Szíria

“Furcsa hírek” kezdenek kerengeni a világban, a szíriai “vegyiattak”, és az azt “megtorló” amerikai agresszió okairól. Terelés az egész! Ezzel próbálják a gigyelmet elterelni az amerikaiak a moszuli kudarcról. Ami bizony minden tekintetben egy véres kudarc idáig.

A már lassan fél éve zajló ostrom megrekedt! Ami még csak hagyján, de 9000 kormánykatona és 1600 technikai eszköz van idáig a nyögvenyelős moszuli ostrom veszteséglistáján. Nem is beszélve a civil emberveszteségről.

Meg is feneklett Moszul ostroma!
A hírek szerint erről a kudarcról szeretnék elterelni a világ figyelmét, MINDENFÉLE akciókkal. Ebbe még egy KNDK-s kisebb móka is belefér(ne)!
Raqqa környékén próbálnak némi sikerélményt begyűjteni a kurdok az ISIS-sel szemben. Tegnap három kisebb faluból kergették ki a kalifátusistákat.
Szíriában-bár nem veszteségek nélkül-de rendben zajlik a latorirtás. Rémkalifátusisták, meg mindenféle egyéb martalócbandák vannak a kormányerők terítékén.

Hama tartomány északi részén tegnap Suran városának dzsihadistáit pucolták ki a városból a szíriai kormányhadsereg “Tigrisei”!
Al-Lataminah martalócaina-amelyek túlélték/túlélik a húsvéti ünnepek alatt sem nyugodó orosz pilóták mókázását-lesz mit mesélniük a tegnapi napról. Volt történés rendesen.
Aleppotól nyugatra az Anadan-fennsíkon erősített bele az offenzívába a szír hadsereg. Ma is belehúztak a latorirtásba, de van belőlük bőven! Az ünnepeket követően beizzul makd az orosz légierő is, és föl fog pörögni a gépezet.
Mert Hmeymimben most még ünnepel a személyzet.
Ezidáig 139 halottja van a tegnapelőtti aleppoi robbantásnak.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. lacii szerint:

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/04/a-pentagon-moab-bombakat-az.html
  A Cuclin növekedett “ember” előbb elhiszi, hogy a nyúl tojja a tojást, mint a tényleges igazságokat.
  További szép napot mindenkinek.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Tisztelt Lcii ! Még a mult hét közepén dobták le sz amerikaiak azt a “szuper MOAB bombát az Afganisztáni Nandahár tartományban az ISIS-DAES-sek ellena földalatti alagutak ellen. Elsőként néhány képet-a bombáról, rövid forditást a Zoznam,szovák veb oldalról- küldtema hozzászólásba,másnap bővebben a bal-radis beszámolt az eseményről. Továbi szép napot önnekés t. családjának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.