Donbassz

A Rosztov-régió Krasznosulinszk-járásában orosz határőrök lövésekkel állítottak meg egy Maradék-Ukrajna Luganszk-régiókából Oroszország területére behatoló Niva-autót.A sofőr a bal kezén és lábán sérült, nem súlyosan. Kiderült, hogy csak hétezer doboz cigarettát akart átfuvarozni Oroszországba. Persze illegálisan. Nagyjából öt évet kaphat. Egyébként a sofőr orosz állampolgár.

Szpartakot tegnap “kímélősre” vették Valcman latorjai. Mivelhogy dúl a Húsvéti Tűzszünet, “CSAK” nehézgéppuskákkal lőtték.
Donbasszban egyébként SZINTE MAJDNEM tűzszünet van! A DNR területén mára virradóan MINDÖSSZE 13 TELEPÜLÉST ágyúzott a valcmanista latortüzérség!

A viszonylagos csendet kihasználva húsvétolnak a DNR-ben is!
A legsúlyosabb esemény Donyeck Petrovszkij kerületében esett meg. Egy már lakatlan házat romolt le egy oda becsapódó latorgránát.
A Luganszki Népköztársaság területét tegnap déltől ma délig EGYETLEN TÁMADÁS SEM érte!
Viszont a Népi Milícia egységei készülődnek május 9.-re.
Avgyejevkában fölfedezést tettek Valcman martalócai. A megcsappant technikájukat pótolta a kijevi udvar. Jó régi holmikkal. Bár kiválóan működnek, pontosan emiatt lettek gyanúsak a felhasználóiknak. Akik Geiger-Müller szerkentyűvel is be akarták vizsgálni őket. Ám már száz méterről úgy csattogott a műszer, mint egy eltévedt denevér.
Ma délelőttig senki sem erősítette még meg, hogy csernobili “M-zárolt” készlettel pótolták a kiesett technikát.
Maradék-Ukrajna hallatlan gesztust gyakorolt Japán irányába. Húsvétra időzítve lemondott a valcmani udvar a Kurili-szigetek “rá eső részéről”!-Japán javára. Mivelhogy már nem része Maradék-Ukrajna a Szovjetuniónak, úgy vélték Kijevben a döntnökök, hogy a maguk részét elajándékozzák Japánnak! Igaz, már Szovjetunió sincs egy jó ideje.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. pityuka szerint:

  <<< Hozzon a húsvét napfényt, áldást, meleget,
  szívekbe jókedvet és sok-sok örömet,
  teremtsen békét a háborgó világban,
  lehessen mindenki boldog hazájában,
  tanítsa szeretni a gyűlölködőket,
  adjon kenyeret koldusnak, éhezőnek,
  adjon egészséget betegnek, idősnek,
  hozzon megváltást tengernyi szenvedőnek,
  s éltesse a reményt, még nincs világvége,
  van kivezető út sötétből a fényre. 

  https://www.youtube.com/watch?v=TM16eI4Mpxw Dr. Czeke András Húsvéti üzenet 2017.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  T admin! balrad.ru oldaluk, szerintem működik, továbitotta,és meg is jelenitette a két hozzászólásomat,de a termin8ator név alatt egy ,a következő szöveg olvashasható idézem : “A hozzászólás renszer-moderációra várakozik”,idézet vége . Ni az értelmezése ennek a mondatnak ? Csak a jövőre való tekintettel kérdezen félreértések elkerülése véget. Előre is köszönöm a magyarázatát, Tisztelettel,TERMIN8ATOR-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.