A vajda eltúlzott szerénysége

Döbrögi szerint a magyarok érdekét csak az ő uralkodása szolgálhatja

 

A miniszterelnök hadszíntérként tekint a nemzetközi politikára.

Húsvéti interjút adott a kormánykedvenc Magyar Időknek Orbán Viktor, aki szerint Magyarországon a „nemzeti” kormányzás folyamatos nyomás és támadás alatt áll. Úgyhogy szerinte a jövő évi választás legfontosabb tétje az lesz, hogy „a magyar emberek érdekét szolgáló Országgyűlésünk és kormányunk lesz-e, vagy idegen érdekeket szolgál majd”.
A miniszterelnök szerint természetes dolog, hogy sokan nem azonosulnak az általa említett „derűlátó ország” képével, a demokrácia „olyan rendszer, amelyben mindenki szabadon gondolkodhat, szabadon alakíthatja ki a véleményét”.
A kérdés csak az, hogy megvan-e bennünk a békés egyet nem értés képessége – tette hozzá, és így folytatta: „Számolnunk kell az irigységgel is, ami szintén emberi dolog”. Megkérdezték arról, „nem túl széles-e a front, amellyel hadban áll”, amire azt felelte, hogy „Ha elfogadnánk, hogy Brüsszelből vagy más politikai, pénzügyi központokból diktáljanak, hogy magyar vagy amerikai milliárdosok mondják meg, hogy mi legyen hazánkban, akkor konfliktusaink sem lennének”.
Orbán szerint a nemzetközi politika „hadszíntér”, a központjában a „migráció” áll, „a Soros-egyetem, a nemzetközi lobbiszervezetek átláthatósága, a pénzügyi stabilitás mint mellékhadszínterek jelennek meg a mostani kampányfőpróbán”. Azt is mondta, a magyar kormány meg akarja őrizni „Európa fundamentumait”, „nem akarunk párhuzamos társadalmakat, nem akarjuk kicserélni a népességet és nem akarjuk a keresztény civilizációt egy másfajtával leváltani”. Saját szerepét az Európai Unióban „reformellenzékként” látja.
A kormányfő Soros György és a civil szervezetek kapcsán megint összeesküvés-elméletbe bocsátkozott. Azt mondta: „Nem hiszem, hogy a polgári értelmiség szívesen árulna egy gyékényen azokkal, akikről a hamarosan elfogadandó törvény eredményeképpen világosan kiderül: külföldi pénzen, külföldi érdekeket szolgálva, külföldi megbízásból végzik a tevékenységüket”. Szerinte „az egész ügy arról szól, hogy Soros György a nyilvánosság elől rejtetten, magyarországi szervezetein keresztül temérdek pénzzel támogatja az illegális bevándorlást”.
“Azt mondom, hogy Soros Györgyöt nem szabad lebecsülni, egy nagy hatalmú, mindenre elszánt milliárdos, aki nem ismer se istent, se embert, ha az érdekeiről van szó. Meg akarjuk védeni Magyarországot, ezért vállalnunk kell a küzdelmet is” – magyarázta, és az interjúban Margaret Thatchert is idézte: „Mindig örülök, ha a személyemet támadják, mert ez azt jelenti, hogy a politikámat nem tudják”.
(24.hu)
Bal-Rad komm: “…Soros György és a civil szervezetek kapcsán…”
-Hát ha valaki, akkor Döbrögi már csak ismeri a RENDSZER MŰKÖDÉSÉT! Mint hű tanítvány! És persze azt is tudja, hogy a kötelességszegést-ami zsákmányszerzésből-féltésből fakad, Soros szigorúan bünteti! Merthogy a Soros-tanítványoknak “…A diplomaosztó ünnepségen pedig esküt kellett tennünk a nyílt társadalomra…”-vallja egy volt Tanítvány a Válasz.hu-nak adott nyilatkozatában. Így aztán alighanem joggal föltételezhetjük, hogy Döbrögi is fölesküdött az ÜGY SZOLGÁLATÁRA! Ezért lehetett vajda!
“…Meg akarjuk védeni Magyarországot, ezért vállalnunk kell a küzdelmet is…”
-Természetesen a vajda itt Döbrögisztánról értekezik, amit már a sajátjaként kezel-fosztogat! Népvezéri szerepben tetszelegve!
“…nem akarjuk kicserélni a népességet…”

-Pedig dehogynem! Javában dúl a tenyésztés! Hatszázezerrel kevesebb MÁR A MAGYAR, legkevesebb hatszázezret már elüldöztek, legkevesebb ugyanennyit fognak hamarosan földönfutóvá-hajléktalanná tenni a bankármaffiával karöltve! Mi ez, ha nem kipusztítás idegen érdekekből?
Persze Döbrögi tervez! Mások is terveznek! A NÉP PEDIG UNJA, HOGY BANDITÁK TERVEZIK AZ Ő SORSÁT!
Döbrögi amit nem tud: “amennyit fel a kerék, annyit le is…” És a kerék az nem áll meg! A kerék az forog! Az a dolga!
Döbrögi csak egy dolgot lát most még jól: “…a jövő évi választás legfontosabb tétje az lesz, hogy „a magyar emberek érdekét szolgáló Országgyűlésünk és kormányunk lesz-e, vagy idegen érdekeket szolgál majd…”
-Nyilvánvaló, hogy “választások” által CSAK IDEGEN ÉRDEKET KISZOLGÁLÓ QRMÁNYUNK LEHET!
A kérdés csupáncsak az, hogy ki lesz a helytartó? Ebben a tekintetben pedig a NÉPNEK teljesen mindegy!
A LEENDŐ HELYTARTÓ BŰNSZERVEZETNEK VAN MITŐL FÉLNIE! A FÉLELME TÁRGYA PEDIG A NÉP!

Képtalálat a következőre: „Csóri vajda-kép”

SZIBÉRIA LEHETŐSÉGE EGYRE KÖZELEBB VAN FIJÚG!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A vajda eltúlzott szerénysége bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Hun szerint:

  Beteg ez az ember. Nem kicsit hanem nagyon. Zárt osztályon lenne a helye a talpnyalóival együtt!

 2. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Mi mondtuk,hogy beteg.
  Ez nem annyira vicces.már mint a társadalom aki némán végignézi,hogy
  egy beteg ember nem a megfelelö helyen van. Az az a korházban.

  • Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

   Egész Europa azon nevet bele értve Oroszokat is:
   Milyen ország az ahol egy bolond a kertje végébe felépit egy stadiont
   az adofizetök pénzén,és ezt következmények nélkül megteheti.

   Ez a bolond nevetségesé tette az országotok,de ez a ti szégyenetek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.