Tump szórakoztatására

Amennyiben ma Phenjanban nem hungarocell maketteket vonultatott fel a KNDK Néphadserege, akkor talán mégiscsak jobb lenne, ha Trump bohóc nem feszelegne!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Tump szórakoztatására bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Hát elképesztő technika áll rendelkezésre.Kérdés a kezelőszemélyzet ügyessége.Az erkölcsi tartás keménysége.Ráadásul amit nem látunk.ami 100 méter mélyen,vagy mélyebben van.

  • vitorla123 szerint:

   A csúcstechnika 10 ezer számra mindenkitől egyetemi végzettséget követel meg.Kutatói szintű hozzáértést.Másként nem tudják működtetni.

 2. Sándor szerint:

  A terepszinü festés alapján lehet, hogy papirmasé az egész. A hordozók és a rakéták foltjai ugyanott vannak, ami nem képzelhető el ,ha más gyárban készült.

  • vitorla123 szerint:

   Csak kérdem,Magyarország kézi fegyverekből mikor tudna amnnyit előállítani,mint amennyi a szemlén részt vett?Nincs,hol és nincs kivel!

 3. realista szerint:

  Északnak inkább Pancir-2 rakétákra volna szüksége, azokkal tudná lelőni a várható amcsi robotrepülőgépeket.
  A felvonultatott technika egy megtorló csapásra elég, másra nem.

  • vitorla123 szerint:

   Szerinted 2 óra alatt minden felvonúlt? Nem biztosították a rendezvényt?Európának van kb. fele ennyi harcjárműve mint ami felvonult.Nekik olyan hídrogén bombájuk van,aminek nincs radioaktív szennyezése.Tehát akár a határaik közelébe bevethető.

   • vitorla123 szerint:

    Még valami,ha nem támadja meg Amerika,az katonai vereség!Ha megtámadja és katonai vereséget szenved,vége a világuralmának.De akkor is ha nem támadja meg és visszavonul.Az Amerikai katonai vezetés sehol sem boldogult a második világháború óta. Egyedül Soros tudta pénzért vett árulókkal megdönteni a kommunista rendszereket. Kétségtelenül én Koreának szurkolok!De a következmények beláthatatlanok.

 4. stefimrich szerint:

  Az RTL Klub híradójában a csaj beolvasta,hogy Észak-Kore a fenyegetőzik!Olyan hangsúllyal,hogy a békeszerető.jámbor háttérhatalmi nyaloncok a mély bunkerben nyálasan hebegik,:Ugye,milyen jó,hogy megtámadjuk őket,hiszen azzal fenyegetőznek,hogy ha megtámadjuk őket,akkor visszacsapnak!Még ilyet!!!

 5. stefimrich szerint:

  Egyébként érdemes a mai új világtudat-ban elolvasni Benjamin Fullford szösszenetét,amelyben azt állítja,hogy a háttérhatalom zombivá tette Trumpot!
  Ezért támadja meg É-Koreát,mert állítólag egy 12 éves lány általa történt meggyilkolás videójával zsarolják!
  Hát minek megy elnöknek az olyan,aki büncselekmény elkövetésével zsarolható?!

  • Paul Aradi szerint:

   Azért mert a liberál-szociálfasiszta, gyarmatkapitalista tőkés társadalmi rendszerekben csak bűnözők képesek megfelelni a politikai követelményeknek. A politikus ebben a helyzetben csak és kizárólag ember-állat és nem más.

 6. turulking szerint:

  gyenge a mai korhoz észak-korea hadereje—-nincsenek müholdjai igy csak vaktában tud lödözni rakétákat amiket utána már nem tud irányitani igy könnyü célpontok amcsiknak igy amerikai célpontra nem veszélyesek csupán dél-koreára illetve néhány elérheti japánt is—–de ugy látszik kinaiak nem vevök észak-koreai örültségre s leállitották vezetöjüket hogy márpedig nem fognak kisérleti atomrobbantást csinálni egy ideig márpedig enélkül emcsik sem tudnak támadni….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.