkészítésében és megszervezésében. Ez mind-mind a liberálkommunista körök, a kultúrmarxista körök tevékenysége és felelőssége.

   • Kolompár úr szerint:

    Pontosan az ilyen “analabéta egyedek” ellen van a szélsőjobb, “akik lusták olvasni és érzelemből nem csak esznek, sz-nak, hanem a másik ember húsára áhítoznak.” Ilyenek voltak az 1918-19-es patkányforradalom résztvevői és ilyenek a mai liberális, tüntizgető idióták is.

 5. Botond szerint:

  Bunkó Bugsy megint pofára lett ejtve … 🙂 … a marhája azt hitte, hogy zsebrevágta a kínai elnököt, mert az – jó kínai szokáshoz híven – mosolygott és bólogatotta amikor az ő agymenését hallgatta? A baromarcú amerókák még mindíg nem ismerik a kínaiakat. Pár órája “említette meg” a kínai külügyminiszter, hogy nagyon nem tenne jót Ámerikának, ha elkezdene finciskedni a KNDK környékén … elvégre az az ő, mármit a nagy Kína szövetségese.

 6. János szerint:

  Ha már filozofálunk! A kereszténység is csak egy zsidó időzített akna. Arra találták ki, hogy a jobb embereket, a fehér embereket ERŐTLENNÉ tegye. Ez a vetés mostanra érett be! Most jött el az európai kultúra elsöprésének az ideje! Példák, a keresztény papok cölibátusa. Ennek mégis mi az értelme, mi volt a célja? Hát az, hogy a fehérek legjobbjai, a papság, az értelmiség ne szaporodhasson, ne adhassa át fizikailag utódainak a jobb képességeit! Még 1-2 évszázaddal ez előtt is a papság volt az egyetlen értelmiségi réteg, tanított, gyógyított, lelki támaszt nyújtott. Miért nincs olyan vallási törvény Izraelben, hogy minden felsőbb iskolát végzett embernek tilos szexuális életet élni, családot alapítani! Ja, mert ott ez nem cél, itt viszont ez a céljuk! Csak a legalkalmatlanabbak szaporodjanak! Ezt gyorsítaná a cigányok alapjövedelemhez juttatása, a zsidó kárpótlás végtelenné tétele! Fiatal, egészséges, szép fehér nőket képesek rávenni, hogy apácák legyenek. Mikor pedig már kikerülnek a termékeny korból, rájönnek, hogy mennyire kibabráltak velük, mehetnek isten hírével. Másik keresztény hittétel, ha a szemita rablógyilkos pofán ver, tartsd oda a másik arcodat is, sőt ha véletlenül nem találta meg az összes pénzedet, akkor azt is add oda. Pallos jogot adtak a nőknek, a feministáknak! Szabadon meggyilkolhatja a gyermekedet, szülés előtt, abortusz címén! Mert az ő teste, az ő döntése! Neked, az apának ugye közöd nincs hozzá! A második gyermekemet így gyilkoltatta meg, végeztette ki az anyja, és amikor elváltunk akkor vágta az arcomba, zsebében persze a vagyonommal, hogy “kivégeztem a gyermekedet, mert jólesett”! Na, ilyen aljasságokra tanítanak a CEU-n! Orbán úr legalább megpróbálta.

  • A te Orbánod szerint:

   Valahol adom, de tudni kell, hogy az inkvizíció újboli bevezetésével ezeket a romboló feminista, bevándorláspárti, nemzet- és emberiségromboló erőket ki lehetne ám iktatni, mindez csak akarat kérdése.

  • petymeg szerint:

   +

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.