Donbassz

 

 

 

“Amennyiben Porosenko hitelt érdemlően meg tud bennünket győzni arról, hogy tárgyalásos úton képzeli el Donbassz státuszának rendezését, készek vagyunk vele leülni tárgyalni. De amíg békéről beszél, és háborút visel Donbassz ellen-semmiképpen sem tárgyalunk!”-közölte tegnap Alekszandr Zaharcsenko a Donyecki Népköztársaság elsőszámú vezetője a “Pramaja linyija-Közvetlen vonal” című betelefonálós műsorban.

Egy kérdésre adott válaszában a következőket mondta: “A közeljövőben a háborús helyzet súlyosbodására számítunk. Hírszerzési információink szerint Kijev felkészült határaink mentén egy teljeskörű offenzívára Donbassz ellen! Ha Porosenkoéknak nem elegendő az eddigi harmincezres emberveszteségük, hát rajta! Mi “ökölbe szorított kézzel” várjuk.”
Az alábbi fotókat tegnap “lőtte” készítőjük a Zaporozzsje-régióban Melitopol és Bergyjanszk között. Latorarzenál tart Mariupol irányába.

 

Ami pedig a fronthelyzetet illeti. Luganszk területén négy, Donyeck területén 19 települést ágyúzott/ágyúz Valcman latortüzérsége. Tehát elmondhatjuk: tart a Húsvéti Tűzszünet!
Donyeck északi fekvésű lakótelepe, a tegnapi latorágyúzást követően. Szerencsére “CSAK” két civil sebesült meg.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.