Elmúlt a veszély?

Dacolva az amerikaiak hőbörgésével, ma kora reggel a KNDK hadserege újabb rakétát lőtt ki. Ami-egyes jelentések szerint nem sokkal a kilövés után, mások szerint a tenger fölött-fölrobbant! Mindegy is hogy hol?-elég messze minden rettegőtől.

Az USA Csendes-óceáni parancsnoksága a kérdéses rakéta típusát vizsgálgatja. Hogy annak darabjait-e vagy kémműholdas felvételt, egyelőre nem tudni. Állítólag csak annyi tudható, hogy a sikertelen kísérletben használt rakéta pályája nem egy interkontinentális ballisztikus rakéta röppályája volt.
Az amerikaiak megállapították: HA a rakéta nem robban fel…AKKOR BIZONY…merthogy az éppen északkeleti irányba indult el a Dél-Hamjong tartományban lévő Sinpo kilövőhelyről…!
Szóval akkor bizony éppen TALÁLKOZHATOTT VOLNA a Trump bohóc Michael Pence nevű helyettesét Anchorageból éppen fölszállt, Szöülba fuvarozó repülőgépével. Amely ugye délnyugati irányba tartott!
Még a feltételezéstől is a hajuk meredt az égnek az amerikai hírszerzőknek!
Pence egyébként azóta háborítatlanul megérkezett Dél-Korea fővárosába.
Úgyhogy mindenki lenyugodhat(na)!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Elmúlt a veszély? bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. stefimrich szerint:

  Érdekes!
  A vVlágura-USA körberettegi a Világot!
  Szánalmas!

 2. Jakócs Gábor szerint:

  Még az a jó ha retteg és nem indít atomtöltetű rakétákat,mert abból csúnya grimbusz lenne !Mindkét államnak önmérsékletet kellene tanusítani!

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Aztán ha elfogy a türelem és visszalőnek neki, a hülye hajú pufi kis diktátor csdálkozni fog – a népe meg sírni

 4. "Szélsőjobb" :D szerint:

  A buzi kis Kim Jong Un hasonlít egy baszakodó szemtelen kis köcsögre. – akit majd épp az őt még most védelmezők basznak majd jól pofán, hogy tudja hol is a helye

  • vitorla123 szerint:

   Hát nem tudom!Tény,hogy harcművész,és teljesen másként jár az agya,mert képes a kezeit lábként használni és akár fél óráig gyakorlatokat bemutatni kézen állva. Saját fejlesztésű mini hidrogénbombája van.Hamarosan lesz saját űreszköze ,valószínű űrhajója is.Pénzügyi zseni,aki Svájcban végezte a tanulmányait.Állandóan emeli az életszínvonalát a népnek.Tény kisebb mint a zsidó uralom alatt szenvedő Amerika.A filmet amit látunk a bal.radon egyébként nem most,hanem korábban forgatták!De akkor sem semmi!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.