Most Kancsal Maca töm

Még 200 millió jut az ’56-os emlékév reklámozására

Képtalálat a következőre: „Kancsal Maca-kép”

Négyszázmillió helyett 600 millió forintért rendel reklámokat az ’56-os emlékévhez kapcsolódóan a Schmidt Mária vezette Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány.

A Terror Házát is működtető alapítvány tavaly kötött 1,5 milliárdos összegben szerződéseket az 1956-os emlékév reklámozására több céggel is, ebből 400 millió jutott a New Land Media és Loung Design Kft. cégeknek.
A két cégnek a megyei-, országos napi-, heti, kétheti és havi lapokban, közterületi és online hirdetési felületeken kellett népszerűsítenie az ’56-os emlékévet, azonban nemrég úgy döntött a Schmidt Mária vezette közalapítvány, hogy a keretösszeget a “nagy sikerre való tekintettel” 600 millió forintra emeli – olvasható a Népszava cikkében.
Az uniós közbeszerzési értesítőben ezt azzal indokolták a lap szerint, hogy “a nagy társadalmi érdeklődésre tekintettel a további kreatív tervezés, megvalósítás és médiatervezés vált szükségessé, hogy az ’56-os emlékév megünneplése minél szélesebb társadalmi réteghez, minél hosszabb időtartamban jusson el.”
A lap értesülései szerint a két cég Balásy Gyula érdekeltségébe tartozik, akit Habony Árpádhoz közelálló személyként írtak le. A két cég egyébként is tarol a kormányzat kommunikációs közbeszerzésein, a Lounge Design-hoz kötődik a “Magyarország jobban teljesít” kampány, és ugyanők tervezték a “Ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket”-reklám is.
A két cég tavaly bekerült a kormányzati kommunikációs feladatokra kiírt 24,5 milliárdos keretmegállapodásba is, amelynek keretében egy hónapja kaptak a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodától kétmilliárdot arra, hogy az év végéig a kormányzati plakátkampányokat folytathassák.
(propeller)
Bal-Rad komm: “…a nagy társadalmi érdeklődésre tekintettel a további kreatív tervezés…”
-Hát igen! Lázban égnek a népek az ’56-os pesti Majdan történései iránt! Ezért aztán REKLÁMOZNI KELL A RENDEZVÉNYEKET, mert a lőtéri kutyát nem érdekli az utódok hagyományápolási emlékéve.
Ugyanakkor a KÖRT táplálni kell!
Nem történik más egyéb, mint hogy Kancsal Maca most éppen (ismét) visszaoszt!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Most Kancsal Maca töm bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  Hogy halt meg a fodrászod Maca?

  Tudod aki sokat plátykált a Bognár aki 2 árvát hagyott maga után
  mikor egy magas rangu rendör fia halálra gázolta.

  • Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

   De mielött meghalt sokat mesélt más ország hirszerzö szerveinek.
   Ugy,hogy drága Maca elég komoly aktád van.

 2. Stiglic Hszerzés alosztály szerint:

  A férjed,hogy halt meg maca tudod akitöl 2 milliárdot örököltél?

  Mi vagy te imádkozosáska aki párzás után felfalja a himet?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.