Donbassz

A Kreml sajtószolgálatának híre szerint Szergej Lavrov orosz külügyminiszter közölte: a közeljövőben a “Normandiai Négyek” formáció összeül kitárgyalni: mi az oka annak, hogy Kijev nem hajlandó a minszki megállapodások végrehajtására?

Azt a közlemény nem tartalmazza, hogy milyen szintű lesz az összejövetel. Csak következtetni lehet, hogy külügyminiszteri.
Donbasszban pedig tart a “Majdnem Teljes és Átfogó Tűzszünet”
A Donyecki Népköztársaságnak “CSAK” nyolc települését ostromolták mára virradóan Kijev banditái.
Gorlovkát egy majd 24 órás csendet követően tegnap este tíz órától két órán keresztül tankokból ágyúzta Valcman ordashada. Zajcevo népköztársasági része sem maradt ki a szórásból.
Kominternovora is nagyjából ugyanabban az időben csapott le a latortüzérség.
Dzserzsinszkben még mindig totozgatnak, hogy miféle szerkezet eshetett le a falu határában április 9-én, ami ekkora göbröt vájt. Tocska vagy Uragan rakétára gondolnak a helyiek. Szerencsére 300 métert tévedett. Bár így is “megérezte” a falu.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    A Kremel sajtószolgálatának híre szerit Szergej Lavrov…. kitárgyalni:miaz oka annak, hogy Kijev nem hajlandó a minszki megálapodások végrehajtására? Szserintem Sz. V. Lavrov NEM FOG EGYENES és ŐSZINTE VÁLASZT KAPNI a “Normandiai négyektől” A “N. négyek” nem fogjják elárulni, hogy szándékosan ösztönzi Kijevet, hogy ne hajtsa végre, az ebből eredő megálapodásokat. A “N. négyeknek a hátterében visont az USA utasitásait közvetitik Valcmanhoz. Szerény véleményem szerint Sz. V, Lavrov csalódottan fog visszatérni és üres kezekkel. Éppen anyit fog tudni, mint mielőt elindul. NESZE SEMMI FOGD MEG JÓL . Remélem nagyot fogok tévedni, de erre nem merném a nyakamat tenni .

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    Szerintem ez a kráter nem “TOCSKA-U”-tól származik. A bal-rad már egyszer bemutatott TOCSKA.U-s krátert,a dnr. veboldalon is láttam tocskás krátert. Ez sokkal “kisseb”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.